Valresultatet klart på förhand

I dag publicerade Statistiska centralbyrån sin sista stora partisympatiundersökning innan riksdagsvalet i september och inte alls oväntat går Socialdemokraterna starkt framåt med en ökning på 4,2 procentenheter till 33,3%.

Det är uppenbart att partiledarbytet från Stefan Löfven till Magdalena ”landsmodern” Andersson haft effekt tillsammans med pro Nato-propaganda där Andersson lyfts fram som en stark ledare som även den så kallade oppositionen kryper för samtidigt som hon syns på bild med diverse världsledare och högt uppsatta från olika organisationer. Dessutom ska man inte glömma statsstyrd media som backar upp till 100% utan att varken granska makten eller ställa obekväma frågor. På så vis förblir allmänheten ovetandes om hur illa landet sköts och vilka oerhörda konsekvenser maktmissbruket kommer att få för oss som är utsedda till att betala.

I övrigt klarar varken Liberalerna eller Miljöpartiet riksdagsspärren i undersökningen och såväl Sverigedemokraterna som Moderaterna, Centerpartiet samt Vänsterpartiet tappar väljarstöd.

Förvisso ska man ta alla undersökningar med en nypa salt och enligt min uppfattning är samtliga riksdagspartier stöpta i samma form oavsett färg eller namn, de har till och med samma husse, men jag tror personligen att det är valresultatet vi ser nu och att det kvittar hur vi röstar i september för Socialdemokraterna vinner oavsett – mycket tack vare det starka stöd man byggt upp hos vissa väljargrupper som aldrig skulle komma på tanken att bita den hand som föder en.

Bildkälla: Expressen

4 reaktioner till “Valresultatet klart på förhand

  1. Spelar, precis som du skriver Jenny, ingen roll vilket parti man röstar på. Samma skrot och korn hela gänget. Förakt är det enda jag har kvar. Så länge vi hjälper till att fylla deras redan överfulla egon och plånböcker så ger dom blanka f-n i svenska befolkningen.

    Gillad av 3 personer

  2. SCB är ett statligt verktyg och har länge ifrågasatts. Om man ponerar att det de presenterar i sammanhanget är korrekt, så är det ett symptom på något väldigt illa …

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s