Vaccinationsstatus av vikt vid dating?

Lite mindre seriöst inlägg, men värt att reflektera över.

De få gånger jag får lite längre andrum från barnen, som nu på sommaren, brukar jag ibland få ett ryck och spana in lite datingsidor. Alltid med samma resultat förvisso – jag stänger ned kontot inom två dagar eftersom jag tycks fiska i fel vatten, men det är ett litet tidsfördriv två gånger om året.

Noterade till min förvåning att man på en del sidor kan uppge vaccinationsstatus för Covid-19. Så nu ska vi således delas upp efter vaccinationsvilja även när vi dejtar – jaha, han/hon är vaccinerad/ovaccinerad och väljs bort. Funderar på att skriva i min profil att endast ovaccinerade göre sig besvär bara för att jävlas. 😄

Man kan fundera över om vaccinationsstatus är av vikt vid dating och vad det egentligen fyller för syfte? Ger det mer status att ha vaccinerat sig? Är man rädd för att via eventuella kroppsvätskor få covidsmitta, men varför då vaccinera sig om man ändå inte får ett fullgott skydd? Är ovaccinerade rädda för att få en icke livskraftig partner med nedsatt immunförsvar och dålig reproduktionsförmåga?

Nästa steg blir kanske att ange hur många sprutor man tagit och de med flest doser har bäst/sämst chans? Galet oavsett.

#madworld

5 reaktioner till “Vaccinationsstatus av vikt vid dating?

 1. Jo jag kollar nån gång ibland också, tycker det är bra att veta då jag inte vill dejta någon som är vaxxad. Men de sidorna har jag inte sett där de vill veta vaxxstatus. Men är det för att splittra oss är det ju inte bra,,,

