Snart fyra år till med de ”mysiga” syltryggarna vid rodret

Noterar att justitieminister Morgan Johansson tydligen var i närbelägna Sjöbo i går och träffade väljare, medan Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi knackade dörr i Ystad. Synd att de inte knackade på min dörr, då hade de fått sig en rejäl utmaning och lång diskussion där de för ovanlighetens skull fått stå till svars för sina misslyckanden, men tyvärr tycks de politiker som söker upp allmänheten välja områden att besöka med omsorg så att det ska bli bra pressbilder.

I dag är äntligen sista dagen med valkampanjande och snart slipper vi höra dessa återkommande tomma löften som levereras från höger till vänster när syltryggarna bygger luftslott för att dupera befolkningen.

Under hela valrörelsen har jag inte sett en enda seriös tidningsartikel som ifrågasätter vad beslutsfattarna åstadkommit de senaste fyra åren och inte heller har de pressats om detta i de återkommande debatterna. Listan över brist på engagemang att stå upp för befolkningen, ovilja att förändra systemfel som legat samhället till last i decennier och alla uppenbara misslyckanden som splittrat landet hade blivit lång, men givetvis vill man undvika att väljarna ska börja tänka efter vad man egentligen röstar på för inkompetenta klåpare samt vad våra hårt förvärvade skattekronor egentligen går till och media backar välvilligt upp.

Det är på ett sätt obegripligt, men hjärntvätten är effektiv och faktum är att svenska folket överlag tycks vara nöjda med sin tillvaro samt de kuragelösa politiker som fört oss hit. Att vi är en sjunkande nation som är på mycket god väg att bli en misslyckad stat tycks inte bekymra majoriteten av befolkningen som kommer rösta på samma blå, röda och gröna riksdagspartier som bistått med att styra oss käpprätt åt helvete samt förstört för kommande generationer. Dessutom råder det ingen tvekan om att de har för avsikt att fortsätta på inslagen väg.

För få har insett att maktens människor behöver bytas ut helt om man vill få förändring på riktigt och istället inbillar man sig att det kommer bli bättre den här gången. Det här är nog första gången jag inte kommer att följa varken valvaka eller rösträkning och jag skulle bli mycket förvånad om Socialdemokraterna med Magdalena Andersson i spetsen inte står som vinnare när sista rösten är räknad. Summa summarum ett ointressant val med oengagerade väljare.

#självdestruktivitet

Bildkälla: Ystads Allehanda

6 reaktioner till “Snart fyra år till med de ”mysiga” syltryggarna vid rodret

  1. Det som retar mig mest är att det är vi folket som får betala för usel förd politik, där invandring, kriminalitet, mord, knark, gäng, klaner, bidrag, parallellsamhällen, alla likas värde och mycket mer som ingår i notan som folket får betala med sin skatt. Undrar om det finns någon politiker som vågar fråga folket om detta är okej? Ska staten verkligen betala för detta? Vad händer om folket säger nej till detta? Tyvärr vet vi redan svaret, allt de säger är att de gör detta för en ”god sak”, ”medmänsklighet”, ”alla likas värde” ” alla ska ha samma rättigheter”, alla ska ha samma dröm och förutsättningar. Förstår folk inte att detta är onåbart, ingen land i världen klarar detta utan att gå i konkurs. Är det detta folket vill? Ja då är vi snart framme vid ändstationen för så mycket av samma politik klarar inte Sverige. Men som en klok människa sa igång ”Det måste ta slut för att det nya ska kunna börja”. Och vi börjar närma oss slutet på vår resa.

    Gillad av 1 person

  2. Jag hoppas att du har fel. Jag vill inte ha Magdalena igen. Vi får se. Blir det oklart på måndag morgon hur mandaten fördelas så kan det ju bli ett nyval till slut.

    Gilla

  3. Dom lever så skyddat och tryggt långt från många människors verklighet så dom behöver inte bry sig ett dugg om vad som händer med vare sig det ena eller andra. Så länge dom får ha kvar makten och pengarna kan dom lova vad som helst. Löften som dom ändå inte behöver hålla… Dom pissar svenska folket rätt i ansiktet.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s