Om EU plockar in fler gratisätare kraschar organisationen

EU:s maktelit med Ursula von der Leyen i bräschen lobbar som bekant stenhårt för att få med Ukraina i unionen och i en intervju med SvD säger von der Leyen att hon vill att Ukraina samt Moldavien utropas till kandidatstater till EU på fredagens toppmöte.

Det diskuteras inte hur det är ekonomiskt försvarbart att ta in ett land som inte har råd med de höga utgifter som ett EU-medlemskap medför och inte heller hur ”demokratiskt” landet ifråga är som förbjuder såväl oppositionspartier som ryska språket och rysk musik.

På frågan om vem som ska betala för Ukrainas återuppbyggnad, som beräknas kosta tusen miljarder dollar, svarar von der Leyen: -”Vi, Ukrainas vänner och allierade i världen kommer att bygga upp Ukraina. Det ligger i vårt eget, strategiska intresse att inte ha en felande stat vid vår gräns.”

Man undrar om hon har alla hästar hemma eller om hon medvetet vill krossa Europa och suga ut dess invånare med alla idiotiska beslut? Jag tror på det sistnämnda. Dessutom lär organisationen krascha när gratisätarna blir för många – en läxa som Sverige borde lärt sig vid det här laget.

Detta lär i vanlig ordning behöva finansieras med lånade pengar eftersom EU precis bränt 300 miljarder euro på Coronafonden som är intecknad redan innan start och med andra ord kommer Ukraina att få EU-bidrag för att betala av sin krigsskuld.

Men det gör inget eftersom det är för det ”goda”. Handhjärta på det.

#vibetalar

#swexit

Bildkälla: Svd

6 reaktioner till “Om EU plockar in fler gratisätare kraschar organisationen

 1. Men samtidigt så är det väl lite det man får hoppas på. Att hela organisationen kraschar och länder får bli suveräna stater igen. Att fler länder, eller framför allt Sverige skulle göra som Storbritannien och lämna vansinnet är nog inget att förvänta sig.
  //Fattigbonddräng

  Gillad av 3 personer

 2. De ”ansvariga” klarar sig alltid oavsett vad som än händer, så de kan köra med full fart över stupet. Det är ju inte växelmynt de får i ersättning varje månad, utöver alla andra ersättningar inkl. mutor …

  Gillad av 2 personer

  1. De klarar sig inte alltid för när folket har fått nog skjuts de sk ansvariga på fläcken. Franska revolutionen,ryska revolutionen,Ceausescu. Med den moderna tekniken kan vi numera få se avrättningarna direkt i mobilen. Leve folkviljan och folket dom över svinen i riksdag och regering. #lexCeasescu

   Gilla

   1. Jag misstänker att de flesta berörda redan har ordnat sina ”nödutgångar”. I alla fall de som agerar på internationell nivå och i anslutning till den. För att en folklig resning skall hända i Sverige krävs först att folk allmänt hamnar i ekonomiska svårigheter och fram för allt inser vad traditionell media håller på med. Det senare lär dröja, pga all indoktrinering.

    Dra dock inte in det som hände i oktober 1917 i Ryssland, då det var en statskupp arrangerad av bolsjeviker. En händelse som kraftigt förskönats av vänstern sedan dess (del av all indoktrinering). Hänvisning till den franska revolutionen är inte heller oproblematisk, då korrupta personer strax efter tog över makten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s