Det nya Sverige gör sig återigen påmind

Våra politiska ledare bekräftar ofta att de känner sig stolta över vad de åstadkommit med Sverige, särskilt när de myser ihop med sina utländska kollegor på olika sammankomster. För oss som tillbringar lite mer tid i verkligheten och är de som får betala det högsta priset för den oansvariga politik som genomsyrar landet, känns tillvaron inte lika fantastisk och förutom att vi sugs ut ekonomiskt av staten är det bland annat den grova kriminaliteten som bidragit till en enorm otrygghet i landet som är ett återkommande problem som våra styrande gör sitt bästa för att ignorera.

Organiserade bil-bbq:s har vi varit med om tidigare och den mest kända skedde i Västra Frölunda i Göteborg 2018 när ett 70-tal bilar sattes i brand och totalt brann hundratals bilar på flera ställen i Västsverige samtidigt. Sex ungdomar greps misstänkta för inblandning i bränderna, men bara en av dem dömdes.

De senaste åren har vi återkommande kunnat läsa om anlagda bilbränder i Trollhättan och i natt var det återigen dags för en planerad aktion när det plötsligt började brinna på flera ställen samtidigt. Två parkeringshus, ett radhus och flera bilar stod i lågor när det brann på sex platser nästan samtidigt och ett VMA utfärdades under natten. Enligt uppgifter misstänks gängkriminella ligga bakom bränderna. Enligt polisen finns det inga misstänkta gärningspersoner i ärendet och ingen har gripits.

Men vi är de goda i Sverige, ett föregångsland och en humanitär stormakt, så några ”missanpassade” ungdomar ska inte få ta fokus från viktigare frågor som ett svenskt Natomedlemskap, Ukrainakonflikten och framförallt det påstådda klimathotet.

#lastnightinsweden

#viharvälingaproblem

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/V9npXd/flera-brander-i-trollhattan

2 reaktioner till “Det nya Sverige gör sig återigen påmind

  1. Ser dem mer som terrorister de vill inte Sverige väl, de ska jagas tills sista man, de ska nedkämpas och de ska få livstidsutvisning. Det är ju mycket prat om alla positiva fördelar med det mångkulturella så varför inte outsourca dessa människor till andra länders fängelser typ Filippinernas, Paraguay, Eritrea eller Ghanas så får de uppleva det som påstås vara så enormt positivt. Ska de nu vara så enormt positivt för oss så borde de vara lika positivt för dem.

    Gilla

  2. Har en del funderingar just kring bilbränder:Har hört rykten om att det i vissa fall rör sig om rena försäkringsbedrägerier där man mot betalning eldar upp leasingbilen som vars avtal just ska avslutas och för att inte försäkringsbolagen eller leasingfirman ska misstänka något så eldar man upp närstående bilar också.Vad vet jag?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s