Vem tar vem?

Noterar att statsminister Magdalena Andersson nu meddelat att hon avgår efter att de sista rösterna nu räknas och ger fördel åt höger. Personligen känner jag ingen glädje eftersom även detta politiska block är styrda och går i globalisternas koppel, så de kommer varken arbeta för svenska folkets bästa eller säga nej till Nato samt kräva swexit som är nödvändigt.

Medan högerblocket jublar växer sig dock orosmolnen allt större i horisonten och statsministerkandidaten Ulf Kristersson lär få svårt att bilda regering eftersom Liberalerna redan flaggat för att man inte kommer släppa in SD i en regering. Återstår att se vad de många fikamötena med talmannen samt omröstningar i riksdagen kommer mynna ut i framöver och kanske kommer dörren öppnas för Magdalena Andersson och Socialdemokraterna till slut i alla fall – förhoppningsvis utan extremisterna i Miljöpartiet den här gången.

#itaintovertilitsover

#sameshitdifferentname

Bildkälla: Aftonbladet

13 reaktioner till “Vem tar vem?

   1. Jag har alltid haft svårt för den lismande Kristensson.
    Han är ute efter makt.
    Glöm inte vem han tjänade hos tidigare.
    Han bryr sig inte om oss – folket.
    Hoppas jag har fel!

    Gillad av 3 personer

 1. När en reporter på valdagen frågade Ulf Kristersson om han var nervös, svarade Ulf att han inte blir nervös. Detta är ett kännetecken för psykopater, de blir inte nervösa. Det är inte så enkelt att fastställa om en person är psykopat eller inte, men hitintills av vad jag sett och läst om honom har jag inte hittat något som motsäger att han är en fullblodspsykopat. Avsaknad av empati och skamkänsla, att kunna stå i TV när man har ett sådant CV som Ulf har som man i ett icke genomkorrumperat land hamnar i fängelse för, visar på total avsaknad av skamkänsla.
  För övrigt när jag ser Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson kommer jag att tänka på ormen Sir Väs i Robin Hood – de har något obehagligt reptilaktigt i blicken.

  Gillad av 1 person

  1. Man skall ju inte döma hunden efter håren men nog bär de syn för sägen,den saken är klar. SD är ingenting att frukta men däremot M med sin vänskapskorrution och täta och långvariga kontakter med sk riskkapitalister som endast riskerar skattebetalarnas pengar. Det bästa vore ett samarbete mellan S och SD men det har ju tyvärr S helt satt stopp för. Nu kan alla som röstat på SD än en gång få känna på riktig högerpolitik. Nog hinner man att åtminstone sälja ut något sjukhus till nära och kära. Maggan är tillbaka inom ett halvår gissar jag. Sverige behöver seriösa ledare och inte flinande clowner.

   Gilla

 2. Faller vissa saker på rätt plats framöver, kanske både EU och Nato kommer att falla samman, för vad vet vi om hur Patrioternas arbete kommer att resultera?
  Kanske en önskedröm, men resultatet kan dra med sig många regeringar i fallet…..

  Gillad av 1 person

  1. Både EU och NATO blir starkare på grund av Putins anfallskrig. Vi i den fria världen gillar inte diktatur. Nåja, en liten klick människor gör det. Förhoppningsvis kommer FN att marginaliseras. Det är en samling av föredettingar. Främst från skitländer.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s