Ska svenska folket bekosta globalisternas lobbyverksamhet?

I början av juni reste Sveriges socialminister Lena Hallengren till USA för att träffa globalistiska politiker och vaccinföretag samt deltaga på Bilderberggruppens konfidentiella möte i Washington där endast fullvaccinerade med ett nytaget PCR-test fick tillträde. Tidningen Nya Tider har granskat resan som blev en dyr historia för svenska skattebetalare med en nota på över 50.000 kronor eftersom Hallengren både flög business class på alla flyg och bodde på flera olika lyxhotell.

Det som är anmärkningsvärt i det här fallet är att Hallengren som representant för den svenska regeringen och på skattebetalarnas bekostnad deltagit i diskussioner bakom ryggen på väljarna eftersom regeringen valt att enbart redovisa Hallengrens åtaganden de tre första dagarna, för att därefter lämna det tomt som om hon inte hade några fler inplanerade möten efter det trots att Hallengren hade flera dagar bokade i USA – inklusive deltagandet i Bilderberggruppmötet som Sveriges egen oligark Marcus Wallenberg sett till att Hallengren bjudits in till och där ämnen som Ukraina, Nato, Kina, avbrott i det globala finanssystemet, energisäkerhet och misinformation m.m. diskuterades. Varken svensk mainstream media eller den så kallade oppositionen har ifrågasatt anledningen till att Hallengren deltog i mötet.

#dubetalar

https://freewestmedia.com/2022/07/29/exclusive-swedish-politicians-bilderberg-attendance-exposed-through-foi/

4 reaktioner till “Ska svenska folket bekosta globalisternas lobbyverksamhet?

  1. Det otäcka är att sådana här händelser eroderar förtroendet för våra politiker och ännu otäckare är att det är precis så här illa….. att företag som vill sälja är ju en sak men då företag och politiker går samman mot oss är vi riktikt rökta….. MEN inget nytt under solen tobaksrökning har dödat på senaste tiden 8 miljoner per år… fortfarande alltså trots massor med info om att det inte är helt bra att röka… typ ”Rökning dödar” Om alla smittade som numer, i Sverige, avlider är fullt vaccinerade behöver man inte vara speciellt klipsk för att förstå motsatsen till ”förhindrar allvarlig sjukdom och död” Minns AT, FoHM, ”Vi måste skydda de äldre äldre” vilket politikerna fullständigt struntade i. Nu ser jag i deras senaste veckorapport: v29, ”Vaccinerad avser personer med två doser registrerade i NVR,
    där datum för andra dosen är för minst 14 dagar sedan vid tillfället för positivt test.
    Personer med en tredje eller fjärde registrerad dos ingår i gruppen vaccinerade.” uppenbarligen kan man inte hålla reda på avstånd sedan senaste dos som har varit livslångt, 1år, 6månader och senast 4 månader ELLER har AT agerat rebell igen ?

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s