Tonårsflickor i Italien utsatt för sexmobb

Sex italienska flickor i 16-årsåldern åkte förra veckan till nöjesparken Gardaland, men när de tog tåget tillbaka till Milano blev de attackerade av ett 30-tal personer från Nordafrika som omringade flickorna medan de tafsade på dem och ropade sexuella förolämpningar. Några av flickorna svimmade av värmen under övergreppet.

Flickorna vågade inte larma polisen direkt av rädsla för att bli misshandlade av förövarna och ringde istället sina föräldrar som i sin tur kontaktade polisen. Enligt föräldrarna var det ingen ombord på tåget som ingrep för att stoppa de sexuella övergreppen, men till slut dök en pojke upp och hjälpte flickorna av tåget.

En av flickornas mor frågar sig hur detta kan ske i ett inlägg på Instagram:

”De lyckades ta sig till Desenzano del Garda, chockade och i tårar. Vi föräldrar åkte för att hämta dem. Nu undrar jag, hur är det möjligt att såna här saker fortfarande kan ske?!”

Händelsen har väckt starka reaktioner i Italien och flera kända politiker har reagerat på händelsen.

Lega Nords partiledare Matteo Salvini skriver på Twitter:

”Skamligt, avskyvärt. Jag förväntar mig ett effektivt ingripande från inrikesminister Lamorgese och hårda fördömanden från vänstern samt feministerna. Tror ni att jag kommer att vänta länge?”

Maria Teresa Bellucci från partiet Italiens bröder jämför tågincidenten med massövergreppen i Milano på nyårsafton, där en sexmobb med nordafrikaner attackerade tonårsflickor och kräver att regeringen lanserar en plan för att få ett slut på problemet.

Luca Zaia, guvernör i Veneto, kommenterade också övergreppen:

”Det är ofattbart att kvinnor och flickor ska bli trakasserade och hotade på detta sätt i det här landet. Jag vädjar om nolltolerans och att polisen gör sitt yttersta för att hitta de ansvariga.”

Bedrövligt och här ser vi baksidan av den okontrollerade massmigrationen som våra politiker låtit ske i decennier och som fortfarande pågår utan minsta ansats till att strypa inflödet.

I Sverige har vi länge haft problem med våldtäkter, gruppvåldtäkter och sexuella övergrepp där förövarna ofta varit asylsökande eller har utländsk härkomst även om vi inte pratar om det lika mycket som tidigare. Polisen har till och med erkänt att man medvetet dolt information om våltäktsmännens ursprung för att undvika polarisering i det svenska samhället.

Intressant i sammanhanget är att både Norge och Danmark tagit fram rapporter med siffror som visar samma mönster – i majoriteten av de sexualbrott som begås är förövaren första eller andra generationens invandrare. Där erkänner man problemet och vill hitta lösningar. I Sverige har diverse granskningar gjorts som pekar åt samma håll, med den skillnaden att etablissemanget inte vill kännas vid fakta utan fortfarande skyller på socioekonomiska faktorer.

Nu när det är valår hade man förväntat sig att denna typ av frågor skulle få mer plats i såväl media som samhällsdebatten, men precis som man effektivt begravt frågan om den utbredda gäng- och klankriminaliteten som tar över alltmer i Sverige, så har även detta tystats ned. När vi dessutom har en transparent opposition där SD sitter i knät på Ulf Kristersson är det ingen som har intresse av att kämpa för medborgarnas trygghet. Så vi gör som vi brukar – sopar problemen under mattan samt sväljer alla platityder och tomma löften som våra styrande politiker regelbundet vräker ur sig.

#viharvälingaproblem

https://www.friatider.se/sexmobb-pa-30-araber-attackerade-flickor-pa-tag

4 reaktioner till “Tonårsflickor i Italien utsatt för sexmobb

 1. ”Polisen har till och med erkänt att man medvetet dolt information om våldtäktsmännens ursprung för att undvika polarisering i det svenska samhället.” Detta med pixlade bilder på gärningsmännen och med att aldrig tala om hudfärg samt att aldrig prata om vilket språk gärningsmannen talar, tillför bara en sak och det är att skydda gärningsmännen.

  Vår feministiska regering har aldrig skyddat eller brytt sig om brottsoffren, allt detta föder är bara en medveten rasistsik åsikt eller snarare en reflektion om att aha ännu en invandrare som har våldtaget eller som är kriminell, nästa tanke blir är alla invandrare detta? Detta om något skapar en polarisering av rang i vårt samhälle, påhejat av media, politiker och alla PK-människor som inte vågar se eller prata om den verklighet deras politik har skapat. Allt detta föder är ännu mera hat och missförtroende både om politiker men även alla bra invandrare får en ofrivilligt högre backe att klättra över för att bli accepterade av de svenska folket.

  Enbart för att de svenska politikerna inte vågar ta i det som de har beslutat och som blir fel utan detta får vi folket leva med och försöka göra de bästa av. Det är vi som får betala med vår frihet och vår framtid.

  Gillad av 1 person

 2. ”Enligt föräldrarna var det ingen ombord på tåget som ingrep för att stoppa de sexuella övergreppen” På min tid hade det resulterat i ett stort antal utslagna tänder, ett flertal hjärnskakningar, ett otal brutna ben, och förövarna hade fått hjälp att lämna tåget, med huvudet först, för då gör dom inte om det, men i Morgan Johanssons rättsvärld är att försvara någon inte tillåtet. Inte ens sig själv. De som försvarar de som angrips blir då de skyldiga som straffas. Degenerationen av det forna Sverige.

  Gilla

 3. 1963 var jag på en föreläsning av den då välkända och mycket färgstarka och frispråkiga Stadsvisgalen McKay i Skövde. (Jag är inte säker på att jag stavar detta rätt). På den tiden var befattningen chef för polisen och chefsåklagare. Han berättade om vilka rättigheter alla hade att försvara sig mot angrepp. Med yviga gester förklarade han:

  ”En man bryter sig in i huset på natten när jag sover. Jag tar mitt slagträ som ligger bredvid mig i sängen, jag har förberett detta noggrant och jag har tränat. Jag klipper till honom så han dör. Detta mitt försvar mot denna inkräktare är helt lagligt och jag kan inte hållas ansvarig för hans död.” Så var det då.

  Även under min juridiska utbildning i samma tidsepok förklarar föreläsaren att rätten till självförsvar var nästan obegränsad med ett enormt spelrum för rättigheter för en försvarare. En våldsangripare var nära nog rättslös och fredlös. Detta gällde om attacken var ”pågående eller omedelbart förestående”.

  Detta har i det tysta nu tydligen ändrats. Det är varje försvarare som riskerar åtal, böter och fängelse. Därför hjälpte ingen de utsatta flickorna. Dom skulle riskera att bli lagförda. Just idag läste jag på Samnytt att en kvinna hade fått dryga böter för att ha haft ett brännbollsträ i bilen. Det är väl knappas ett attackvapen.

  Efter de muslimska våldsupploppen hade vi 100 skadade poliser. Ebba Busch: ”Varför har vi inte 100 skadade islamister”. Jag håller med henne. I dagens svenska värld är det alltid den som försvarar sig som är skyldig och bestraffas. Därför vill ingen längre försvara, vilket gett våldsangriparna fria tyglar. Att attackera någon är säkert och ger inga efterräkningar.

  Om en kvinna försvarar sig fysiskt mot en angripande våldtäktsman är det praktiken hon som riskerar åtal, inte han.

  Så har Sverige och Europa tydligen blivit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s