Fransk general hyllar de ovaccinerade i text som gått viral

Den 58-årige franske generalen Christian Blanchon, befäl över 1:a fallskärmsregementet i Toulouse, som tjänstgjorde som officer i operationer i Libanon, Tchad, Centralafrika och Kosovo, publicerade den 9 september 2022 en fantastisk hyllning till alla ovaccinerade människor som stått emot såväl press som propaganda. Denna offentliga hyllning till de ovaccinerade har redan översatts till många språk, men ignoreras så klart av mainstreammedia.

Vi är många som inte glömt hur kritiskt tänkande människor och vaccinationskritiker förolämpades samt stämplades som ”nazister”, lögnare, idioter eller värre. Nu i efterhand är det nog många som ångrar sina ”stick” när konsekvenserna blir allt tydligare, men fortfarande talas det tyst om alla allvarliga biverkningar.

————————————–

”De är där, vid din sida, de verkar normala, men de är superhjältar. Även om jag vore helt vaccinerad skulle jag beundra de ovaccinerade för att de stått emot den största press jag någonsin sett – inklusive från makar, föräldrar, barn, vänner, arbetskamrater och läkare. Människor som har varit kapabla till sådan personlighet, sådant mod och sådan kritisk förmåga förkroppsligar utan tvekan det bästa av mänskligheten.

De finns överallt, i alla åldrar, utbildningsnivåer, länder och åsikter. De är av ett speciellt slag; dessa är soldaterna som vilken Army of Light som helst skulle vilja ha i sina led. De är föräldrarna varje barn önskar sig och de barn som alla föräldrar drömmer om. De är varelser över genomsnittet i sina samhällen, de är essensen av de folk som byggde alla kulturer och erövrade horisonter. De är där, vid din sida, de verkar normala, men de är superhjältar. De gjorde vad andra inte kunde, de var trädet som stod emot orkanen av förolämpningar, diskriminering och social utestängning. Och de gjorde det för att de trodde att de var ensamma och de kände att de var ensamma. Utestängda från sina familjers julbord har de aldrig sett något så grymt. De förlorade sina jobb, de lade ner sina karriärer, de fick slut på pengar … men de brydde sig inte. De drabbades av otalig diskriminering, fördömanden, svek och förnedringar… men de fortsatte. Aldrig tidigare i mänskligheten har det förekommit en sådan diskriminering, vi vet nu vilka motståndarna är på planeten jorden.

Kvinnor, män, gamla, unga, rika, fattiga, av alla raser och alla religioner, de ovaccinerade, de utvalda av den osynliga arken, de enda som lyckades göra motstånd när allt kollapsade. Det är du som klarade ett ofattbart test som många av de tuffaste marinsoldaterna, kommandosoldater, gröna baskrar, astronauter och genier inte kunde klara.

Christian Blanchon, General i franska armén”

#kurage

https://freewestmedia.com/2022/10/05/unvaccinated-are-the-best-of-mankind/

14 reaktioner till “Fransk general hyllar de ovaccinerade i text som gått viral

 1. Man behöver inte vara mer än normalbegåvad dvs klart över de 16%-en för att förstå. En upprepning sedan kanske något år:
  – alla kan smittas
  – alla smittade a.k.a. sjuka kan smita andra
  De undantag, avvikelser osv osv som man laborerar med trumfar fortfarande INTE de två teserna ovan……

  Sedan kan man dribbla med olika ”undanflykter” en av de ”bästa” är ”Vaccinerna är effektiva och säkra” har dock inte sett relevant källa på detta. Det är alltid en fråga om hur länge hjälper vaccinerna, hur länge dröjer det tills en ny variant sprids osv osv….
  Att ta ett stick för att känna sig skyddad OK feel free…..
  Att skippa, hoppa över, stick feel free….

  Och då de olika vaccinerna verkar fungera olika i olika delar av världen…. well… AZ fungerar jättebra i Indien fungerar så dåligt i Sverige att det stoppats….. Pfizer och Moderna fungerar bra i väst för alla? åldrar (ändras ofta) i Sverige fungerar Moderna dåligt under 30, i UK fungerar det dåligt för under 40…. biverkningarna där ja…..

  Det enda som är gemensamt är att hur man än argumenterar så är slutsatsen … ”ta en dos till”

  MEN nu har man på 3:je försöket att göra kliniska försök kommit ganska nära ”den helige graal”
  1: 50k klinsk studie (dock lite komprometterad) det räcke inte med att använda ens relativ risk (som ersättning till absolut risk) utan man behövde efter 2 månader blanda ihop provgrupp och kontrollgrupp
  2: 300+300 i 2 månader, kom aldrig på marknaden
  3. Pfizer 8, Moderna 10 i gruppen (Provgrupp och kontrollgrupp en allgemines)

  nämnde jag att det rörde sig om möss någon miljon doser av detta preparat är på väg till en VC nära dig (Sverige)…. bara att vänta när regionerna får tag i detta magiska….

