Jag är evinnerligt trött på alla främst män som återkommande hänger i mina kommentarsfält fast de ogillar skribenten, läsarna som kommenterar samt det jag skriver om. Nu har någon idiot vid namn Olof dessutom mailat sina otrevligheter.

Johan, Ramses, Upp stiger solen, Olof m.fl. – ingen har bett om era återkommande förolämpningar och gliringar! Väx upp och kommentera på en saklig nivå eller dra vidare. Hädanefter kommer jag inte tolerera denna låga nivå från någon och de kommentarer som inte tillför något till diskussionen kommer ratas.

23 reaktioner till “

 1. Vad hade du förväntat dig med dina sjuka inlägg. Jag tror inte du är ett Putintroll men ditt skrivande om kriget i Ukraina är helt bortom sans och balans.

  Gillad av 1 person

  1. Om du anser att mina inlägg är ”sjuka” och vettlösa kan man fråga sig vad du gör här? Vi är många som är vakna och intresserade av vad som händer bakom kulisserna. Ni andra kan sova vidare.

   Gilla

   1. Jag läser dina inlägg som en utmaning för att förstå hur vissa människor tänker och resonerar. Lite förvånad att du så snöat in på Ukraina eftersom du i andra frågor är ganska förnuftig.

    Gillad av 1 person

  2. Vad är det exakt som är sjukt om man får fråga? Är det till exempel Jennys tidiga konstaterande om att västs bojkotter av Ryssland skadar oss mer än de skadar Ryssland? Inbilla dig inte att Ukraina är en demokratisk land. Det är vare sig rätt eller fel att ta parti för Ukraina utan mer en åsikt likt ifall man föredrar Gevalia framför Zoegas. Insikt trumfar åsikt och Jenny har insikt och du är mycket sjuk.

   Gilla

 2. Håller helt och hållet med dig Jenny, att personer som är inne på er sida och inte kan ta del av det du skriver utan kallar det sjukt har absolut inte här att göra. Istället konsumera och ta en egen ställning om vad som kan vara relevant eller trovärdigt om så är fallet, men att kasta ut sig spydigheter mot personer som framför mera ”Real News” istället för statlig ”Fake News ” som tyvärr har blivit / propaganda.

  Stå på dig Jenny! Läser alla dina inlägg och tar min ställning utifrån andra inlägg.

  Gillad av 2 personer

  1. Det handlar i regel om personer som inte vågar ha en egen åsikt och är rädda för att hamna utanför gemenskap (mobbingmentalitet) Det blir därför besvärligt att tänka själv. ‘Döda fiskar flyter med strömmen’ heter det …

   Gillad av 1 person

 3. Jag delar din uppfattning Jenny ang Ryssland/Ukraina. De som ser det annorlunda har inte satt sig in i historiska fakta om bakgrunden. De har väl inte förmåga att vidga sina vyer och de stannar på sin nivå. Jag gillar inte kriget i Ukraina och det är så tragiskt att så många ukrainska män/fäder ska behöva dö – även ryska unga män. Men ryssland hade faktiskt anledning att gå in där.

  Gillad av 1 person

 4. Utmärkt ställningstagande Jenny.
  Kritikerna följer enbart msm och har inte en aning om verkligheten, men TROR sig vara insatta.
  Man behöver inte älska Putin för att luska ut orsakerna till kriget.
  Följer amerikansk alternativmedia och innehållet är snarlikt dina inlägg, så stå på dig….

  Gillad av 1 person

 5. Jag läser här just för att jag tidigare uppfattade Jenny som en frisk fläkt i Sverige. Men, angående Ukrainakriget så kommer det visa sig att Ryssland har gapat efter mycket. Vilket gör att de mister hela stycket. Vänta bara. Jag fortsätter att läsa här. En del saker är ju Jenny i god form. Som förr.

  Gilla

 6. Det jag gillar är att Jenny har sakliga nyheter, bra inlägg samt vågar stå upp för vår yttrandefrihet och demokrati, det är mer än många andra vågar framför när ”många” andra tänker som alla andra. Bra jobbat Jenny, stå på dig vi är många som gillar ditt skrivna ord.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s