Kvinna och barn skottskadade på lekplats

Förra veckan var det den obehagliga dödsskjutningen på Emporia med civila som skadades att bli upprörd över, men tänka sig att det kunde bli värre. I kväll skadades nämligen ett barn och en kvinna vid en skottlossning på en lekplats i Eskilstuna strax efter kl 19.00.

Ingen är längre säker någonstans och det är väl bara en tidsfråga innan någon oskyldig dör. Vad ända in i glödheta gör våra styrande politiker åt detta förutom att tjafsa och kivas om vem som kan leverera flest tomma löften till den naiva befolkningen? Förfärligt. Men man kan säkert älta hotet mot Annie Lööf några varv till och flytta fokus från våra riktiga problem – allt är de högerextremas fel, eller varför inte låta Putin bära hundhuvudet för det också.

Värst är att medborgarna kommer ge samma klåpare som redan haft chansen att göra något utan att ha lyckats vända utvecklingen fortsatt förtroende i det stundande valet. Some things will never change.

#detnyasverige

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JxP3ym/kvinna-och-barn-skjutna-pa-lekplats

7 reaktioner till “Kvinna och barn skottskadade på lekplats

  1. ”Och knappt hann det publiceras innan det var dags för nästa skottlossning, där en vakt i Bandhagen centrum skjutits. 🙄”

   Är hundra på att det är en ”isolerad händelse” visst känns de härligt när politikerna förklara läget som om läget inte fanns.

   Gillad av 1 person

 1. Politikerna vill gärna se detta som en ”isolerad händelse” och ha möjlighet att tysta ner skottlossningen i media. Nu hoppas jag att folket börjar vakna och ser igenom socialdemokraternas politik som bara handlar om att få tillräckligt med röster att ha möjlighet att sitta kvar vid makten. Alla som läser mina inlägg har möjlighet att läsa mellan raderna att jag inte gillar politiker som inte sätter Sverige och svenskarna först, nu är vi snart på skjutning nummer 50 och socialdemokraterna vill inte ens kommentera detta. Måste vara underbart att vara förälder till något av mordoffren och uppleva att deras barn var ett värt ett enda skit och att de tycker mer synd om brottsoffret på 15-år än de som blev mördade, detta är vänstern sätt att se på dagens samhällsproblem. Lösa dagens problem finns inte på socialdemokraternas agenda, allt de vill är att få deras röster, vad de vill de skiter socialdemokraterna i.

  Gillad av 2 personer

 2. Som Sverige har blivit, som politikerna har format det, det nya djärva Sverige. Snart kommer alla att bära skarpladdade automatvapen, av nödvändighet. Politikerna ville ha ett multikulturellt Sverige efter USA modell. Det har dom fått nu, eller snarare, det är vad medborgarna har fått. Nu vill man ha alla bostadsområden multikulturella, så nu blir det väl ändå värre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s