Grattis – Sverige ska bli det första fossilfria välfärdslandet på planeten och du betalar

Återigen har våra makthavare beslutat över våra huvuden utan att vi som ska betala notan har tillfrågats. Denna gång ska Sverige vara försöksland för att vi idioter i norr ska visa övriga världen att vi kan bli det första fossilfria välfärdslandet på planeten.

Enligt Mikael Damberg (S) ska vi visa att det går att göra en så kallad ”global omställning för klimatet” och ett av målen är att Sverige ska nå nollutsläpp till år 2045, för att därefter ha negativa utsläpp av koldioxid. Förra veckan anslöt sig således Sverige till ”First Movers Coalition” under det årliga globalistmötet World Economic Forum i schweiziska Davos.

Ingen har dock tillfrågat vad folket tycker och att den gröna omställningen hittills har kostat enormt mycket mer än det smakar samt tydligt visat att det inte fungerar lägger man ingen vikt vid, utan det är som med allt annat som våra egotrippade politiker befattar sig med – det vill säga beslutsfattarna leker med skattemedel som det behagar dem utan att göra en konsekvensanalys, vilket kommer slå tillbaka på medborgarna som påtvingas idiotin för att våra korrupta politiker ska få frottera sig med makthavare, finansmän och oligarker medan de stolt utropar att vi minsann är bäst i klassen.

#vembetalar

#onlyinsweden

https://samnytt.se/sverige-i-allians-med-oligarker-for-global-omstallning-ska-visa-varlden-att-det-ar-mojligt/

8 reaktioner till “Grattis – Sverige ska bli det första fossilfria välfärdslandet på planeten och du betalar

  1. Det känns ändå som att det är Socialdemokraterna som vågar ta tag i vårt lands problem. Man har gett tull och polis verktyg att ta itu med problemen och ett enda exempel av många är att man numera tillåter tullpersonal att stoppa utgående trafik från Sverige och gå igenom lasten i jakt på stöldgods. Ett annat exempel är att man modigt nog inför valet vågar lyfta frågan om flerbarnstillägg. Ovanstående exempel är två av flera steg på vägen mot ett bättre samhälle. Väljarna glömmer fort men vi skall aldrig glömma Reinfeldts numera bevingade ord,öppna era hjärtan. Vilken djävla gris säger jag.

   Gilla

   1. Sossarna har haft nära på åtta år på sig för att få ‘tummarna ur’ och de insatser som gjorts senaste tiden är blygsamma, trots tidiga löften. Metallarbetaten, så länge han satt i topp levererade mycket snack, men ingen verkstad. Efterträdaren har inte varit bättre. Tullverket har länge påpekat att de varit bakbundna (av riksdag/regering). Att då först agera när det börjar bli akut och samtidigt är valår, handlar i slutänden om att ytterligare en potemkinkuliss ställs upp för allmän beskådan …

    Gillad av 1 person

   2. Ideologiskt är jag borgerlig men i praktiken kommer jag sorgligt nog att rösta vänster denna gång. Borgarna svek och stack kniven i ryggen på majoriteten av det svenska folket. Fool me once…

    Gilla

 1. Planen är nog att folket, som nu fått höjda bensinpriser, skall luras att rösta på borgarbrackorna som garanterat kommer släpa in oss i natos krigsförbrytelser och tredje världskriget. Bensinpris kommer te sig som en liten skitfråga efter detta. Jag lovar!

  Gillad av 4 personer

 2. undrar om de vet vad det innebär.

  troligen:

  inga brandbilar ambulanser brandflyg
  inga vägmaskiner
  inga fraktfartyg eller flyg
  inga fiskebåtar
  inga fritidsbåtar
  inga extra oljeverk att ta till när vindkraften underlevererar.
  miljoner bilar som blir oanvändbara men är fullt körbara.
  mm

  utvidgar vi begreppet att innefatta inget med olja så blir listan ännu längre
  däck till elbilarna
  allting med plast.
  ingen smörjning till makiner i industrin
  inget smörjfett till lagren i vindkraftsverken eller industrin i stort.
  inga nya asfaltsvägar
  inget härdat stål då olja behövs i kylningen efter uppvärmning
  mm

  visst finns icke oljebaserade alternativ men att tro att de kommer
  finnas i stor skala framkommenderade av våra politiker är nog inte att räkna med.

  Gillad av 3 personer

 3. Utan billig bensin kan man lika gärna skära halsen av sig… all glädje och frihet i livet borta.
  Kommer inte att leva i något jävla socialistkollektiv, äta syntetiskt kött, insekter och bli utrotad av afrikaner och muslimer.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s