Aldrig har ett politiskt val i Sverige varit så ointressant som nu

Det svenska valet om några veckor intresserar mig inte alls sade en bekant i dag och jag är böjd att hålla med. Aldrig har väl ett politiskt val i Sverige varit mer ointressant än nu, då samma ryggradslösa gökar som styrt Sverige i decennier – med ett katastrofalt resultat som följd – återigen ska göra upp om mandatfördelningen.

Socialdemokraterna med ”landsmodern” Magdalena Andersson i täten har redan halva inne, men det har egentligen ingen betydelse om det blir fördel för rött, blått eller grönt då alla riksdagspartier oavsett namn har samma husse. Valutgången kommer därför helt sakna spänningsmoment då vi kommer få samma agenda i slutändan, där den lilla människan får stå åt sidan för att de som sålt ut lander ska kunna roffa åt sig mer makt och pengar.

Sveriges sjuka tillstånd kommer tyvärr att bestå även efter september eftersom gemene man fortfarande tror gott om den politiska eliten och sover vidare med fullt förtroende för såväl de duperande makthavarna som de partiska medierna. De få som lyckats vakna upp från dvalan upprepar gärna mantrat ”det är bättre att rösta på det minst dåliga partiet” eller ”jag lägger hellre min röst på ett riksdagsparti än slösar bort den på ett parti som aldrig kommer att ta sig över riksdagsspärren” alternativt ”jag får åtminstone en av mina kärnfrågor tillgodosedd”.

Ingen verkar betänka att samtliga riksdagspartier är globalister som styrs av intressen som vill söndra och härska framför att ena och värna rikets samt medborgarnas bästa. Alla dessa lismande partiföreträdare som nu glaserar köttbenen åt de lättköpta väljarna stödjer den gröna omställningen med klimatbedrägeriet, ett svenskt Natomedlemskap, fortsatt medlemskap i det korrupta EU, vapenstöd och finansiellt stöd till den opålitliga regimen i Ukraina, covidbedrägeriet med massvaccineringen samt fortsatt ”human” migrationspolitik och vi får det vi röstar på precis som tidigare valår.

Det enda som kan hota den politiska elitens fortsatta skändning av landet är en folkresning, men den är mycket långt borta och folket knyter fortfarande hellre näven i fickan än står på barrikaderna med krav på förändring, så vi kommer tuffa på i ytterligare några år med samma syltryggar från höger till vänster som bryter ned en tidigare blomstrande nation till något som alltmer liknar ett U-land och när medborgarna väl vaknar till liv har man redan sugit ut allt välstånd.

#sameshitdifferentname

6 reaktioner till “Aldrig har ett politiskt val i Sverige varit så ointressant som nu

 1. ”Sveriges regering är en bolagsstyrelse”

  Det folket/sheepen röstar på är en Corporation vid namn:
  Sweden Kingdom of

  Vilket är registrerat på Londonbörsen. Alltså ett bolag!
  Aktieägare i detta bolag… bl.a. Investor med Wall Enberg i spetsen.

  Vilket annat bolag kan man rösta på i Sverige och tro att man får någon bestämmande rätt, utan aktie inflytande.

  Det är de globalistiska aktie ägarna som styr skutan, dessa har en agenda från högre håll…
  Det spelar ingen roll vilket/vilka partier som sitter där framme.
  Detta är redan förutbestämt, se på senaste valet när de tog fröken från gamla bondepartiet med sig söderut till den trilaterala kommissionen före valet. Hon var utvald att svika de borgerliga, för att hon var styrd/mutad av globalisterna att så var förutbestämt. Detta kan styrkas med att SVT valvaka togs ner i 3 timmar och röstsiffrorna lades till rätta för att passa agendan.
  SD bl.a. hade 27-28% ca innan tv togs ner, efteråt låg de på 17% när tv slogs på igen. Det passade inte agendan att SD skulle bli dominant då! Och islamist/vänster blocket kunde därmed vinna med hjälp av bonde partiets förutbestämda svek mot det borgerliga blocket. Agendan passade inte den gången då Åkesson i SD var för påstridig i vissa frågor, och man vågade inte släppa fram det borgerliga alternativet.
  Denna gången torde det se annorlunda ut, då Åkesson blivit humanare med invandrings politiken och även han blivit en del av 8:a klövern kan tyckas.

