Skandinavien – ett fortplantningscenter för terrorism

Samtidigt som svensk media i dag skriver att 16 av 30 Natoländer nu godkänt Sveriges Natoansökan, är Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan fortsatt missnöjd med hur Sverige och Finland hanterat frågan om terrorism.

När Erdogan i går talade med journalister på sin återresa från Iran, konstaterade han att Skandinaviska länder tyvärr förvandlats till avelscenter för terrorism.

-”Vi har öppet och tydligt uttalat våra villkor för Finland och Sverige under samtal där även Natos generalsekreterare var närvarande. Turkiets villkor inkluderar att dessa länder avslutar terroristorganisationernas verksamhet på sin mark samtidigt som de återlämnar terroristmisstänkta personer till Turkiet.

Som ni vet underlättade vi listningen av PKK/PYD/YPG och FETÖ i officiella register som terroristorganisationer och sade att de måste lämna ut dem. De matar terroristorganisationen även i deras parlament och det liknar ett avelscenter. Om de inte håller sina löften är det inte möjligt för oss att se positivt på frågan att de nordiska länderna går in i Nato.

Nästan alla skandinaviska länder är för närvarande kvasiuppfödningscentra för terrorism – inklusive länder som Norge, Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Storbritannien och Italien. Västländerna har för närvarande ingen rätt att tala i frågan om terrorism.”

Erdogan har tyvärr en poäng här och det ska bli väldigt intressant att se hur Magda & Co ska ta sig ur det här – hittills har de definitivt inte gått Turkiet till mötes. Förhoppningsvis landar det turkiska parlamentet i ett nej när det är dags att rösta och vi kan fortsätta vara ett alliansfritt land.

https://www.dailysabah.com/politics/diplomacy/scandinavian-countries-breeding-center-for-terrorism-president

3 reaktioner till “Skandinavien – ett fortplantningscenter för terrorism

  1. Självklart tragiskt i grunden, för de ”aktivt” inblandade, samtidigt som åtminstone jag som natomotståndare ser en strimma hopp i detta inlägg.
    Gissar att han har ”lite” kött på benen och tror inte det finns ”rök utan eld”

    Gillad av 2 personer

  2. Som en tidning uttryckte det. Att utföra terrorism i Sverige är olagligt. Att rekrytera terrorister från Sverige som utför terrorism i andra länder är helt lagligt i Sverige. De som utför terrorism i andra länder betraktar Sverige som ”demokratikämpar” och ”demokratiaktivister”. När dessa ”demokratikämpar” flyr rättvisa i andra länder välkomnas dom som ”flyktingar” vi Sverige och skyddas. Då kan dom fortsätta skyddat att rekrytera terrorister, planera terrorism, och sköta finansiering av terrorism. Turkiet, och andra länder som Kina, vill ha dom utlämnade så dom kan ställas inför rätta, men eftersom dom arbetar helt lagligt med terrorism i Sverige skyddas som mot andra länders rättsväsenden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s