Ökning av hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar hos unga kopplas till covidvaccin

Som jag skrivit mycket om det senaste året har iögonfallande många unga män drabbats av myokardit, särskilt elitidrottare utan att det uppmärksammats i massmedia. Många av oss har hävdat att det skulle kunna kopplas till covidvaccinen och nu visar en ny studie av israeliska forskare som publicerats i Nature att hjärt- och kärlrelaterade nödsamtal hos unga män och kvinnor ökat samt att ingen liknande ökning hittades på grund av Covidinfektion.

Studien visade en ökning av kardiovaskulära komplikationer med risk för myokardit hos personer som fått en andra vaccindos och uppskattas vara mellan 1 av 3 000 till 1 av 6 000 hos män i åldern 16 till 24 år.

Fynden väcker oro angående vaccininducerade oupptäckta allvarliga kardiovaskulära biverkningar och man understryker det redan etablerade orsakssambandet mellan vacciner och myokardit – en vanlig orsak till oväntat hjärtstopp hos unga individer.

Studien som utförts med hjälp av data från Israel National Emergency Medical Services (EMS), avslöjade en ökning av nödsamtal gällande hjärtstopp och akuta kranskärlssyndrom i åldrarna 16-39 år mellan 2019 och 2021.

En ökning på över 25% noterades hos personer med ökad vaccinationsfrekvens och fler sprutor är förknippade med ökat antal CA [hjärtstopp] och ACS [akut kranskärlssyndrom]. Däremot kunde man inte konstatera ett statistiskt signifikant samband mellan covid-19-infektionsfrekvensen och antalet veckosamtal för CA och ACS. Även om farorna med myokardit för unga män har fått stor uppmärksamhet, visade denna studie en liknande risk för unga kvinnor.

Myokardit är känt för att vara den största orsaken till plötsliga, oväntade dödsfall hos vuxna yngre än 40 år och bedöms vara orsaken till 12-20% av dessa dödsfall. Studiens resultat har även speglats av forskare i Tyskland och Skottland.

https://freewestmedia.com/2022/06/05/new-study-links-vaccines-to-25-percent-increase-in-cardiac-arrest-in-young-adults/

3 reaktioner till “Ökning av hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar hos unga kopplas till covidvaccin

  1. Naturligtvis är det en ren tillfällighet att Moderna´s preparat pausats i Sverige…. liksom att både Jansen och AX stoppats i Sverige… och en ren tillfällighet är också att Moderna´s innehåller 3x så mycket av den aktiva substansen (Lipiden) Konstigt nog har tillfälligheterna drabbat Moderna hårt…. sade i flödet att man skulle kasta 30 miljoner doser….. Detta med hjärtproblem är ju rent påhitt och som alla vet så läker just hjärtmuskeln jättebra….. 😉

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s