Många nya handelsavtal när stormakterna möts vid SCO-mötet medan Europa faller djupare in i krisen

Medan Europa gräver sin egen grav ekonomiskt sett och ska fortsätta med det, vilket EU-topparna Borrell och von der Leyen varit tydliga med tidigare i veckan, pågår mötet för Shanghai Cooperation Organization (SCO) i Samarkand där stormakter som Ryssland, Kina, Turkiet och Indien deltager för att bygga strategiska relationer. Ny fullvärdig medlem är dessutom Iran, vars president Raisi ska träffa Kinas motsvarighet Xi Jinpin i dag för att diskutera fortsatt handelssamarbete.

Det som kommit fram hittills är bland annat att Pakistan och Ryssland kommit överens om ett utökat samarbete vad gäller energi-, säkerhet- och mathandel, där infrastrukturen för gasledningar redan finns på plats och Pakistan önskar även köpa vete. Den länge försenade gasledningen gasprojektet Pakistan Stream, även känt som North-South gas pipeline, ska byggas i samarbete med ryska företag. Dessutom har Uzbekistan och Kina skrivit handelsavtal värt 15 miljarder USD.

Strategin att bygga en ny världsordning utan västerländsk inblandning ser ut att gå framåt och snart står vi medborgare i EU helt utblottade när den politiska eliten uppfyllt sin agenda och sugit ut oss på alla tillgångar. Det enda land som vågat stå upp mot förtrycket från Bryssel är Ungern med Orban i spetsen, som nu återigen har hamnat i blåsväder efter att EU-parlamentet i en rapport slagit fast att Ungern inte längre kan ses som en fri demokrati eftersom de inte rätat in sig i ledet vad gäller sanktionerna mot Ryssland.

Samma hycklande parlament har dock inga problem med att välkomna Europas mest korrupta land Ukraina som ny medlem, ett land som knappast kan kalla sig demokrati eftersom den politiska oppositionen i landet har förbjudits samt man ägnar sig åt diskriminering och rasism med förbud av minoritetsspråk, konst och litteratur samtidigt som lärare som följt skolplanen nu ställs inför rätta. Obegripligt att människor inte ser dessa dubbla måttstockar.

#followthemoney

https://www.dailysabah.com/world/asia-pacific/china-uzbekistan-sign-agreements-worth-15b-at-sco-summit

https://english.alarabiya.net/News/world/2022/09/15/Pipeline-gas-supplies-to-Pakistan-are-possible-Russia-s-Putin

7 reaktioner till “Många nya handelsavtal när stormakterna möts vid SCO-mötet medan Europa faller djupare in i krisen

 1. ”Stormen” har börjat….
  EU är snart ett minne blott, eftersom USA iscensatt Ukrainakrisen, enbart i syfte att tillintetgöra de mest inflytelserika länderna inom EU.
  Ursula är definitivt en av Europas största ”sympatisör” till djupa staten och följer deras agenda till punkt o pricka.
  Processen att ta tillbaka världen har nu börjat, tack vare drottningens död.
  Minst 2 grymma nödår väntar, innan det vänder….. (tyvärr)

  Gillad av 2 personer

 2. När man beskattar för 10miljarder årligen det mesta propaganda och indoktrinering påverkar detta ordentligt. 1/8 skall brandskatta 7/8 av världen, och styra bl.a. med genuspedagogik och allas lika värde, inte värdighet vilket står i originalet trots att det kommer från globalister, men det var iofs i början där FN skulle sälja in sig osså har vi doktrinen allas lika utfall inte allas lika möjligheter….. se bara hur diskriminerad arbetsmarknaden blivit …. f.ö. JATTEBRA text Tack!!

  Gillad av 2 personer

 3. Efter en omröstning (433 mot 123, så betraktar EU-parlamentet inte längre Ungern som en demokrati, utan en ”hybridregim med elektoral autokrati”. Det var rejäl stenkastning i glashuset i Bryssel! Dags att montera upp ett stort antal speglar där …?

  Gillad av 4 personer

  1. Problemet för Ungern är att det inte har något folkutbyte, det har heller inga terrordåd och det finns inga getton, klaner eller tiggare och de har inte heller något blåljus sabotage mot ambulans och brandkår och därför inte behöver eskorteras av polis, Ungern har antagligen väldigt lågt eller inget bidrag till utomeuropeiska medborgare så min killgissning blir att det är därför Ungern inte klassificeras som en demokrati, de skiljer sig från resten av EU.

   Gillad av 5 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s