Dags för bebisar att kavla upp

Det som för några månader sedan var en obehaglig klinisk studie med bebisar som försökskaniner, har nu övergått till verklighet efter att US Centers for Disease Control and Prevention i går röstade igenom att vaccin mot det relativt beskedliga coronaviruset från Moderna och Pfizer-BioNTech för barn från 6 månaders ålder upp till fem år ska börja rullas ut från nästa vecka.

Inom kort kommer således miljontals små barn att utsättas för ett mänskligt experiment eftersom deras föräldrar gått på skrämselpropagandan och propsar på att vaccinera sina små barn istället för att bygga upp deras immunförsvar på ett naturligt sätt.

Obegripligt att så många människor låter sig duperas istället för att läsa på utan minsta eftertanke på vad detta kommer medföra för biverkningar på deras barn samtidigt som läkemedelsindustrin gnuggar händerna av förtjusning över alla nya vaccindoser man kan prångla ut, för att inte tala om potentiella nya patienter som behöver livslång medicinering.

#followthemoney

https://english.alarabiya.net/coronavirus/2022/06/19/US-rolls-out-COVID-vaccine-for-children-as-young-as-six-months

5 reaktioner till “Dags för bebisar att kavla upp

 1. Det är oerhört svårt för föräldrar att stå emot tryck,dels av omsorg om sitt barn,grupptryck från omgivningen och sist men allvarligast är Expos journalister som utan medicinsk grund stämplar människor med de följder som det kan ha när åsiktsregistret skall erbjudas till arbetsgivare. Glömmer nog inte Gellert Tamas som utan medicinsk underlag diagnosticerade barn som apatiska. Hur fan är det ens möjligt i en sk upplyst tid att kvacksalvare kan ge ett barn en diagnos? Detta är just Expos hangarounds som är ett stort hot mot svenskarna. Det krävs föräldrar med nästintill övermänsklig styrka att stå emot det ovanstående. Allt ljus på de svenskfientliga krafterna. Här kommer Expos förmodat medicinska expert. Vilket djävla svin.
  https://expo.se/2022/det-finns-battre-satt-att-demonstrera-mot-vaccinpass-an-ihop-med-nazister

  Gillad av 1 person

  1. Det är förrädiskt men effektivt trick att brunsmeta folk vars åsikter man inte gillar. Det gäller att se genom Expos agenda som lustigt nog sammanfaller med big pharma. Tillfälligheter? tror inte det.

   Gillad av 1 person

   1. Är presstituerad fulmedia något annat än mediahoror åt intressenter?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s