Tyskland på väg införa obligatorisk ansiktsmask under vinterhalvåret

Att i en tid när vi äntligen lämnat den värsta covidhysterin bakom oss läsa om att den tyska regeringen väntas införa en lag om obligatorisk ansiktsmask på vintrarna för att motverka smittspridning, känns helt bisarrt.

Den föreslagna lagen som just nu utreds inom den tyska förbundsregeringen, ska gälla från oktober till påsk samt innebär att tyskarna från och med i höst är skyldiga att bära munskydd som täcker både näsan och munnen.

Hälsominister Karl Lauterbach betraktar tvångsåtgärden som ett sätt att komma till rätta med spridningen av luftvägsvirus under vinterhalvåret.

Borde inte tyska folket gå man ur huse och protestera mot det osunda maktutövandet som planeras från de styrande, eller man föllitar sig på att de politiska ledarna fortfarande har sitt sunda förnuft i behåll och kommer rösta nej? Det här har inget med folkhälsa att göra, utan handlar bara om styrning och kontroll över människor – ett förtryck av mänskliga rättigheter som inte baseras på fakta eftersom det råder delade meningar om huruvida ansiktsmask minskar smitta hos allmänheten. Hur nyttigt det är att som frisk individ andas in och ut sin egen luft om dagarna diskuteras däremot inte.

#followthemoney

https://www.friatider.se/tyskt-masktvang-vantas-bli-permanent

Bildkälla: Die Welt

10 reaktioner till “Tyskland på väg införa obligatorisk ansiktsmask under vinterhalvåret

 1. Svenska Expo har redan brunsmetat vaccinmotståndare och andra samhällskritiker. Nu skall deras material erbjudas arbetsgivare. Det är inte klokt att en privat organisation utan bevis kan brännmärka folk med de stora konsekvenser det kan ha. Rättsosäkert så att det osar om det.Jag vet ju själv vad som hände mig och det borde vara omöjligt i en rättstat att en privat organisation får agera åklagare och domare och bödel utan bevis och utan att den utpekade kan värja sig eller ens får bemöta anklagelser. Vi kan dock inte hoppas på något större engagemang från åtminstone Advokatförbundet som öppet hyllat David Baas. Advokatsamfundet lär slippa kritisk granskning från åtminstone Dvid Baas.
  https://www.advokatsamfundet.se/Nyhetsarkiv/2020/juni/david-baas-far-advokatsamfundets-journalistpris/
  https://exakt24.se/vansterextrema-expo-delar-ut-sitt-asiktsregister-till-arbetsgivare/

  Gillad av 2 personer

  1. Det nazistiska/sionistiska Expo bör man inte bry sig om. Expos psykopater bryr sig inte om sanningen. De arbetar med en agenda för pengar från sina psykopatiska intressenter. De är allra oftast helt irrelevanta, precis som alla andra lögnare som ploppar upp här och där, i syfte att lura folk samtidigt som de skor sig.

   Gillad av 1 person

   1. Så är det ja,det ligger ekonomiska intressen bakom. Man spinner en historia och sedan erbjuder man historien till hugade spekulanter. I mitt fall erbjöds Gellert Tamas att köpa den och det gjorde han med ensamrätt. Jodå,precis som Erdogan lyser med strålkastare på kurderna så skall vi lysa med strålkastare på Expo och deras hangarounds. Jag håller på att författa en bok om vad som hände mig. Den blir nog intressant och kanske lite skrämmande för en del. Det är payback-time. Blir jag mördad så har jag lämnat ett brev som skall öppnas i händelse av min död. Det finns många som vill-och har förmågan att döda inom kriminalvårdens personal. Senast kända är svinet som misstänks för stt ha styckat sitt offer. En fd kriminalvårdare som misstänks för att ha mördat sin kollega. Personalen inom kvv är lika djävliga som de intagna ibland.
    https://www.expressen.se/nyheter/sd-politikern-atalas-for-styckmord/

    Gilla

  2. Jag har nu författat ett brev till Turkiets president Erdogan där jag ber att Turkiet uppmanar Sverige respektera de mänskliga rättigheterna. Jag har berättat min historia och hoppas att han kan använda det för att ytterligare belysa vad till exempel Expo utsätter folk för. Sverige har ingen anledning att slå sig för bröstet när hundratusentals människor på lösa grunder fråntas möjlighet att försörja sig,blir offentligt uthängda på felaktiga grunder etc. Man tror kanske att politisk förföljelse är en inrikespolitisk angelägenhet men det kan få politiska konsekvenser på hur omvärlden bedömer Sveriges rättsystem. Jag hade turen att jobba på ett ställe där konflikter bland personalen är vardagsmat och därmed också skvaller och viskningar i örat. Jag får reda på mer och mer ju längre tiden går. Jag uppmanar alla som har sin historia att kontakta Turkiets ambassad för att på så sätt få upp omvärldens ögon på vad som händer bakom ”lyckta dörrar” i Sverige.
   https://sv-se.facebook.com/TCStokholmBE/

