Majoritet av européer föredrager fred framför krig tills Ryssland besegrats

I dag samlas den politiska eliten i Bryssel för att besluta om huruvida Ukraina ska få kandidatlandsstatus i EU – något som lyfts fram som såväl önskvärt som troligt av svensk media och våra politiker trots landets problem med korruption samt ekonomiska svårigheter som talar emot. Huruvida Ungern kommer lägga in sitt veto eller Kroatien och Slovenien protestera eftersom Bosnien-Hercegovina väntat sex år utan att få komma vidare i medlemskapsprocessen är oklart, men personligen hoppas jag på det så att Zelenskyj, von der Leyen, Borrell, Magdalena Andersson m.fl. får sig en näsknäpp.

Till skillnad från EU:s maktgalna ledare vill däremot det europeiska folket ha fred framför fortsatt krig. Enligt en undersökning av European Council on Foreign Relations där invånare i Storbritannien, Finland, Frankrike, Polen, Tyskland, Italien, Portugal, Rumänien, Spanien och Sverige tillfrågats, ville majoriteten av de tillfrågade i alla länder – med undantag för Polen – ha fred, även om det innebär territoriella eftergifter för Ukraina.

När våra makthavare hellre strävar efter att gynna vapenindustrin, sin egen karriär och sin egen plånbok är dock fred inget eftersträvansvärt i deras ögon. Låt blodet flyta och Europas medborgare sugas ut ekonomiskt för här finns pengar att tjäna samt godhetspoäng att vinna.

#fuckpeace

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/06/23/majority-of-europeans-want-peace/

12 reaktioner till “Majoritet av européer föredrager fred framför krig tills Ryssland besegrats

 1. Den vanlige européerna vill med all säkerhet bara ha ett skönt och fridfullt liv med ett arbete som kan försörja familjen, bil och någonstans att bo. Tyvärr så är inte detta politikernas eller tjänstemännens tanke för de är väl helt uppenbart att de inte vill väl. Här tror jag att många människor tänker fel, de tror att politikerna och tjänstemännen handlar för folkets bästa, jag tror inte att vi/folket betyder speciellt mycket för dessa makthavare.

  Ser man krasst på verkligheten så sköts resten av EU ungefär lika dåligt som Sverige, med några få undantag. Allt pekar på en mörkare framtid där många farhågor ligger och väntar både i EU och i Sverige. Själv tror jag på krig, detta har räddat både ekonomier men framför allt nationer historiskt sätt.

  Gillad av 2 personer

 2. Har man skapat 2 sk världskrig….
  Varför stanna nu? (Albert Pike).
  Vi är INTE skyldiga detta ett $kit & de vet du Gringo..
  Play or being played…

  Bäste vän/er!

  Gilla

 3. Nya lån till oss andra…
  Din sk pengar kommer från riksbanken, som skänks till privata banker….
  Känner du nåt fel, Jenny? Med ränta..
  Nu är du inne på-The Black babylonin money magic-$weet sister.

  Gilla

 4. Säg sätt in nytryckta sk pengar på Skattekontot-dina sk pengar(betalningsmedel) …. dina sk pengar.
  OPS, det knackar på dörren..
  Hahaha!

  Gilla

 5. Most Welcome!
  Legoland med 4 kidz?
  Förstår du den destruktiva kraften?
  Haha!
  Med rätt chef, som dig. mfl…
  Det är så här man blir kär…
  Kvinnor tar täten sas…
  Va det bra?
  Inte enligt svenskt näringsliv.
  Kollat Lejon honorna?
  De behöver karl’n… när det tar hus i helvetet..
  Inte bra till mycket… men faen.
  Behöver jag svenskt näringsliv?
  Jo,jag behöver Er oxå, naturligtvis…
  Har du sett hur Lejon hanen går loss på schkalerna?
  Don’t.
  Färdiglekt…
  Spel på ett mål.
  Jag Tror…. tror…
  Jag undrar om lejoninorna fattat hur vackra de/Ni är?

  Den eventuella nyttanaaa med karlarna kommer.

  Gilla

 6. Vad vii Ukrainarna?? Vad tycker Jenny och Gringo att Sverige ska göra om Rysland angriper Sverige? Ska vi lägga ned vapnen och låta Ryssland styra oss, eller ska vi fortsätta motståndet??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s