USA skickar mer vapen till Ukraina – kriget ska fortsätta till varje pris

USA vill verkligen att kriget i Ukraina ska fortsätta och EU agerar förtjänstfullt marionetter. I dag meddelade USA:s försvarsminister Lloyd Austin att Ukraina kommer att få ytterligare fyra högrörliga artilleriraketsystem (HIMARS) från Washington som en del av nästa säkerhetshjälpspaket med vapen, ammunition och utrustning – inklusive fler omgångar av MLRS samt artilleriammunition. Efter leverans kommer Ukraina att ha 16 HIMARS i sin ägo (om de som tidigare skickats inte förstörts av ryssarna eller hamnat på svarta marknaden vill säga).

Häromdagen meddelade även EU att man skickar mer vapen och pengar utan en tanke på att detta kraftigt eskalerar konflikten.

Den ryske utrikesministern Sergey Lavrov sade i dag att västvärldens envishet med att pumpa Ukraina med långdistansvapen, inklusive HIMARS, redan har fått Moskva att ompröva målen för sin militära operation i grannlandet. De går nu bortom Donbass och inkluderar flera andra ukrainska regioner.

Det verkar som om USA inte har för avsikt att upphöra med sin krigshets förrän man fått Ryssland att reagera kraftfullt och då kommer vi alla dras in i kriget. Sorgligt att ingen har vett att dra i nödbromsen medan tid är och det fortfarande finns ukrainskt land kvar att rädda, men uppenbarligen är det inga problem att offra det ukrainska folket för detta proxykrig.

#fuckpeace

#followthemoney

https://www.rt.com/news/559336-us-send-himars-ukraine/

4 reaktioner till “USA skickar mer vapen till Ukraina – kriget ska fortsätta till varje pris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s