Flygplatsanställda i Düsseldorf gjorde islamistisk hälsning

Ett foto av tre anställda på Düsseldorfs flygplats har skapat stor uppståndelse i Tyskland eftersom de står med ett pekfinger sträckt i luften i den islamiska hälsningen (”Tawhid”) som används av såväl terrororganisationen Islamiska staten som andra extrema riktningar inom fundamentalistisk islam.

Alla tre har identifierats av de tyska myndigheterna som Mohamed Hamit A.R. (19 år), Hamit A. (20 år) och Serhat I. (20 år) – samtliga är anställda på ett företag på flygplatsen som hanterar resenärernas bagage.

Avslöjandet har skapat stor politisk uppståndelse i landet och en representant för den civila oppositionen, Andrea Lindholz (CSU), kallar fallet för en skandal samt kräver att det får konsekvenser. Underrättelsetjänsten är inblandad och polisen har genomsökt de tre flygplatsanställdas bostäder.

Att islamistsympatisörer hanterar människors bagage och har fri tillgång att röra sig i flygplanens bagageutrymme känns så klart obehagligt samt är en rejäl säkerhetsblunder, men samtidigt är det svårt att se på en människa att den sympatiserar med en terroristorganisation om den klär sig som vanligt och beter sig som vem som helst.

Man ska inte vara fördomsfull, men med tanke på de stora migrantströmmarna till Sverige de senaste decennierna och hur många utrikesfödda med muslimsk bakgrund som är anställda på myndigheter samt andra viktiga samhällsfunktioner i kombination med Sveriges urusla säkerhetskontroll, är det inte svårt att föreställa sig att många lär passera under radarn. Men sådant pratar vi inte om i Sverige utan det godtrogna folket litar helt på att allt är som det ska i landet där alla är goda.

https://m.bild.de/video/clip/video/isis-gruss-am-duesseldorfer-flughafen-islamisten-alarm-auf-dem-rollfeld-80778558,auto=true.bildMobile.html###wt_ref=https%3A%2F%2Fdenkorteavis.dk%2F&wt_t=1658774663767

https://denkorteavis.dk/2022/uhyggeligt-billede-tre-medarbejdere-i-lufthavn-lader-sig-fotografere-ved-transportbaandet-mens-de-viser-tegnet-for-at-de-tilhoerer-islamisk-stat/

En reaktion till “Flygplatsanställda i Düsseldorf gjorde islamistisk hälsning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s