Ökade fall av cancer – biverkningar av covidvaccinen enligt överläkare

Att covidvaccinen angriper immunförsvaret och göder cancerceller har många av oss misstänkt under en längre tid. Nu bekräftas detta av överläkaren Ute Krüger som slagit larm om en ökning av elakartade, aggressivt växande tumörer som hon tror orsakas av vaccinen mot Covid-19.

Ute Krüger är överläkare vid Länssjukhuset i Kalmar, där hon främst ägnar sig åt bröstcancerdiagnostik samtidigt som hon forskar om bröstcancer vid Lunds universitet. I början av juni var hon inbjuden som talare till konferensen ”Reflektioner kring en pandemi” som arrangerades i Oslo av Norska läkares och hälsoarbetares fackförbund.

I sitt föredrag berättade Krüger att hon i sitt arbete ser fler och allvarligare fall av bröstcancer än tidigare, med större tumörer som växer snabbare än vanligt samt oftare drabbar yngre kvinnor än vad som var fallet för knappt ett år sedan.

-”Nu ser jag mycket stora tumörer. Tumörer i dimensioner med mer än fyra centimeter var tidigare rariteter, men ses nu relativt ofta. Det är även vanligare än normalt att patienter som tillfrisknat från cancer återfaller och utvecklar cancer på nytt.”

Krüger kallar detta fenomen med aggressivt växande cancertumörer för ”turbocancer” och hon tror att den ökade förekomsten av dessa allvarliga cancerfall beror på massvaccineringarna mot Covid-19.

-”Sammanfattningsvis verkar vaccinet mot Covid-19 å ena sidan utlösa snabbt växande cancer, eller ”turbocancer”, å andra sidan inflammatoriska tillstånd i kroppen, så kallade autoimmuna sjukdomar. Möjligen hänger cancerutvecklingen också ihop med de inflammatoriska tillstånden.”

Att vaccinerna orsakar cancer kan bero på att de innehåller spikprotein och att detta försämrar cellernas förmåga att reparera skador på arvsmassan.

-”Svenska forskare har redan in vitro, alltså i reagensglaset, visat att sars-cov-2 spikprotein påverkar DNA-reparationsmekanismen. Jag misstänker att det är likadant in vivo, alltså i levande organismer och att vi på grund av detta ser så många cancersjukdomar nu.”

Enligt Ute Krüger är det inte bara förekomsten av bröstcancer som har ökat utan även andra cancerformer.

-”Alla patologer jag har pratat med är överbelastade. Det finns nu mycket fler cancerprover än tidigare.”

Ute Krüger har gjort ett flertal anmälningar till Läkemedelsverket om att cancerfall hon iakttagit kan vara vaccinbiverkningar. I november förra året blev hon kontaktad av en klinisk utredare på Läkemedelsverkets enhet för läkemedelssäkerhet som tyckte hennes observationer var intressanta och bokade in ett möte som även hans chefer skulle deltaga i, men mötet blev aldrig av. Istället fick hon dagen därpå ett kort mejl om att det inte blev något möte och därefter var det en annan person som svarade på frågor från Läkemedelsverkets sida.

Man kan undra när våra politiker ska börja prata om den här medicinska skandalen som drabbat många, men som människor inte vill prata högt om av skam över att man gått på en nit. Vem ska ta ansvar? Märk väl att samtliga åtta riksdagspartier kampanjat för denna massvaccinering och stått bakom såväl orimliga restriktioner som vaccinpass som inskränker vår frihet. Bedrövligt!

#followthemoney

https://www.friatider.se/overlakarens-varning-vaccinen-kan-ge-dig-turbocancer

3 reaktioner till “Ökade fall av cancer – biverkningar av covidvaccinen enligt överläkare

 1. Foliehatten kom aldrig på mig och förstår nu varför min bror från cancerfri till ”fullsmetad” med aggressiv dito inom 1,5 månad inträffade….
  Blir förbannad, ledsen och otroligt besviken på våra politiker, läkare, sköterskor och andra ”idioter” som propagerade för dessa dödsdroger..
  Magkänslan sa NEJ till detta spektakel och det är jag oerhört glad för idag….

  Gillad av 2 personer

 2. Tänk att alla myndigheter som direkt och indirekt skall värna om hälsa inom olika områden, har gjort en 180°-are och ägnar sig idag åt motsatsen.

  Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, Kemikalieinspektionen, Post och Telestyrelsen, …, för att nämna några.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s