Lögner, tomma löften och falska leenden

Det politiska käbblet är i full gång inför det stundande valet där paneldebatter varvat med partiledarutfrågningar avlöser varandra utan att kandidaterna grillas ordentligt. Den vill inte samarbeta med den om just dem ska vara med och bestämma, vårt parti ska minsann vända på steken så att Sverige kommer på rätt köl igen om bara vi får makten, rasism hit och fascism dit, nu är det minsann slutdaltat med det kriminella slöddret och nu ska hårdhandskarna tas på, vi måste offra oss för klimatpolitiken, jo då kakan går att dela hur många gånger som helst, Nato let’s go, f*ck Putin….yada yada.

Så icke trovärdigt med facit i hand och så fånigt att se hur de beter sig som små barn samtidigt som de har ambitionen att styra landet. Eftersom ingen av dessa åtta riksdagspartier som aspirerar på makten har ryggrad att stå upp mot den globalistiska elit som medvetet krossar EU-ländernas ekonomi och har försatt oss i energikrisen är de helt ointressanta, då de bara kommer förse landet med ytterligare sänken som skyndar på processen.

Självklart ska vi gå med i Nato, EU är fantastiskt, Joe Biden är toppen, vi ska krossa Ryssland och alla ryssar ska förbjudas inresa i EU, Zelenskyj är en hjälte och allt negativt som sipprar ut om Ukraina är fake news, nej vi ska absolut inte föra en dialog med Putin, mer vapen och pengar till Ukraina, Ungern är skit, nu ska vi krossa gängen, mer klimathysteri – kosta vad det kosta vill, ja till massvaccinering, ja till covidpass och restriktioner, klart det blir dyrt för hushållen när mat- och elpriserna samt priset på drivmedel skenar men vi uppoffrar oss i solidaritetens namn, nja till tjänstemannaansvar, nja till åtstramning av migrationspolitiken, nja till hårdare integrationskrav, nej till asylstopp, nej till bidragsrestriktioner och så vidare.

Så här låter det och det åligger folket som ska avlägga sina röster att skärskåda vad dessa lismande makthavare de facto gjort under den senaste mandatperioden samt vad det fått för konsekvenser för oss – framförallt vad de har för lösning på problemet. Men fårflocken är lätt att dupera och de flesta orkar inte själva ta reda på hur det ligger till, så oavsett är det samma gökar som slåss om makten där saftigast köttben – oavsett tidigare prestationer – ger garanterad vinst.

#vakna

10 reaktioner till “Lögner, tomma löften och falska leenden

 1. Du skriver om Sverige. Det är så här det går till i Sverige. Att du inte gillar det har jag förstått. Tyvärr så har vi rätt så många som är nöjda med hur det ser ut här så det lär inte ändra sig i brådrasket. Det är bara att svälja. Samt anpassa sig. Jag ser inget bättre land för en svensk att bo i så jag stannar här. På sikt tror jag att problemen kommer att lösas. Av svenskar. Men visst, det går att flytta härifrån om man vill.

  Gilla

  1. uppstigersolen ”vi rätt så många som är nöjda med hur det ser ut här” bara av nyfikenhet, vad jämför du med. Låter trivsamt med alla skjutningar, gaturån, nästan världens högsta skatter, en dags väntan på akuten, 5 åts väntan till tandläkaren, vårdköer, massövervakning, osv. Bara nyfiken.

   Gillad av 1 person

 2. En bra analys av läget i Sverige där media, politikerna och styrande har fått de svenska folket dit de vill. Ingen verkar vilja bry sig eller orkar bry sig utav av folket här har vi dödliga skjutningar nästan dagligen, politikerna har förstört vårt energisystem, sänkt den svenska kronan, skapat klaner, parallella samhällen, inflation osv och nu kommer räntehöjningarna som tack till svenskarna. Sen finns det människor som känner sig nöjda med dagens samhälle och det har jag svårt att förstå. Tycker de verkligen att dagens samhälle är bra? Deras medicin är att svälja och anpassa sig till dagens politik och med den inställningen kommer de styrande och politikerna behålla greppet de närmsta årtionden och där vi i bästa fall blir slavar. Själv vill jag att svenskarna får det bättre och att alla politiker ska satsa, arbeta för och skapa de bästa möjliga förutsättningar för Sverige och för svenskarna. Ett sådant parti har inte kommit in i riksdagen än, men om vi är tillräckligt många så kan vi ändra på det.

  Gillad av 1 person

 3. Pipers text visar på en vanlig person som inte upplever att denne lever i en demokrati, vilken historiker på 2070-talet kanske kommer att använda som källa för att beskriva periodens tidsanda — om de hittar den i det digitala arkivet.

  — Vilket politiskt parti som har störst sannolikhet att, beroende på mål och ståndpunkter, återställa den parlamentariska demokratin, det är val-frågan 11/9.

  (rädslan för omgivningens reaktion att rösta moraliskt fel, enligt den statliga/offentliga värdegrunden, kan bli avgörande: ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit Sverige största parti” —Forskare vid Göteborgs universitet, Expressen Debatt 2016-01-27)

  Rekommenderad Rumble.com-video: ”Sverige och valet 2022”, upplagd 14/8 av ”Elenamalm”.

  I övrigt…

  ”massvaccinering”: Det som injiceras är inte vaccin, eftersom de inte skyddar mot infektion.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s