   Gilla

  1. Lennart, visst är det vansinne, det måste vara något i det tyska ölet, trots 500 års Reinheitsgebot/renhetslag.
   Gäller förmodligen även vattnet i Rosenbad.

   Gillad av 1 person

 2. Nazistiska tyskar som vill mörda gamla och sköra tyskar, samtidigt som de utmålar sig som godheten?

  Vi vet ju sedan länge att de där maskerna fungerar dåligt mot virus. De filtrerar bara mellan 47-79% av viruspartiklarna som är väldigt små. Källa: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/01/01/vetenskap-forskare-i-japan-har-testat-olika-maskers-effektivitet/

  Nästan lika illa som att sila mygg med hönsnät, alltså. Jag trodde HEPA-filter fungerade, men även det är ju tveksamt. Vi ser ju tydligt vad virologer bär i sina laboratorier. d.v.s. övertrycksdräkter, som japanen på bilden i länken ovan.

  Vi känner också till den s.k. ”foegen”-effekten. D.v.s. att sjuka som bär maskerna sannolikt blir ännu sjukare genom ett ökat viralt tryck från virus som fastnar i masken och åter inandas. Sök på ”foegen” på min blogg för mer info!

  Vi vet också vilka profylax som hjälper immunsystemet, d.v.s. billiga vitaminer och mineraler, t.ex. D, C, Zink, Magnesiumcitrat, Quercetin, samt även vilka mediciner som verkar ha god effekt om de används som profylax eller sätts in tidigt, bl.a. hydroklorokin och ivermektin, d.v.s. mediciner som borde kunna säljas receptfritt och billigt till alla på alla apotek.

  Slutsats: De tänker fortsätta låta folk bära helt värdelösa masker, så att de invaggas i både rädsla för andra människor och i falsk trygghet, blir sjukare och dör i större antal. De vet att gamla människor med dålig hörsel kommer gå nära varann för att höra bättre och i falsk trygghet kommer de smitta ner sig och dö.

  Orsak? Förmodligen en vilja till massmord … igen. Skallen och benknotorna, ni vet den gamla symbolen som använts av både av nazister och amerikanska presidenter i sekten Scull & Bones, samt även återfinns i den nazistiska ukrainska armén som slaktat 13000-14000 civila rysktalande ukrainare sedan 2014, då Ukraina togs över av nazister genom statskupp och egen marionett, vilken sannolikt utmålas som jude för att dölja faktum och få judiska amerikaners stöd för nytt massmord, men det är klart att han inte är en troende jude som han beter sig, snarare tillhör han satans synagoga. Varför skulle han annars vilja förbjuda dem att tala sitt modersmål eller varför skulle han annars vilja slakta den rysktalande delen av Ukrainas befolkning, samtidigt som oskyldiga ukrainska män tvingas bli kanonmat?

  Att kalla Zelinskyj för ”jude” är naturligtvis lika befängt som att kalla alla judar för sionister, eller lika befängt som att kalla alla kristna för ”nazister”. Äkta judar tror på sin religion och på Demiurgen som finns beskriven i Gamla testamentet, samt lever därefter, även om de inte tror på Jesus version av Gud.

  Är det gamla ättlingar till nazister, eller ekonomisterna ur satans synagoga, de som skapade Sion vises protokoll, eller båda i maskopi, som ligger bakom i USA och i EU? Jag skulle inte bli förvånad. Se bara hur de har beväpnat nassar i Ukraina utan minsta tvekan! Att Simon Wiesenthal Center reagerar är inte märkligt, även om de inte verkar ha tillåtelse att reagera mot intern nazism/sionism i Israel, likt generalen ”Ya’ir Golan”. De är kanske inte tillräckligt gudstroende för att ha det modet?

  Jesus föraktade inte syndande människor som kände skam och ångrade sina synder, men han föraktade fegheten. Bli motiverade att skaffa er mod gott folk och börja göra rätt! Annars kommer ni dö som syndiga fegisar. Sicket eftermäle… Skaffa er ett bättre eftermäle!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s