Orban slår fast att Ukrainakonflikten kan göra slut på västvärldens dominans

I ett tal i den rumänska staden Baile Tusnad i dag deklarerade Ungerns premiärminister Viktor Orban att konflikten mellan Ryssland och Ukraina kan göra slut på västvärldens dominans samt förändra maktbalansen i världen.

-”Beslutet att införa sanktioner mot Ryssland och förse Ukraina med tunga vapen har de facto förvandlat EU:s och Natos medlemsländer till deltagare i konflikten utan att i slutändan ha gett resultat. Istället sitter vi i dag i en bil med punkterade däck på alla fyra hjulen. Världen är inte bara inte med oss, utan den är demonstrativt inte med oss. Istället för att tänka på att ta överhanden på slagfältet i Ukraina borde västvärlden nu fokusera på att uppnå fred genom förhandlingar. Konflikten skulle lätt kunna sätta stopp för västerländsk överhöghet och skapa en multipolär världsordning. Vi måste försöka övertala västvärlden att utveckla en ny strategi. Konflikten kommer att sluta när amerikanerna och ryssarna kommer överens.”

Kloka ord som vanligt från Orban – en av få europeiska ledare med kurage att stå emot makteliten i Bryssel som driver på galenskapen som sänker hela kontinenten.

#followthemoney

https://www.rt.com/news/559516-hungary-orban-world-order/

3 reaktioner till “Orban slår fast att Ukrainakonflikten kan göra slut på västvärldens dominans

  1. Klockren analys av Orban….
    Väst är roten till det vi ser idag och EU, (Ursula) skiter totalt i sina medborgare, för att hjälpa Klaus Swabb med sin Great Reseat/Now World Order…. och WHO:s agenda 2030…
    man vill bara spy åt dessa AS…!

    Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s