Sri Lanka inför obligatorisk QR-kod för bränsleprisransonering och bönder protesterar i Europa

Den ekonomiska krisen i Sri Lanka har lett till att miljontals människor står inför akut brist på inte bara bränsle utan också mat, matlagningsgas och medicin. Landets tidigare president Rajapaksas ökända ”gröna” gödselmedelsförbud bidrog till stor del till den hungersnöd som ön för närvarande upplever.

Sri Lankas nya president och tillika medlem samt bidragsgivare till Klaus Schwabs World Economic Forum (WEF), gör inte saken bättre utan bidrager till att implementera globalistorganisationens plan för total kontroll och underkastelse av länder i enlighet med Great Reset-agendan. Landet har till exempel i energiminister Kanchana Wijesekeras regi infört ”National Fuel Pass” med ett QR-system som ett framgångsrikt pilotprojekt som rullas ut i hela landet nästa vecka. Syftet med kvotering sägs vara att minska trycket på bränsleledningarna och påskynda distributionen över ön.

Vissa bensinstationer antog inte systemet och vissa människor förfalskade QR-koder samt ville inte att det skulle implementeras, men systemet kommer dock tillämpas över hela ön så att ingen kommer undan.

Från och med nu kommer det således att finnas en viss mängd bränsle varje vecka för folk att fylla på sina fordon med två dagar i veckan, vilket medför att lankeser måste ansöka med sitt ID-kortsnummer. När deras ID och andra uppgifter har verifierats kommer de att tilldelas en QR-kod som gör att de kan tanka på bensinpumpar över hela landet. Medborgare kommer då uppmanas att fylla på baserat på den sista siffran i deras fordonsregistreringsnummer i tur och ordning. Turister och utlänningar prioriteras dock i huvudstaden Colombo för att undvika ytterligare skador på landets turistindustri.

I och med att västvärlden för närvarande försöker sanktionera rysk olja (och dess derivat), vilket också kommer att orsaka en brist på diesel och bensin, kan denna åtgärd i Sri Lanka ses som en plan för vad som kanske kommer ske i Europa. Utan digitala ID:n med QR-koder – där vår vaccinationsstatus, våra fordon och vad mer som kan tänkas efterfrågas finns lagrade – kanske vi inte kan köpa mat eller ens tanka bensin i framtiden.

I Europa märks för övrigt alltmer protester mot den befängda politik som förs och i Nederländerna har bönder som protesterar mot regeringens ”gröna” planer på att reglera deras försörjning samt beslagtaga deras gårdar pågått i veckor samtidigt som liknande protester dykt upp i Italien, Polen och Tyskland.

På lördagen deltog tiotusentals människor i Amsterdam i en protest till stöd för bland annat bönder och lastbilschaufförer. Demonstrationen var en del av en världsomspännande protest. Många människor bar en upp och nervänd holländsk flagga samt röda bondnäsdukar.

Under protesten visades ett videomeddelande från den amerikanske ex-generalen Michael Flynn, som uttryckte sitt stöd för de holländska bönderna och uppmanade alla att sätta upp holländska flaggor på sociala medier.

-”Vi står axel vid axel med dig. Världen ligger bakom bönderna. Din kamp är vår kamp. Alla våra rättigheter är under attack. Vi har inte gett tillstånd att ta bort våra friheter och av den anledningen börjar många länder resa sig mot sina tyranniska regeringar. Över hela världen gör människor fredligt motstånd mot den globalistiska eliten. Vi beundrar ert mod och vi kämpar för att försvara ert land. Dina friheter är under attack och vi står bakom dig.”

Det bubblar under ytan och det går helt klart att skönja en förändring i attityd hos folket gentemot såväl EU som det egna landets regim – inte i Sverige så klart, men i många andra länder i Europa, där man inte nöjer sig med att knyta näven i fickan. Det lär bli en intressant höst när kylan kryper in i folks bostäder och missnöjet ökar ytterligare hos de hunsade invånarna.

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/07/24/fuel-rationing-via-qr-code-sri-lanka-implements-national-fuel-pass/

6 reaktioner till “Sri Lanka inför obligatorisk QR-kod för bränsleprisransonering och bönder protesterar i Europa

 1. Svensk media och dess boss, regimen i Sverige är livrädda att vi svenskar ska komma på liknande tankar så de visar absolut inte detta. Ända sen Gustav den III så har regimen i landet varit rädda för folket. (pga franska revloutionen där huvudena rullade)

  Gillad av 3 personer

 2. Ryssland och Kina har lagt sina revolutioner bakom sig. Kan det vara så att nu är det tid för Europa att få uppleva en väpnade revolution däår de odugliga ledarna avlägsnas.

  Gilla

 3. Piper skriver…

  ”Utan digitala ID:n med QR-koder – där vår vaccinationsstatus, våra fordon och vad mer som kan tänkas efterfrågas finns lagrade – kanske vi inte kan köpa mat eller ens tanka bensin i framtiden.”

  Det är med en stor overklighetkänsla som jag betraktar politikers och organisations- och företagsledares pågående planer/vision att införa ett digitaliserat samhälle — med vanligt folks tysta eller omedvetna medgivande.

  Är det ett bristande förstånd som gör att dessa parter tillsammans skapar ett samhälle där endast de medborgare som har en modern mobiltelefon får tillträde till?

  Kan ett sådant samhälle verkligen beskrivas som en demokrati, som utestänger dem som inte har intresse, kunskap eller pengar att använda denna digitala ”inträdesbiljett”, eller som inte vill bli övervakade och spårade av stat och företag?

  (Se Simon Webbs YouTube-video, en gammal gubbe som inte har en mobiltelefon: ”How we sacrificed privacy and freedom for the sake of mobile phones and debit cards”, upplagd 2022-06-07 av ”History Debunked”.)

  På fråga A) svarar jag JA, och på B) NEJ!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s