Protester mot regeringens samarbetsavtal med Turkiet

I går demonstrerade anhängare till den terrorstämplade gruppen PKK samt dess syriska gren YPG i Stockholm för att protestera mot det nyligen genomförda antiterrormemorandumet mellan Turkiet, Sverige och Finland. Deltagarna bar banderoller och symboler för terroristgruppen samt affischer på den livstidsdömda Abdullah Öcalan. Den svenska regeringen uppmanades att ogiltigförklara det memorandum som undertecknades vid Natos toppmöte i Madrid. Anhängare samlades samtidigt för protester vid Möllevångstorget i Malmö.

Det finns inte ett spår av denna nyhet i svensk media. Vill man dölja regimkritiken för allmänheten och undvika spekulationer om att det planerade Natomedlemskapet blir allt svårare att uppnå eftersom man har problem att leva upp till Turkiets ställda krav? Det verkar finnas mycket oklarheter kring Sveriges hantering av Natofrågan och att mörka för allmänheten tycks legitimt likt många andra viktiga frågor.

https://www.dailysabah.com/politics/war-on-terror/pkkypg-supporters-protest-anti-terror-memorandum-in-sweden

8 reaktioner till “Protester mot regeringens samarbetsavtal med Turkiet

 1. Den stora propaganda maskinen har slagit till ingen rapporterar om händelsen, går inte att hitta så med andra ord finns inte problemet och allt sopas under mattan. Allt är regisserats av socialdemokraterna och av de som styr sossarna, du har helt rätt att allt görs för att dölja kritiken för allmänheten och undvika spekulationer om Nato, frågan som är oundviklig är när första kurden skickas till Turkiet för att stilla Erdoğans hunger och om vi någonsin får reda på det? Eller om det blir snarlik hantering som av de avvisade Egypterna som skickades till ett hemligt läger/fängelse som CIA drev 2011 och som skulle ske i hemlighet.
  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/20111005221209_har_ar_hela_chatten_om_avvisade_egyptierna

  Gillad av 2 personer

 2. Tänk att man måste söka sig till utländsk media för att få reda på vad som händer i landet. Sug på den ni sk. ”forskare” som konstaterade att svensk media inte har slagsida i sin rapportering. Detta är ett praktexempel på att så är fallet och att er sk. ”forskning” inte är legitim/rumsren …

  Gillad av 2 personer

  1. Så har det varit mycket länge. Den som vill ha reda på vad som verkligen pågår i Sverige måste både läsa utländska media och ha kunskap om den verkliga situationen. Media i Sverige är inget annat än regimens språkrör och propagandakanaler. Om just kurderna vet jag nästan ingenting. Jag kan inte ha en uppfattning. Men, hur många av er har hört om USA sponsrade ETIM, USA utbildade terrorister med uppgift att skapa en färgrevolution i Xinjiang. Det var dom Kina låste in för att skydda vanligt folks mänskliga rättigheter och att inte bli mördade på gatorna efter omkring 300 dödats. Då bölar propagandakanalerna om brott mot mänskliga rättigheter. Har ni hört talas om WUC, en USA sponsrad exil organisation mest bestående av terrorister, brottslingar och kriminella på flykt undan rättvisan som gömmer sig. NATO har just konverterats från EUs vakthund till USAs attackhund. Var kan man läsa om det i de så kallade svenska media.

   Gillad av 1 person

   1. Vi har en ökänd kurd i Sverige, men jag misstänker att han inte är representativ. Någonting har gått snett hos berörd …

    Gilla

   2. Oj, vilket ordbajseri. Var får du allt ifrån? (nja, det kan man förstås ana..) Man blir nästan imponerad. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s