  Gillad av 1 person

 2. Hej Jenny,
  eftersom injektionerna är genmodifierande (i varje fall på de lever-celler som testades vid Lund, samt enligt Umeå-forskarna) så gissar jag att de flesta som inte injicerat sig önskar en partner utan genmodifierade spermier eller ägg (eftersom det var dit många av de lipida mRNA i injektionerna ackumulerades i, plus lever och benmärg). Dessutom tror jag att de flesta som aktivt valt att inte injicera sig, de sk ”purebloods” inte vill blanda sig (för mycket) med injicerade och speciellt inte bygga familj med dem. Det är ju de som tagit och fortsätter ta injektionerna som banar väg för tvingande dito för alla och jämnar marken för en totalitär världsregering, en sådan person vill man väl inte leva ihop med? Jag misstänker minst en skilsmässa i min umgängeskrets beror på injicera eller ej.
  Själv släpper jag bara in injicerade i huset i undantagsfall. Grannen försökte påverka min man att injicera sig och jag förklarade mycket tydligt att han skulle låta bli att försöka påverka honom (och mig) att ta detta och om min man tog dessa injektioner skulle han var tvungen att flytta ur huset. Ville han fortfarande att min man skulle ta dessa? o ja, och jag och grannen blev typ osams, dock råder ”vapenvila” just nu och ämnet berörs inte längre av varken mig eller han. Jag vet inte om de injicerade någonsin kommer inse sitt misstag.
  Min man har inte tagit någon injektion men berättar det bara om någon frågar honom direkt och eftersom hans ”lyckliga stjärna” har förärat honom med blodgrupp noll anger han det som ”ursäkt”. Han tar snällt tilldelade doser av bl a D- C- och zink och tittar på filmerna med t ex gummibands-trådarna som dras ur blodkärlen på avlidna men säger inget till någon, ber inte ens sina föräldrar att sluta ta dessa vedervärdiga gifter. Hans föräldrar har dock inte tagit 2:a bostern, tror dock att de väntar till den uppdaterade varianten som utlovats i september…då jag tror att Covid-vansinnet eskalerar igen.
  Vi firade t ex julafton hemma hos min syster förra året (istället för som alla andra år, ihop med man mans föräldrar och min mans brors familj), men där hade hennes man (utan att jag visste om det precis dagen innan jul tagit sin första dos!) Vet inte om det kommer bli någon mer jul med min mans bror och föräldrar, vi har inte blivit bjudna sedan julen 2019, egentligen är det min mans bror som skulle bjuda in oss redan 2019, men då var vi alla hos farmor och farfar istället. 2021 bjöd min mans bror in sina föräldrar men inte vår familj (eftersom vi är icke-injicerade?). Troligtvis är hela gamla jul-traditionen död nu. Jag tror att både min mans bror och dennes fru låtit injicera sig, ty båda är mycket gråhåriga, vi var hemma hos dem och deras barn nu i juli och båda ser typ 10 år äldre ut på dessa 2,5 år som nu gott sedan vi träffade dem ordentligt senast. De två är högutbildade och har doktorerat i kemi och jobbar i läkemedelsbranschen (på samma bolag). Deras son är lika gammal som vår och de har troligtvis under våren fått erbjudande om att injicera sonen. Jag vet inte injiceringsstatus på sonen. Jag hoppas han sluppit. Ingen pratar om dessa injektioner längre…
  Eller
  så har vi en NATO-bas på Gotland snart som RU kan bomba, kanske får vi det av vissa så hett efterlängtade WWIII i Europa som vi sedan kan skylla ”den stora resetten” på. Krig har löst många av de rikas problem tidigare och de kunde även blir ännu mer rika. Jag litar inte på en jävel av ”de stora ledarna”, även Sputnik V och Kina-varianten innehåller grafenoxid, så alla som vill injicera sin befolkning, är med på eländet (NWO) och troligen är kriget bara en teater (där folk visserligen dör=blir mer realistiskt då) precis som i boken 1984. Barnens farfar var sjukligt arg på herr P förra fredagen, jag trodde vi skulle bli osams, men båda backade eftersom vi firade min mans födelsedag. Beteendet påminde om en kvinnlig arbetskamrat som var så arg och ledsen att hon faktiskt grät på veckomötet på jobbet måndagen 28 februari. Jag tror själva vitsen med krig (förutom att kunna resetta ekonomin) är att alla ska bli osams, även jag och min man hade en kväll en dispyt över kriget, men vi slutade troligtvis för vårt relation är viktigare än kriget i U.
  Eller så har vi en MULTIKRIS, med allt samtidigt, covid-vansinne, ingen el, inget bränsle, folk fryser ihjäl, ingen mat och krig samtidigt med ”rövare och banditer” som stjäl allt från alla som har något. Den starke eller listigaste överlever längst. Ett modernt Hungergame men utan realtids-TV-bevakning? Undrar hur länge våra små-korrupta-riksdagis-, kommunal och region-politiker utan vakter klarar sig då? Undrar hur propagandan ska kunna fungera effektivt i krig om t ex facbook-datahallen råkar explodera etc… Om vi har enligt uppgift hundra tusen IS-krigare i landet (numera uppdaterade med Svenska pansarskott från U?) mot knappt 20 tusen poliser och knappt 10 tusen militärer? plus 10 tusen hemvärnare…då kan det bli rätt spännande om hela helvetet bryter ut till inbördeskrig…speciellt som vi har fjollor inom samtliga kategorier, tydligen skulle hälften av JAS-piloterna säga upp sig också läste jag någonstans? Då kan vi ju skänka JAS-plan till U så de kan SAAB testa dem mot MIG irl? (ironi)
  Angående injektionerna och att göra bebisar. Jag har två i min bekantskap som nyligen fått bebisar. Den ena är injicerad med bla Moderna och hennes man har också tagit minst två injektioner (för de jobbar inom kommunal verksamhet med förståndshandikappade barn och blev ”erbjudna” dessa olika injektioner redan tidigt våren 2021). Jag har inte kunnat tala med henne sedan barnets födelse, jag gissar att det är något som inte är riktigt som det ska, ty hon svarar inte, kan bero på att hon inte har tid. Vi är/var ganska nära vänner. Hon har inte injicerat sonen som fyller 15 år i år.
  Den andra bebisen sover extremt lite, äter inte efter ordning, måste typ trugas/tvingas i mat, är aldrig nöjd, här vet jag dock inte vilken vaccinationsstatus föräldrarna har, men min sons kompis som är halvbror med denna lilla flicka får också hjälpa att vyssa lilla bebisen i vagn och försöka mata henne i skift med pappan och mamman. Min sons kompis får vila från detta när han är hos sin biologiska pappa. Jag gissar dock att bebisen är avlad av två injicerade föräldrar. Hon kom till världen för ca 5 v sedan. Eftersom flickan var så liten och inte gick upp i vikt fick mamman och bebisen bo i en typ skrubb (alla andra rum var upptagna) på BB (?) för att få hjälp att ge bebisen bröstmjölksersättning, i en hel vecka efter förlossningen. Men hon fick dock inte så mycket hjälp.
  Det finns datingsidor för purebloods men kanske inte i Sverige?! på http://www.purebloodtoken.com finns lite om deras syn på hur kampen ska drivas vidare, bla genom att skapa datingsidor för purebloods.
  Allt gott och tack för allt du skriver, det är skönt att inte vara helt ensam med tankar liknande dina :).
  Min inloggning till kommentarsfältet är någonstans men orkar inte leta idag, därför fick du detta kanske något långa brev.
  PS. Lite uppfriskande parodi:Vaccine Pitch Meeting by Moonbase Commander (odysee.com) https://odysee.com/@heddahenrik:b/VaccinePitch:d?utm_source=substack&utm_medium=email och denna lite äldre Covid Pitch Meeting (odysee.com) https://odysee.com/@Velyaminov:a/Covid-Pitch-Meeting-by-The-American-Journal:8 och denna animerade om själva C-idén: COVID-19 Pitch Meeting Parody (odysee.com) https://odysee.com/@awaketheiron:0/covid_19_pitchmeeting_parody:7
  Hälsningar Katarina

  Gillad av 1 person

 3. Jag råkar ibland på dessa frågor när jag söker arbete. ”Har du/kan du tänka dig att vaccinera dig för Covid 19”, blir fly förbannad, men jag klickar in som jag blivit rekomenderad ifrån en läkare på vårdcentralen att inte! ta alla dessa vacciner, varken för mig och absolut inte mina barn. Det talade han om för mig redan på svininfluensans tid, Han ger inte dessa till sina barn, det gjorde att jag direkt bytte åsikt om vaccinationer hit och dit.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s