Fortsatta protester mot den svenska regeringen tigs ihjäl i media

Sympatisörer för terroristgruppen YPG/PKK fortsätter demonstrera mot den svenska regeringen och i går hölls nya protestaktioner mot det nyligen genomförda memorandumet mellan Turkiet, Sverige och Finland på Norra Bantorget i Stockholm. Deltagarna bar banderoller och symboler för terrorgruppen samt uppmanade den svenska regeringen att dra sig ur anslutningen till Nato med dess eftergifter som gavs till Turkiet vid Natomötet i Madrid. Man kritiserade även Sveriges statsminister Magdalena Andersson och utrikesminister Ann Linde.

Det går dock inte att finna ett ord om gårdagens demonstration i statsstyrd svensk media den här gången heller, så det verkar som regimen fortsätter agera efter mottot det som inte syns finns inte.

#locketpå

En reaktion till “Fortsatta protester mot den svenska regeringen tigs ihjäl i media

  1. Pratar man inte om problemen, vill man inte se problemen eller för delen ens fundera på problemen då är vi inne i hjärtan på socialdemokraternas politik. Nu hoppas de alla att någon ska komma och rädda dom ifrån denna mörka, hemska verklighet som de själva har satt sig i.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s