EU är en marionett åt amerikanerna

Som ett neutralt land är Irland inte medlem i krigsalliansen Nato, men landet har dock ställt sig bakom alla åtta antiryska sanktionspaket från EU samtidigt som premiärminister Micheal Martin har rest till Kiev för att lova sitt stöd till den ukrainska presidenten Volodymyr Zelenskys anbud om medlemskap i EU. Martin har också offentligt förklarat att Irlands neutralitetsbegrepp ”måste utvecklas”, medan andra i hans parti har krävt att det avskaffas.

Den irländska Europaparlamentarikern Mick Wallace uttryckte sig klartänkt i en radiointervju med South East Radio i går, där han kommenterade den irländska regeringens förhållningssätt till kriget i Ukraina.

-”Fianna Fail och Fine Gael har främjat det här kriget och älskar det här kriget. Många lagstiftare i båda partierna har förlorat besinningen. Detta krig är en katastrof för folket i Ukraina och kommer att driva upp levnadskostnaderna för alla i Europa. Och vi gör det här på uppdrag av USA och Nato? Amerikanerna får oss att framstå som idioter. EU är en marionett åt amerikanerna – så förbannat svag och ledarlös.”

Härligt med politiker som säger som det är, vilket tyvärr är en bristvara i det kuragelösa Sverige.

Något annat som är värt att nämna är att såväl Rysslands president Vladimir Putin som Ukrainas president Volodymyr Zelensky ska deltaga på G20-mötet på Bali i november enligt media i Förenade Arabemiraten.

Enligt Indonesiens ambassadör i Förenade Arabemiraten har båda gått med på att deltaga (Zelensky som gäst) och att hans regering redan planerar hur de två ledarna ska hantera ankomsten med placering på olika hotell.

Det måste helt klart framstå som provocerande för Zelenskys landsmän att han ska bo på lyxhotell på Bali, äta fina middagar och frottera sig med högdjur, medan folket svälter och dör på slagfältet.

Officiellt hoppas Indonesiens regering på fredsförhandlingar, men det kan det kan lika gärna leda till mer vapenleveranser när ekonomiska intressen styr.

https://www.rt.com/news/564268-mick-wallace-ireland-ukraine/

https://www.rt.com/russia/564265-putin-zelensky-g20-summit/

6 reaktioner till “EU är en marionett åt amerikanerna

 1. Det som de nyttiga EU-idioterna ‘presterar’, är inget annat än ett långsamt och plågsamt självmordsförsök. Hjärnrötan bland politiker och byråkrater borde ha klassats som pandemi för länge sedan och hanterats därefter …

  Gillad av 3 personer

  1. Media har lyckats slå i folk att det är Ryssland som ruinerar EU medan det i själva verket är USA och globalisterna som ruinerar Europa. Men detta fungerar för att folk inte tänker efter och tror på lögnerna som Aftonblaskan, Hexpressen, Dagens Nys, Regim-TV spyr ut. Ca 60% av folket tror alltså fortfarande helt eller delvis på propagandan som fulmedia basunerar ut trots alla bevisade lögner om klimatet, Covid och Ukraina. Och nu aviseras ännu mer sanktioner som bara kommer att gör EU-ländernas ekonomi sämre i ett närmast patetiskt försök att påverka Ryssland. Det man kan konstatera är att antingen är politikerna i Bryssel helt blåsta eller totalt korrumperade och man kan gissa på en kombination av båda. EU har snart inga fötter kvar att skjuta sig i så nu återstår väl bara ett skott i pannan.

   Gillad av 3 personer

 2. Biden och hans ministrar är inte kloka individer.Eu och deras administration är lika dumma.
  Sanktioner mot Ryssland har ingen värkan.O vem bryr sig om Irland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s