På tiden att vi lämnar EU som driver på för västvärldens undergång

Det redan centralstyrda EU stärkte sin makt ytterligare i dag när EU-parlamentet beslutade om såväl ett nytt fördrag som att främja ”den rättvisa, gröna och digitala omställningen” i ett led för att flytta mer makt till Bryssel. Dessutom ska vetorätten försvinna och kravet på konsensusbeslut bland medlemsstaterna slopas i flera frågor.

I resolutionen beskrivs bildandet av en energiunion baserad på energieffektivitet och förnybara energikällor, att EU ska främja framtidsinriktade investeringar som är inriktade på den rättvisa, gröna och digitala omställningen samt flera formuleringar om sociala rättigheter och framsteg. Det nya EU-fördraget ska vidare stärka skyddet av de värden som EU bygger på samt klargöra fastställandet och konsekvenserna av kränkningar av grundläggande värden.

Enligt resolutionen ska EU-parlamentet även få fullständig medbeslutanderätt avseende EU:s budget och ha rätt att ta initiativ till, ändra samt upphäva lagar.

I framtiden ska det räcka med en kvalificerad majoritet i parlamentet för beslut om att de ekonomiska och finansiella förbindelserna med ett eller flera tredjeländer helt eller delvis ska avbrytas eller begränsas, vilket skulle innebära att det räcker med minst 15 av EU:s 27 medlemsstater för att besluta om sanktioner, förutsatt att dessa femton stater tillsammans har minst 65% av unionens befolkning.

Sverige var ett av få länder som var negativt inställda till att ge mer makt till Bryssel. Socialdemokraternas, Moderaternas, Sverigedemokraternas och Kristdemokraternas EU-parlamentariker röstade alla nej till resolutionen, medan Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet istället t ja till resolutionen.

Maktmissbruket i Bryssel fortgår inför öppen ridå och det är tydligt att globalistorganisationer som EU, WEF, FN, WHO, NATO med sina smutsiga agenda kommer bli vår undergång eftersom deras slutmål är en världsregering där vi inte ska äga något men ändå vara lyckliga.

När får vi se en folkomröstning om en Swexit? Tror tyvärr inte våra makthavare har ryggrad nog att driva en sådan viktig fråga där medborgarna sätts i första hand istället för att gynna EU-topparna, så vi fortsätter betala och känner oss duktiga.

#swexit

#vibetalar

https://samnytt.se/nu-ska-eu-fa-mer-makt/

9 reaktioner till “På tiden att vi lämnar EU som driver på för västvärldens undergång

  1. Jag är för utträde i Eu vi har inget att vinna i denna Cirkus detta liknar mer Kommunism än självaste Sovjetunionen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s