Ingen tvekan om att EU-eliten medvetet bidrager till att krossa Europa

Med tanke på hur varningarna från såväl expertis som stora företagsledare den senaste tiden haglat tätt om att Europa begår ekonomiskt självmord i och med den förda sanktionspolitiken mot Ryssland som slår tillbaka på oss själva samt saknar motstycke i historien, hade man kunnat tro att de överbetalda klåparna i Bryssel skulle tagit sitt förnuft till fånga vid det här laget. Särskilt eftersom det är vi medborgare, vilka kommer få ta den hårdaste smällen, som betalar deras löner och indirekt är deras arbetsgivare. Men icke och därför torde det inte längre råda någon tvekan om vem de arbetar åt – definitivt inte för sina egna medborgares bästa.

Direkt efter att EU:s utrikesministermöte avslutades i New York på torsdagskvällen svensk tid, deklarerade EU:s utrikeschef Josep Borrell att EU:s utrikesministrar överväger att införa ytterligare sanktioner mot Ryssland.

-”Vi kommer att titta på och införa nya restriktiva åtgärder, både på individ- och sektorsnivå. Ett slutgiltigt beslut måste dock fattas vid ett formellt möte”.

Efter mötet krävde också Danmarks utrikesminister Jeppe Kofod att nya sanktioner införs och att det ska ske så snabbt som möjligt.

Även vår avgående utrikesminister Ann Linde (S) proklamerade att EU kommer att anta nya sanktioner mot Ryssland.

-”Vi kommer omedelbart att gå vidare med ett åttonde sanktionspaket och vi kommer fortsätta ge militärt stöd så länge det behövs.”

Självklart kommer den nya svenska globalistregeringen stödja detta fullt ut, allt annat är otänkbart.

Denna parodi är skrattretande och det är otroligt att så välbetalda politiker tillåts driva denna agenda som kommer krossa Europa bit för bit medan det sovande folket tittar på. Hur länge till ska medborgarna intala sig själva att det är för en ”god sak”? Är det först när de tvingats lämna hus och hem som polletten faller ned? Det står helt klart att när medborgarna väl vaknar är det alldeles för sent och det stackars ukrainska folket som utnyttjas brutalt i detta desperata maktspel från västvärldens sida kommer fortsätta skickas in i döden i massor. Förfärligt.

#politikerförakt

#fuckpeace

#vibetalar

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/borrell-eu-vurderer-nye-sanksjoner-mot-russland._9U6VhKls?utm_source=share-btn

15 reaktioner till “Ingen tvekan om att EU-eliten medvetet bidrager till att krossa Europa

 1. I går twittrade Ukrainas utrikesminister Dmitrij Kuleba en uppmaning till väst att ”fördubbla” sitt stöd till Ukraina och mer vapen samt pengar till landet tycks vara standard numera eftersom västländernas regimer turas om att stå som avsändare.
  Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg aviserade direkt upptrappat och fortsatt stöd till UA.

  Storbritanniens premiärminister Liz Truss deklarerade att man nästa år nästa år skulle matcha eller till och med överskrida sitt rekordstora militära stöd till Ukraina 2022, som redan har uppgått till 2,3 miljarder pund.

  Förra veckan lovade Washington att skicka ytterligare 600 miljoner dollar i militärt bistånd till Kiev. Totalt, under Bidens administration, har USA försett Ukraina med nästan 16 miljarder dollar i bistånd.

  Nästa vecka ska den svenska regeringen fatta beslut om mer militärt stöd till Ukraina i form av bl.a. kryssningsrobotar och stridsvagnar. De kan säkert lägga på några miljarder i finansiellt stöd dessutom – det är bara att trycka upp nya pengar.

  Vapenindustrin går som smort medan såväl Europa som USA får allt större ekonomiska problem, men ändå är det bestämt att det ska avgöras på slagfältet. Hur kan folk fortsätta ignorera att kalkylen inte går ihop och på vilket sätt hjälper vi det ukrainska folket genom att göra dem till kanonmat?

