Tävlingscyklister med andningsproblem misstänker covidvaccinet

26-årige Victor Lafay som har tippats som en möjlig segerkandidat, hoppade av Tour de France på den 13:e etappen av cykeltävlingen. Den franska tävlingscyklisten från Cofidis sade att det på sjätte etappen av 21 inte längre var möjligt att vinna.

Lafay sade till TV-kanalen Eurosport att han inte kunde hänga med och hamnade ensam. Han hade kämpat för att korsa Alperna, anlände sist men i tid till Alpe d’Huez, men sedan tog hans tillstånd överhanden. Intervjuaren frågade honom om han var sjuk.

-”Ja, jag är sjuk. Jag är inte den enda. Jag pratade med Castro [Jonathan Castroviejo] i början och han sade till mig att han inte heller mådde bra. Han kom till mig och frågade mig: ‘Är du sjuk? Lider du också av andningsproblem? Jag har jättesvårt att andas. Jag känner att jag inte får tillräckligt med syre. Jag har ont överallt, i benen och så. Jag orkar inte och det blir värre för varje etapp. Jag hade inget annat val än att ge upp, jag skulle inte ha slutat i tid. Jag kommer i alla fall att kunna återhämta mig nu. Jag tror att jag behöver det. Det är Tour de France, ett exceptionellt lopp, du får aldrig ge upp. Vi intalar oss själva att ibland kan vi studsa tillbaka, bli bättre när vi är sjuka. Tja, det har gått åtta dagar och det finns ingen förbättring – det har till och med blivit värre och värre.”

Intervjuaren frågade om det kunde vara Covid.

-”Alla coronatester var negativa. Många cyklister känner så här, men alla testade negativt. Jag är ingen läkare, men många av oss har samma åkommor och kämpar på cykeln. Även med liten ansträngning blir det omöjligt att andas.”

Cyklisten namngav minst tre andra deltagare med samma klagomål och föreslog att covidvaccinet kunde ha orsakat det.

-”Vi pratar mycket om Covid, men det kan finnas något annat. I alla fall har vi alla lungorna skruvade och när musklerna inte är syresatta kan de efter ett tag inte längre arbeta.”

Obehagligt och jag förundras över att det fortfarande inte förs en öppen diskussion om biverkningar efter massvaccineringen mot covid‍, trots att globala rapporter talar sitt tydliga språk och särskilt eftersom en av målgrupperna är barn. Istället förnekar etablissemanget att det finns samband som bör beaktas och propsar istället på att folk ska ta den fjärde eller femte sprutan även om ovissheten kring långsiktiga biverkningar är stor.

Men när det finns pengar att tjäna och totalitarism att utöva tas ingen hänsyn till människors hälsotillstånd.

#sakerviintepratarom

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/07/20/tour-de-france-a-lot-of-guys-have-breathing-problems/

3 reaktioner till “Tävlingscyklister med andningsproblem misstänker covidvaccinet

 1. Kan ju vara så att vaccinet påverkar speciellt i samband med lite högre höjder. Skulle vara intressant om han haft samma problem tidigare då han cyklat på motsvarande höjder utan covid vaccin?

  Gilla

 2. Dessvärre är det inte pengarna utan målet är att minska antalet människor på jorden. Globalisterna vet mycket väl att vaccin dödar eller gör oss sjuka. Därför öser de på med ändå mer propaganda om farliga smittor.
  Det här står i texten
  Obehagligt och jag förundras över att det fortfarande inte förs en öppen diskussion om biverkningar efter massvaccineringen mot covid‍, trots att globala rapporter talar sitt tydliga språk och särskilt eftersom en av målgrupperna är barn.

  Men du Lennart börjar dilla om högre höjder, ska vi ta vaccinet och undvika höga höjder menar du ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s