  Det enda raka är allt jämnt att inte rösta alls på detta Sweden Kingdom of bolag.

  Istället vänta in det stundande GESARA, Global Economic Security And Reform Act. Vilket Sverige med 209 andra länder skrivit på, vilket gör att Sverige återgår till Sweden Republik.
  Makten utgår från folket.
  Detta kan ev ske före valet i September om vi har tur.
  I Sweden Republik kommer det inte att finnas någon sandlåde politik, där politikerna tillåts söndra folkmassan. Utan det låter som att ca 10% av den skara som sitter i sandlådan idag tillåts komma till styret med folket som makt.
  Detta torde ske i samtliga 209 länder samtidigt, när GESARA är på plats. Det hörs som vilken dag som helst nu … !!!

  Håll utkik efter GESARA, det torde vara räddningen från härska och söndra politiken…!

  Gilla

 2. Sverige säckar ihop på alla fronter. Skulle skicka efter en reservdel från Danmark och den skulle betalas i Dansk valuta och blev milt sagt chockad över att en dansk krona numera kostar 1,40 svenska.En annan sak är att många och stora fd svenska bolag har numera juridisk hemvist i andra länder.

  Gillad av 1 person

 3. Inte kan man rösta på CENTERPARTIET med sitt ”…strävar efter öppna gränser, fri rörlighet samt en generös och human flykting- och invandringspolitik” (2022 ”Våra idéer”) och Lööfs famösa uttalande i SVT 2104 om att Sverige har plats/kapacitet (socialt, välfärd, infrastruktur) för 30 miljoner invandrare.

  VÄNSTERPARTIET skulle kunna vara ett alternativ då de som ENDA PARTI säger nej till ‘covidpass/bevis’… –”Det är lätt att säga vi vill ha covidpass överallt, men det måste ju också finnas någon slags fakta att utgå ifrån” (SVT, 2021-09-07) — och ”…verkar därför för att Sverige ska lämna EU” även om det ”…inte [är] aktuellt för oss att driva frågan om EU-utträde nu” (PDF, 2019-04-18) —, om det inte vore för deras syn på svenskar… Rossana Dinamarca bar en svart T-shirt med vit text ”SD=RASISTER” under valet av talmän i riksdagen år 2014.

  (Angående virus och smitta… Politiker/makthavare och en hel del folk visar på en kommunistisk misstro/förakt för vanligt folks sunda förnuft och ansvar då de tror att folk skulle gå ut och smitta sina medmänniskor. — I demokratin ansvarar medborgaren för riskbedömningen för egen och andras del.)

  Höstens val är det första som jag är 100%-igt säker på hur jag ska rösta, varför jag inte håller med Piper om att det skulle vara ”ointressant”. För mig är det ett ödesval. Vinna eller försvinna känns det som.

  Det tycks inte finnas några valbara partier som vill/intresserar sig för…

  * Sverige ska förbli ett svenskt land (det enda i världen).
  – Känslan av sam/tillhörighet, gemenskap och identitet.

  * Digitaliseringen.
  – Nej till övervakning och kontroll.
  – Det privat och statliga ökande kravet på användningen av modern teknik (t.ex. en modern/uppdaterad (!) mobiltelefon) för att få tillgång till samhället (t.ex. biljetter/inträdesbevis, inköp, kontakter/kommunikation) är odemokratiskt diskriminerande.

  * Självbestämmande.
  – Nej till EUs, WHOs, FNs, IMFs, NATOs och WEFs inblandning i landets angelägenheter.

  * Självförsörjande.
  – Energi, livsmedel, läkemedel, handelsvaror.
  (Det skapar nationell gemenskap och ansvar och en mer robust och global helhet.)