  Gillad av 1 person

  1. Du är bara för bra Jenny.
   Hur fanken går ekvationen ihop?
   Jo, av någon outgrundlig anledning verkar det som, att utrota Europ’eer står högst på agendan…
   Alltså, $kit bra med krig i Ukraina & sabbad(sabot=>sabotage) ekonomi mm.
   Och vi vänder andra kinden till.
   Jaa, vad ska jag säga/skriva?
   Penga tryckande under den sk p(l)andemin förorsakade dagens sk inflation.. tvivelsutan.
   Och vinsten med att importera lågbegåvade, som ynglar av sig i parti & minut, tandlösa analfabeter är?som du ska gaga för….
   Hemsk?
   Kanske.
   Var det importen av olja som gjorde detta?
   Go figure!
   Snacka om att gräva sin egen grav.

   Gillad av 1 person

 2. Nu blev det ren hysteri från Nato, England och EU:sida allt för att Ryssland valde att mobilisera 1% av sin militärmakt för att skydda sig mot Nato/Väst. Lek med tanken att Mexico hade varit i samma sits som Ukraina men fått sin hjälp av Ryssland eller av Kina mot USA, jag kan lova att USA ALDRIG hade släppt in Ryssland/Kina eller någon annan vapenmakt till Mexico och detta hade säkert väldigt många tyckt varit helt okej, själv har jag svårt att se någon skillnad. Nu ska medborgarna ”offras” i EU allt för att vi ska stödja, frysa och bli fattigare för en sak som jag inte vill vara med och betala för, men vem frågar mig? Hade inte Ryssland påskyndat EU:s självmord så hade de gjort de själva med sitt genmodifieringsprogram som EU/väst vill ”tvinga” alla sina medborgare att ta och på detta så ska vi medborgare tvingas till att alla vara med och ”rädda” klimatet till ett hiskeligt högt pris som även detta faller på medborgarna, sen har vi politiker som jobbar efter sin politiska färg och inte efter medborgarnas bästa eller efter konsekvenstänk som gynnar folket i respektive land. Allt vi kan vänta på just nu är att EU ska krascha, det kommer att ske för jag kan inte se att EU kan hålla ihop detta jätte experiment, samtidigt som de ska behaga ett besviket, hungrigt och fattigt folk i EU, det sista har vi svenskar inte fattat än.

  Gillad av 3 personer

  1. Återigen visar du på din okunskap Gringo! Ryssland har haft ca 1,2 miljoner i den stående armen och ca 2.3 miljoner som kan kallas in. Nu kallas 300000 in, det är mer än 10%, de behöver dessutom utbildad, är omotiverade till att bedriva ett krig mot sitt grannfolk och dessutom går det en strid ström av reservister ut från Ryssland så frågan är hur många som återstår att sätta in i kriget som backup till de som redan är i Ukraina . Betänk då att moralen hos de som redan är där är en total katastrof då de saknar förnödenheter och vapen och hela tiden åker på stryk av motiverade Ukrainare.

   Gilla

   1. Om du följer med i verkligheten så finns ”Försvarsminister Sergey Shoigu avslöjade några detaljer om mobiliseringen i ett separat uttalande på onsdagen. Han sa att ministeriet ville beväpna omkring 300 000 reservister, eller drygt [blott] 1% av Rysslands fulla mobiliseringspotential”. https://newsvoice.se/2022/09/putins-ocensurerade-tal-forsvarskrig-krigsalliansen/ Men det är klart att du som trollmänniska inte vill förstå eller ta till dig uppgifter som inte ni ser som sanna inom den socialistiska/vänster världen

    Gillad av 1 person

 3. Det hela befäster EU som en i mängden av terrororganisationer. [SWEXIT!]

  En annan är WHO (som leds av en terrorist), som nu tror att alla de som blev inlurade i Covid-bluffen, kommer att acceptera ett internationellt system med sociala poäng. Det skriker [totalitärt] öststatssystem lång väg … [SWEXIT!]

