Socialdemokraterna köpte Kakabavehs röst för 376 miljoner dollar fram till 2023

Dagen efter fiaskot vid misstroendeomröstningen mot Morgan Johansson och Socialdemokraternas klavertramp med Amineh Kakabaveh som lär försvåra Natoprocessen ytterligare och ge Erdogan vatten på sin kvarn, kom jag att tänka på vad Rebecca Weidmo Uvell skrev i ämnet i december förra året.

Amineh Kakabavehs krav för att rösta på Magdalena Andersson som ny statsminister var att regeringen lovade att stödja YPG, som är en väpnad kommunistisk milis i Syrien som har som mål att upprätta en självständig stat i Kurdistan. Gruppen har även nära kopplingar till den kurdiska terrorgruppen PKK. Socialdemokraterna har även publicerat överenskommelsen som innebär att regeringen skänkt bort skattebetalarnas pengar till YPG, under förevändning att de skulle gå till kriget i Syrien.

Socialdemokraterna köpte således Kakabavehs röst för 376 miljoner dollar fram till 2023. Hittills har vi gett bort 210 miljoner dollar, vilket höjts till en totalsumma på 376 miljoner dollar fram till 2023.

Det här är på gränsen till korruption och det är inte första gången Socialdemokraterna gör liknande donationer till etniska grupper, exempelvis har Margot Wallström skänkt miljarder till terrorklassade Hamas – något som för övrigt fortfarande pågår.

Överlag saknas insyn i hur våra skattemedel missbrukas genom internationellt bistånd eftersom Sida är en stiftelse och inte behöver redovisa detaljer offentligt på samma sätt om det hade varit ett företag.

Kurderna jublar, Socialdemokraterna sitter säkert, Erdogan dödar säkerligen Natoprocessen och vi betalar.

#followthemoney

#vibetalar

https://uvell.se/2021/12/16/kakabavehs-pris-betalas-nu/

3 reaktioner till “Socialdemokraterna köpte Kakabavehs röst för 376 miljoner dollar fram till 2023

  1. Så här i efterhand känns det billigt ifall vi slipper NATO. Turken är förhoppningsvis till att lita på-

    Gilla

  2. Det är mer än Kakabavehs röst för 376 miljoner dollar Socialdemokraterna köper. Tänker på den importerade valboskapen vars röster man köper med bidrag. Du betalar, och har inget att säga till om. Sverige har ”demokrati”.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s