Tiotusentals i protester mot antiryska sanktioner och regimen i Österrike

Stor demonstration i Wien, Österrike i helgen med över 20.000 deltagare som vädrade sitt missnöje med sanktionerna mot Ryssland och dess konsekvenser samt krävde regeringens avgång.

Som vanligt inte ett ljud i svensk media, där inget som kan påverka narrativet negativt får publiceras.

När ska det indoktrinerade svenska folket gå man ur huse och protestera? Troligen inte under min livstid i alla fall.

#locketpå

https://www.youtube.com/watch?v=SWRZihRJ2b8

https://www.heute.at/s/corona-demonstration-in-wien-verkehrskollaps-am-ring-am-sonntag-100230865

19 reaktioner till “Tiotusentals i protester mot antiryska sanktioner och regimen i Österrike

 1. Att protestera är ju adekvat om man vill förbättra systemet…. MEN ett system som är bortom räddning skall rivas…. direkt….. Och i nöden testas vännerna. Se hur Frankrike stal redan av Sverige betalda munblöjor för att de ville ha dessa…… isses OCH vad kommer nu i vinter…. de som planerat och sparat i ladorna får besök av dessa planekonomiska socialister precis som man beskattar…. man tar pengar där det finns… (från en professor i ekonomi, tror jag)

  Gillad av 1 person

  1. Vem är berdd att stå upp för damerna?
   Kidzen..
   Jag vet vad $kit jag behöver,.. kommr att kosta., Ukrania!
   Jag ska nog ornda kallas åt Er alla

   Gilla

   1. Vet ni vad de kostar att knacka håll på en, som regel tanks?
    P-skotten duger inte.
    Vi 4-5…
    Skjut banden
    Sen tar vi in SAAB:Yhea well
    Hell!
    Stackar jävlar som sitter maskin.

    Gilla

 2. Wien har 1900000 invånare, demonstrationen lockade 20000 och många av demonstranterna kom från andra delar av Österrike. Så någon jätte demonstration var det inte, möjligtvis en liten protest som en överväldigande majoritet av befolkningen i Wien inte stödde.

  Gilla

   1. Var får du det ifrån att de inte ”vågar” protestera?

    (Ps. Varför finns inte denna blog på VK det e ju där de som har någonting att tänka med samlas?)

    Gilla

   2. Du kanske inte känner till att svenska som opponerar sig offentligt och vägrar vara politiskt korrekta ofta straffas på olika sätt. Gillar inte VK, varit där tidigare.

    Gilla

   3. Du har rätt. Får jag fråga varför du inte gilla VK?
    Det är, enligt min kännedom, enda vettiga sociala forumet.

    Gilla

   4. Ett mycket gott argument. Frågan är om de som befinner sig på dessa forum har anlag, förmåga att vakna upp? De är dessutom hårt övervakade o censurerade. Egen erfarenhet; efter att ha hindrats dela information på facebook så stängde de ner kontot helt bara för att jag delat fakta. Inget rasistiskt, sexistiskt eller så, de bara hindrar de som är där att dela det som de inte vill att folk ska veta så det är tveksamt om det är så mycket ”uppväckande” man kan framföra där. De håller också koll på IP-adresser så de kan specialbevaka de som är vakna.

    Gillad av 1 person

  1. Har du kontakt med polisen kanske:

   ”Polisen har påträffat flera skotthål och en passagerare ska ha fått glassplitter över sig. När Ola Österling, presstalesperson vid Stockholmspolisen, kommenterar händelsen tonar han ned allvaret.

   – Det är viktigt att poängtera i sammanhanget att vi inte är säkra på att det var bussen som var målet för skotten. Vi tror att det kan vara fråga om olyckliga omständigheter och kriminaltekniker och specialsökhundar är på plats för att utreda vidare, säger Ola Österling till TV4 Nyheterna.”

   Eller med hovrätten:

   ”Hovrätten slår fast att båda grupperingarna var på platsen för att ta till våld mot varandra men anser inte att klankriget handlar om ett våldsamt upplopp från sidan med Ali Khan-släkten och Hjällbonätverket eftersom grupperingen svarade på Simmo-klanens framryckning och sedan lämnade torget en stund senare.”

   Tona ned allvaret, beskriv händelserna på ett mildare sätt, släta över etc.

   Gilla

  2. Väljer man att se som du gör Anders då är ju de som flyr Ryssland för att slippa bli inkallade en piss i Nilen, det är högt räknat 260000 personer som har flytt och befolkningen i Ryssland ligger på 144.1 miljoner människor.

   Gillad av 2 personer

   1. Gringo, du måste ju räkna på hur stor gruppen är som är föremål för mobilisering, då ser du att det inte är en podd i Nilen. För övrigt är det stor skillnad på att demonstrera i ett demokratiskt land och att fly från sitt land!

    Gilla

  3. Vet inte vad ” shadowbannad” är för något men vad som e förnuftigt är att, som ex.v. Nya Dagbladet gör, ha på båda ställena. Vet flera som bara haft socialt konto på zionist/CIA kontrollerade medier som facebook o helt plötsligt utan förvarning så stängs kontot ner o de förlorar allt de lagt upp under flera år. Kungör man på fb att man finns på VK o att man fortsätter där som vanligt om fb-kontot stängs ner så dels förlorar man inte de som är intresserade, de andra kan man gärna mista dom bryr sig ändå inte, dels så blir fb mindre benäget att censurera eller stänga ner fb-kontot det är som sagt viktigt för dem att kunna övervaka alla o det blir svårare på rysk-kontrollerat media.
   Bara mina tankar kring det hela.

   Gilla

 3. Lyssna på en galen man, med erfarenhet. Knacka på Abrahams..
  RPG 7:an är fantastisk.
  Ett par 3 så är den körd
  SAAB:s grtejer…
  Hell ppl.
  Kall oss inte dum.
  Vad händer nu!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s