Soros: Om inte Ryssland besegras snabbt kommer civilisationen gå under av klimatförändringarna

Någon som hållit låg profil en längre tid är den ökända finansiären George Soros och i vissa kretsar har det ryktats att han är död, men i går visade han sig på World Economic Forum i Davos där han deklarerade att om inte Ryssland besegras snabbt i Ukraina med hjälp av USA och Nato, kommer den kollektiva västvärlden inte att kunna ta itu med klimatförändringarna i tid för att rädda civilisationen.

Soros kallade även Ryssland och Kina för de största hoten mot hans koncept med ett öppet samhälle. Enligt Soros kan Rysslands val att skicka in trupper till Ukraina ha varit början på det tredje världskriget och vår civilisation kanske inte överlever det. Han tillade också att även när striderna där upphör så kommer situationen aldrig att återgå till vad den var förut.

En annan veteran som pratade på forumet i går var den tidigare amerikanska toppdiplomaten Henry Kissinger, som uppmanade till att mäkla fred i Ukraina under de kommande två månaderna innan Ryssland drivs in i en permanent allians med Kina som skulle destabilisera Europa. Kissinger konstaterade att Ryssland i 400 år har varit en viktig del av Europa och varnade dem som strävar efter ett ryskt nederlag.

Två motpoler. Soros har aldrig haft människors bästa för sina ögon och man får hoppas på att de som sitter på makten väljer att nappa på fredsförslaget istället för en upptrappning av kriget.

https://www.rt.com/news/556040-soros-davos-world-war-ukraine/

14 reaktioner till “Soros: Om inte Ryssland besegras snabbt kommer civilisationen gå under av klimatförändringarna

 1. Som alltid så vänds fakta till fördel för den sidan som äger eller har media på sin sida. Helt fantastiskt att han har lyckats tänka ut att ”situationen aldrig att återgå till vad den var förut” driver han med folket eller? Det säger väl sig själv att inget blir eller går tillbaka till den verklighet de en gång hade, tror alla fattar detta.

  Såg på Tv4 nyheterna nu på morgonen att de uppger att Ryssland har nynazister som strider för dem, visst det kan vara Wagner-gruppen som är ca 5000 lego soldater från Ryssland och absolut inte ”guds bästa barn” men som vanligt så mörkas Azovbataljonen i vår media som strider för Ukraina och är öppet nazistiska. Men från vår media framställs de som ”guds bästa barn” vilket de absolut inte är.

  Gillad av 5 personer

 2. 😂😂😂😂😂
  Soros önskar inget mer än att ett världskrig utbryter (förutom det som redan pågår), för att Djupa Staten ska överleva och kunna fullfölja sin agenda!!!!!
  Vi kommer att få enormt med propaganda framöver, som avser att skapa rädsla bland folket….

  Gillad av 4 personer

 3. Detta med den närstående klimatkatastrofen är fruktansvärt…. och det har larmats om den i 50år…. folk har skrikit högre och högre….. jordens skördar blir större och större…. mer mark blir grön i.st.f. öken…temperaturökningen har mattats, enligt de som läser IPCC´s forskningsrapporter och inte den politiskt styrda sammanfattningen. Ja de har gått så långt att t.o.m. i den som tror man att vargen är längre bort….. Riktigt freudianskt: ”Unless Moscow is defeated in Ukraine quickly, the collective West won’t be able to address climate change in time to save civilization,” fler och fler tecken tyder på att det är rent påhitt. Och om det inte skulle vara så och det enda alla dessa alarmister skriker om beror på utsläppen av koldioxid och Kina styr WHO och har starka kopplingar till Kina och vi vet att Kina Indien et. al. inte kommer att minska sina utsläpp på decennier ännu…. det handlar om kontroll och att ta våra pengar…. ”What´s in it for me?” är förklaringen för riktigt rika kämpar inte för andras överlevnad väl? Egentligen……??

