Inte förvånande att segregationen ökar med den politik som bedrivs i Sverige

Enligt en ny rapport från Delmos, myndigheten mot segregation, ökar segregationen i Sverige och allt fler människor bor i utsatta områden.

Under perioden 1990- 2020 har segregationen ökat och allt fler kommuner blivit mer segregerade. Under tidsperioden 2011-2020 ökade också antalet socioekonomiskt utsatta områden över hela landet, såväl i städer som i glesbygd.

Inte särskilt förvånande resultat med tanke på den oansvariga migrations- och integrationspolitiken som våra politiker envetet bedrivit de senaste decennierna trots alla varningsflaggor.

Eftersom det varje vecka regelbundet fortsätter strömma in hundratals asylsökande lär prognosen inte förändras de närmaste åren, så varför inte bara lägga ned myndigheten tills vi fått en regering och opposition på plats med ryggrad som förstår vikten av att strypa det höga inflödet så att vi kan lösa knutarna som så länge skapat problem i samhället?! Men det lär dröja innan någon vågar sätta ned foten och  säga att vi måste ta hand om våra interna problem innan vi fyller på med fler.

De flesta sunt tänkande människor är nog rejält trötta på att höra alla dessa politiker från rött till blått som ursäktar det kaos de skapat i Sverige genom att skylla på allt utom sina egna politiska beslut.

Den dagen vi får styrande politiker på plats som står för att man inte kan dela kakan hur många gånger som helst kanske vi kan börja göra framsteg, tills dess är alla dessa illavarslande rapporter som sedermera kommenteras av stomatolleende lögnaktiga politiker som bara vill vinna väljarröster ett spel för gallerierna.

#detnyasverige

#viharvälingaproblem

Bildkälla: Aftonbladet

4 reaktioner till “Inte förvånande att segregationen ökar med den politik som bedrivs i Sverige

 1. Kan inte förstå att så fort man läser en artikel likt denna så framstår det alltid att det är OSS de är fel på? Vi vanliga svenskar ska alltid känna att vi inte gör tillräckligt för invandrarna, media och regeringen det är ALLTID vi som ska bättra oss, byta åsikt eller bli bättre på integration. Hade jag invandrat till ett land så hade jag lärt mig språket, tagit till mig av seder, värderingar och normer, kultur, religion och gjort det som står i min makt att anpassa sig till det nya landet.

  Men kommer man till Sverige så kan man bete sig hur dåligt som helst, det är helt okej att bilda nya klaner, skapa nya parallell samhällen, helt okej att skapa upplopp, sätta upp vägspärrar, kontrollera förare, ha en egen sharia-polis, leva på bidrag, inte tillföra landet någonting, leva ett kriminellt liv, inte lära sig språket, inte ta till sig av seder, värderingar, normer, kultur och religion. Här är det helt okej att starta ett eget samhälle i vårt land, med våra bidrag, våra pengar och inte ens behöva försöka anpassa sig till vårt samhälle.

  Klart detta är politikernas fel, detta är baksidan av ett helt sjukt experiment till ett försök till ett mångkulturellt land, nu står vi inför gigantiska problem som inte ens politikerna vågar erkänna att de har skapat. Detta politikerna har hjälpt till att skapat borde vara straffbart, de har helt enkelt försakat Sverige och det svenska folket.

  På detta har vi en ökande kriminalitet, skenande inflation, högre drivmedelspriser, en skola som knapp fungerar, en sjukvård som knappt hänger ihop, en polis som går på knäna, infrastruktur som behöver se över man kan snart säga att hela samhället går på knäna. Och inte nog med detta vi har bland världens högsta skattetryck är det ingen som undrar vart alla pengar tar vägen?

  Det som retar mig mest är att de bara är prat och tomma löften från politikerna och tjänstemännen, fast alla politikerna gör ett så fruktansvärt dåligt arbete, de har misslyckats totalt men ändå har de mage att vilja bli omvalda, skäms de inte?? Hade jag gjort en bråkdel av ett så dåligt arbete hade jag fått sparken omgående.
  Min önskan är att folket stannar hemma den 11 september, för går ingen och röstar, så med lite tur inser politikerna kanske hur värdelösa de är och folket får en möjlighet till att göra ett nytt och ett rätt samhälle.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s