  Gillad av 3 personer

  1. Angående konto för sociala poäng…
   Ingående påverkans- operationer där kommersiella bolag sluter upp och in på bara skinnet drar in oss konsumenter globalt via våra personliga ”klimatavtryck”, gällande livets gas, koldioxid.
   Ett effektivt sätt skrämma folk.
   Agendan slaviskt vikta detaljnivåer, kundens klimatavtryck och vid inköp på kvittot redovisa
   ”nedsmutsningen”.

   Bolaget KLARNA väger nu in inte bara kunders receptköp och specificerar antalet kilo koldioxid du förorenat planetens atmosfär med.
   Exempel, om du beställt receptbelagd medicin med av Klarna estimerade gasavtryck på 7.11 kg Co2 (en enda produkt), detta vid uthämtning hos din lokala handlare där du redan minimerat göra extra resa tur & retur staden, exempel 4 mil.
   Eller rent av fått produkten i brevlådan.
   Hur f.n räknar Klarna ut hur många kilo
   Co2 din vara/medicin belastat klimatet med.
   Framöver kommer all verksamhet i ditt liv registreras på detta vis och påföras dit personliga klimatkonto, du kommer vid någon punkt att få stå till svars, kanske termineras.
   Under mottot
   -Build back better!

   Gillad av 1 person

   1. Allt är bara politiskt/finansiellt dravel. De har inlett med att köra samma ‘race’ igen, fast med kväve, där målet är att slå ut jordbruksnäringen. Ett steg närmare sovchoser/kolchoser med GMO och annat farligt m.a.o..

    Gillad av 2 personer

   2. Mins du filmen Naturens hämnd (1983) med regi av Stefan Jarl, filmfoto Pelle Källberg och Ulf Dageby musik.
    Filmen speglade en svensk bondes oro, kvävegödningens mögeldrivande verkan i säd bland annat.
    Detta blev ett miljö-startskott mot missbruk övermått kvävegöda våra åkrar.
    Inte att slå ut bönderna och expropriera jordbruksmarken, till att hårdgöra denna med städer av betong och asfalt.
    Filmen riktade sig inte mot gräsbetesdjurs gödsel.
    Det handlade om att skapa balans inom industrijordbruket.
    Denna känslomässiga brandfackla till film om naturens hämnd tog MSM med storm.
    Regissör Stefan Jarl och redigerare Anette Lykke Lundberg riktade sig till våra magkänslor.
    Också ett signum för filmskaparens alla filmer.
    Nu går rena kvävet bananas som gift och knäcker bönderna via våra folkvalda regeringar.

    Gilla

 4. Ryssland, eller rättare sagt Putin åker på storstryk i Ukraina och nu är det bara frågan hur länge Putin tillåts stanna kvar som president innan någon i hans inre krets eller det ryska folket plockar bort honom! Sedan dras trupperna tillbaks in i Ryssland, krigsskadestånd kommer Ryssland att få betala i många år framöver, men de flesta Ryssar kommer ändå att få det lite bättre när USA och Europa kommer att ta bort sanktionerna, har vi tur händer detta innan vintern så slipper vi frysa eller betala överpriser för el och bränsle! Jag kommer ihåg när Jenny förutsåg att Trump skulle bli kvar som president i USA, hon har ungefär lika rätt om Putin..

  Gilla

  1. Och jag ser att du har sugit åt dig av din dagliga dos av MSM-propaganda direkt från Kiev. Så klart en helt nyanserad rapportering.

   Vad gäller Trump beror det på det utbredda valfusket och att HD vägrade ta upp det i domstol. Inget man kunde förutse skulle ske.

   Gilla

   1. Du menar den Högsta Domstol som Trump såg till att den fick en republikansk majoritet? Hur kan du ens nämna ordet valfusk när inte ens Trips egna kompisar i HD kan få det till valfusk??
    Har du gjort någon politisk analys de senaste åren som visat sig stämma?

    Gilla

   2. Om du inte kände till det så var det demokrater som också var domare i en del av delstaterna där man drev juridisk process och så finns det många republikaner som är korrupta.

    Eftersom du är av den uppfattningen att jag är kass så vet du var utgången är. Adjö.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s