Vi vänjer oss sakta men säkert vid det nya otrygga Sverige

Medan våra styrande politiker orerar om att man ska driva på klimatomställningen medan de låtsas som att vi inte är ett problemtyngt land, fortsätter den grova kriminaliteten förpesta samhället. I dag vaknar man till att det under natten skjutits flera skott mot en lägenhet i ett flerfamiljshus i Valsta i Sigtuna, att en ytterdörr sprängts sönder till en villa i Ale i Västra Götaland samt att en ”detonation” inträffat i ett flerfamiljshus i Jönköping. Strax före midnatt blev även en lägenhet i Davidshall i Malmö beskjuten.

Explosioner, skottlossningar och rekord i dödsskjutningar är bara ett axplock av den skit som regelbundet sker i det nya Sverige. Händelser som förr hade fått oss att reagera, men som nu sker så ofta att vi rycker på axlarna eftersom det inte drabbade oss. Dessutom låter vi våra makthavare komma undan utan krav på att de tar tag i de ständigt växande problemen som deras oansvariga politik fört med sig.

Men det löser sig nog efter valet i höst – samma människor som i åratal ignorerat den växande varbölden kommer säkert ta tag i det den här gången.👌

#detnyasverige

Bildkälla: Aftonbladet

2 reaktioner till “Vi vänjer oss sakta men säkert vid det nya otrygga Sverige

  1. “Vi vänjer oss sakta men säkert vid det nya otrygga Sverige” vi har inte många andra alternativ, de som finns är inte några valmöjligheter för många av oss och sen kommer den svåraste frågan och det är om man vill lämna Sverige. Får man det bättre som invandrare i ett nytt land? Vilka möjligheter skapare detta för barnen? Finns det möjlighet till arbete? Hur kan man försörja sig? Jag kommer antagligen aldrig att lämna Sverige, detta innebär nya frågor såsom hur kan vi ha politiker som vill förstöra för alla oss andra? Hur kan folk rösta på dessa politiker som bär ansvaret? Köper verkligen folket att det räcker att Magdalena säger att hon ska ”vända på varenda sten” förstår inte folket att detta inte kommer att hända, politikerna vill inte att detta ska hända. Allt vi får serverat är nya bombningar, mord, förnedringsrån, kidnappningar, våldtäckter, bilbränder och rån allt detta sker i de feministiska trygga Sverige, skulle man berätta vilka som ligger till grund för problemen och som är orsaken till denna utvecklingen så är man rasist.

    I Sverige ska man tycka synd om brottslingarna de kriminella ska få leva som gudar och skriver media om dem så är det nästan alltid i positiva ord och kan de så glorifieras dessa brottslingar utan minsta skam från media. De är politikerna som är skyldiga till den utvecklingen vi har idag med invandring, klaner och gäng relaterat våld allt detta är pådrivande av islam som ser sin livs chans att få bort allt vad yttrandefrihet och demokrati heter, chansen är stor att de lyckas för demokrati innebär att de kan ta bort allt detta och införa sharia-lagar när de når 50% och detta är ett nåbart resultat för dem och händer ingenting så kommer de att lyckas om ca 7-10 år.

    Vi måste ändra inställningen till brottslingar, synen på när man inte är rasist, svensken måste våga stå upp för nya förändringar, vi måste få bort islam både som politiskgren men även som religion, vi måste börja ställa krav på alla, vill man inte vara delaktigt och hjälpa till med allt från rättvisepatos till att betala skatt då finns det andra länder att tatta sig på, ta bort allt vad bidrag heter och gör om och gör rätt, vill man inte leva som svensken gör då finns det andra länder att leva som de gör, dela den svenska kulturen vi vill inte ha en mångkulturellt samhälle detta har vi försökt under snart 50 år och vi ser resultat idag och ingen kan väl säga att de är stolta över vårt samhälle idag. De är med vår frihet, våra värderingar och med vår kultur som vi får betala priset och det absolut högsta priset får våra barn betala de är till dem vi ska lämna över Sverige.

    Rösta på förändring som ser till Sveriges bästa och inte bara till politikerna eller invandrarnas bästa, vi måste få till en förändring, verkligheten och utvecklingen måste ändras om vi vill kunna lämna över ett Sverige och slippas skämmas för våra barn.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s