Sanktionerna slår tillbaka när Ryssland knyts samman med Kina

Media gör en stor sak av att det amerikanska finansdepartementet i går meddelade att den licens som Ryssland fått för att kunna betala sina långivare genom amerikanska banker upphörde att gälla natten mot torsdagen amerikansk tid, vilket man tror kommer göra landet bankrutt eftersom de sannolikt tvingas ställa in återbetalningar på statsskulden för första gången sedan den ryska revolutionen 1917.

Men det man glömmer är att Ryssland har ett starkt samarbete med Kina som är delägare i amerikanska banker och således kan Ryssland genomföra sina betalningar via Kina. USA:s drag leder bara till att Ryssland och Kina knyts samman ytterligare, vilket gör USA till den stora förloraren i slutändan och även Europa där EU agerar knähund med sanktioner mot Ryssland som drabbar folket stenhårt.

Ryssland förbereder dessutom krav på att alla som vill göra affärer med landet måste betala med rubel, annars blir det inga varor och landet har som bekant mycket av det många länder behöver – vete, mineraler, gas/olja och konstgödsel till exempel.

När allt är över kommer BRICS-länderna gå stärkta ur krisen och dominera världsherraväldet, medan vi förvandlats till ett U-land med utbredd fattigdom på grund av våra korrupta politiker som går i Bryssels och USA:s ledband. Men det godtrogna och hjärntvättade folket kommer inte inse vartåt det barkar förrän det är för sent.

#vibetalar

Bildkälla: SvD

4 reaktioner till “Sanktionerna slår tillbaka när Ryssland knyts samman med Kina

 1. Jag tror mer att USA kommer att gå på den ekonomiska pumpen innan ett land som Ryssland faller. USA har gigantiska problem ekonomiskt, klart Ryssland också har problem men Ryssland sitter på det som USA inte har speciellt mycket av nämligen råvaror. Med råvaror har Ryssland alltid ett ess på handen. Ja vi går mot fattigdom, ekonomiska problem, problem med mat och råvaror det landet som jag tror tillhör framtiden är i första hand Kina men även länder som Indien, Pakistan och Vietnam kommer att få en ljus framtid.

  Gillad av 3 personer

  1. Vet inte om vi ska gilla att vi blir ett u-land igen, men folket kan ju välja oss som ledare i framtiden och Ryssland kommer då säkert ihåg hur reko vi var, tror jag.

   Gilla

 2. Jaa Ursula von der Leyen sade att Ryssland inte skulle begränsa export av vete t.ex. då det skulle skapa svält inom EU… borde sanktioner gälla eller är det bara sanktioner som skadar Ryssland som skall användas??? ISF är det hyckleri!! …. och nu verkar det som de sanktioner som skadar Ryssland är lika unika som ”svarta svanar” väst importerar(gjorde) mycket både vete, råg från Ryssland/Ukraina och vad värre är är att väst importerar(gjorde) en massa konstgödsel osså…. osså den Ryska gasen till Tyskland som i smyg betalas i Rubel nummer… Dessa självmål borde svenska MSM lyfta för Sverige har mha EU’s dumheter landat i under 50% självförsörjning…. fast vi kunde lätt ligga på 90-95% och resten kan finnas i lager….. Och nu skulle vanliga inrikes odlade livsmedel vara billigare än importen…..

  Gillad av 2 personer

  1. Vad det verkligen gäller är att USA men knähunden EU vill plundra Ryssland, Kina och Indien på deras mat och dela ut den som mutor till sina vasaller.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s