  Gilla

 2. Äntligen kan man få känna att man inte var en idiot, flockdjur, media slav, egoist mm. efter alla smädelser, utestängningar och infantila påhopp! 🙂

  Gillad av 3 personer

  1. Och det menar du att du slipper känna för att en general i Frankrike gjort ett utspel? Jag kan berätta att du är precis lika dum i huvudet nu så tidigare!

   Gilla

 3. Wow, känner mig stolt och glad som ett litet barn varje gång ”vi” ovaxxade får beröm av personer vi inte känner. Det var (och är ibland fortfarande) tufft att stå emot vad andra anser sig veta bäst om för att ”dom har sagt att vi ska vaxxa oss”. Fördomar verkar aldrig ta slut – oavsett hur mycket vi anser oss ha lärt, kommit vidare, utvecklats från tidigare generationer. Är SÅ TACKSAM för de personer, läkare samt sjuksköterskor som startar grupper och står på sig för att slippa detta giftet.

  Gillad av 1 person

  1. Ponera, att jag vill göra en
   utredning kring Covid-vaxxets ev negativa konsekvenser-hur många/mycket anslag skulle jag få?
   Någon?
   Om 0-vad är den sk vetenskapen värd, då?
   Kan det vara så, att ett visst resultat är önskvärt & anslagen blir därefter?

   Ex.Det korta i det långa.
   Enligt Svante Pääbo, Nobelpristagare, om jag fattat rätt, så är vi mer eller mindre Neandertalare här.
   Gott så.
   Kvinnor skulle alltså gilla hårdragande grott människor(hanar)
   ”nuckeldraggers”, som nu
   feminiserats-så till den milda grad-att vi tappat all attraktionskraft?
   Nu kommer det fina i kråksången!
   Vad är MÖ-folket OM(OBS!) kvinnor härifrån byter fot angående hanar? Neandertalare? mao ”nuckeldragger”,som jag?
   Ööhh!

   Gilla

 4. Piper skriver…

  ”… en fantastisk hyllning till alla ovaccinerade människor som stått emot såväl press som propaganda”.

  Möjligen har inte ens den klarsynte Piper, eller denne franska general eller vissa av hennes kommentatorer, undgått att påverkas av den av media förmedlade informationen om virus-situationen, även kallad ”propagandan”, till exempel vilka ordval som ska brukas: ”vaccin”, ”vaccinerade”, ”ovaccinerade”.

  Om jag minns rätt, har läkemedelsföretagens tester (vars resultat utgjorde beslutsunderlag för politikers åtgärder) inte haft syftet att förhindra infektion/smittspridning — definitionen av ett vaccin — men att förhindra svår sjukdom och död…

  … där de oinjicerade i själva verket inte ville/vill delta i ett medicinskt experiment, som pågår;…

  … vi är fortfarande i den avslutande kliniska testfasen (enl. USA:s förrförra president Obama [*]), vars resultat inte är fastställt, vilket tar ett antal år (>3–10,tror jag) och upptill 15 år när det handlar om barn: Är de nya medicinerna effektiva och säkra (död, biverkningar)?

  Denna 15-minuters Odysee.com-video visar en sammanfattning av vad folk, politiska ”ledare”, vetenskapsmän och kändisar har sagt till allmänheten om det moraliskt rätta/ansvarsfulla sättet för hur folk ska bete sig/injicera sig, i det osjälviska syftet att inte sprida viruset till sina medmänniskor:

  ”The Banality of Pure Evil, or Stupidity? Maybe Both – You Decide!!”
  2022-10-03, Ivor Cummins
  (@FatEmperor, bl.a. kemist och privat-journalist från Irland, som önskar i sin frånvaro bli omnämnd med pronomen ”We/The/People”)

  [*]
  Barak Obamas tal vid Stanford universitet, USA, April 21, 2022:

  ”And yet despite the fact that we have now ESSENTIALLY CLINICALLY TESTED the vaccine [fnissar] on billions of people world wide. […] People are dying because of misinformation.”

  Gilla

  1. If U don’t read the newspaper U’re uninformed, If U read the newspaper U’re misinformed.

   Mark Twain

   Den bästa.
   Kindness is something a deaf hear and blind can see.

   Mark Twain

   Inte svårare än så.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s