  Gillad av 2 personer

  1. Vilken värld lever du i?? Skördarna har de senaste åren blivit större, med hjälp av uppumpat grundvatten och effektivare odlingsmetoder. Tyvärr så leder det till näringsfattig jord och vattenbrist och en utökning av öknarna, gissar att du hämtar dina uppgifter från alternativa medier som, istället för att granska vad som händer och drar slutsatser utifrån det, väljer att skapa en världsbild och sedan plocka ut de delar av vetenskapen som kan tolkas till deras favör, propagandistiska fungerar det kanske, men är och förblir ovetenskapligt och en direkt lögn..

   Gilla

  2. Både Kina och Indien sägs ha rekordskördar i år, och Kina har haft det i många år. Bevisligen och uppmätt har gröna områden i världen ökat dramatiskt. Öknarna minskar, och öarna i Stilla Havet växer. Kina är redan en av världens minsta utsläppande. Källa CIA faktabok..

   Kinas leder dessutom erkänt hela världen i ren energi. Kina har ju minskat priset vs produktivitet på solpaneler med mellan 80% till 90%. Ny energi som torium är ett par år borta och fusionsenergi från Kina omkring 10 år borta. Whats in it for me, till och börja med kunde ju dumma Sverige börja använda avancerad kinesisk teknologi istället för att USA order bannlysa den. Kina styr inte WHO, men Kina är så avancerat och har kommit så långt i utvecklingen att WHO följer Kina.

   Gilla

 4. Tyvärr ger pengar makt. Men det finns inget samband mellan den som lyckats få en massa pengar och den insikt och visdom vederbörande har. Tvärtom verkar det vara tvärtom..De visaste har inga pengar för de värderar inte reikdom och många idioter är miljardärer för det är det enda de kämpar för…Soros är en idiot som använder sin tursamt erhållna förmögenhet på ett för mänskligheten förödande sätt.

  Gillad av 1 person

 5. Det är naturligtvis den amerikanska ”civilisationen” han talar om , men vill vi verklige ha den kvar. Den amerikanska ”civilisationen” är i klartext krig, våld, död, lidande, erövringar, förtryck och plundring.
  USA skapades med våld och död och etnisk rensning, folkmord. Bara omkring 5% av urbefolkningen har fått leva till idag.
  Problemet är inte vapen. Problemet är att USA leds av en osynlig mördarsekt som arbetar i bakgrunden utan att synas, och USA har en mördarkultur som dikterar att allt skall lösas med diktat, hot, våld och död. Den kulturen arbetar nu USAs mördarsekt med att införa i Sverige med NATO.
  Någon gång runt 1980 bodde jag på Nya Zeeland ett par år för ett projekt. Nya Zeeland, då en nation på under 3 miljoner, som då hade mer vapen per capita än USA, men vapenvåld var okänt.
  Detta pågår inte bara i USA utan över hela världen, huvudsakligen drivet av USAs osynliga våld och mördarsekt. Rustningsindustrin.
  Det handlar om en kultur i USA som dikterar landets agerande, att lösa allt med vapen, våld och död. De gäller även internationellt, som i Ukraina där USA nu driver på kriget för att som man säger, ”försvaga” Ryssland. USA, och EU på USAs uppmaning, sänder massiva mängder vapen till Ukraina och kriget leds och drivs från USA från amerikanska stridsledningscentraler i USA. Utan vapenflödet och pengarna skulle Ukraina förhandla, områden med rysk etnisk befolknings som Donbass och Krim skulle bli erkänt ryska, och hundratusentals liv sparas. För USA har liv dock inget värde, speciellt inte andras liv.
  Sverige återlämnade ju Norge och Finland, Tyskland återlämnade Österrike och Polen, varför skall inte Ukraina återlämna Donbass som är ryskt.
  Detta påpekar även Kissinger nu.
  USA har ju välkänt startat närmare 250 krig efter WW2, flera under NATOs sigill, som Jugoslavien. Nu vill USA att Sverige skall inkluderas i denna mördarsekt med att gå med i NATO.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s