  * Återvandring.
  – De invandrare som inte anpassar sig/ställer krav att jag anpassar mig ska utvisas, med morot eller piska.

  (Detta är inte ett ”rasistiskt” synsätt — jag har ingenting emot människor från främmande länder, så länge antalet begränsas — då detta tyckande är en universell social norm som gäller för alla nationella och lokala/regionala folks förhållningssätt till just denna sorts respektölsa invandrare.
  Fråga vilken invandrare som helst hur dennes forna landsmän skulle förhålla sig till en alltför stor etnisk mångfald (måttet på mångkultur) i respektive hemländer.)

  … förutom ett: Alternativ för Sverige.

  Partiet har tillräckligt mycket gemensamt med mitt eget synsätt och mål.

  Men, det är som Piper skriver…

  ”Det enda som kan hota den politiska elitens fortsatta skändning av landet är en folkresning, men den är mycket långt borta och folket knyter fortfarande hellre näven i fickan än står på barrikaderna med krav på förändring”

  … vilket jag håller med om, men visar dock att till och med denna kloka och klarsynta brallis (med ett vidunderligt arschle 5/1-20) inte helt förstår allvaret i situationen.

  Vad innebär det att ”…folket knyter fortfarande hellre näven i fickan” om inte att folk drar sig för att säga vad de tycker?

  Det finns ett beskrivande ord för detta fenomen, det har vi lärt av historien…

  åsiktsförtryck

  (käckt och orwellskt benämnt som ”Åsiktskorridoren”)

  … varför valet i höst kan avgöras om den lilla människan vågar rösta efter sin övertygelse, eller för att undvika att bli socialt utfryst… av familjen, vänner, bekanta, grannar, arbetskollegor…

  * 2022-06-30, Göteborgs-Posten Debatt
  (kvinnlig) polisinspektör i Göteborg:
  ”Jag vågar inte längre säga vad jag tycker av rädsla för att bli utfryst”
  – ”Jag vill inte prata politik eller samhällsproblem ens med mina närmaste vänner och släktingar för jag vet inte om jag stöter på iskyla och kommer bli bortvald till nästa träff.”

  * 2018-08-15 Dagens Arena (”radikal, progressiv idégrund”)
  Anna-Lena Lodenius
  ”Normalisering och rädsla ökar kvinnors stöd för SD”
  – ”Om kvinnor röstade på SD i samma utsträckning som männen skulle SD kunna bli Sveriges största parti.”
  – ”Hittills har kvinnor valt SD betydligt mer sällan än män, av uppenbara skäl.”
  – ”… kvinnor [är] känsligare för vad omgivningen tycker och räddare för att väcka ogillande.”
  – ”Även om kvinnor har delat SD:s åsikter har de inte alltid velat gå ut med att de gillar ett parti med rötter i nazistiska miljöer som ofta stämplas som rasistiskt.”

  * 2016-01-27 Expressen Debatt
  forskare vid Göteborgs universitet:
  ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit Sverige största parti.”

  … varför det är magstarkt av fd. statsminister Löfven (S) att hävda att Sverigedemokraterna är ett hot mot demokratin…

  * 2021-02-17 Göteborgs-Posten (intervju)
  [angående Moderaternas ev. samarbete med SD]
  – ”Och då halkar man snart in i ett skede där man riskerar att begränsa demokratin.”

  … när hans egen regering inte har demokratisk legitimitet, enligt forskarna…

  … och folks vittnesmål vars röster han anser inte ska räknas…

  * 2021-03-30 Dagens Nyheter (intervju)
  – ”Stöd ska inte utgå från hur många procent man har utan från vad man står för. SD är ett rasistiskt parti som kommer ur nazismen.”
  – ”De har en rasistisk politik [— som blir o-rasistisk i Socialdemokraternas händer —] och det beror på de rötter som man har.”

  *

  Hur ska någon våga berätta att denne kommer att/har röstat på AfS?

  Kommer Sverige vinna eller (i framtiden) försvinna, det är frågan/valet?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s