God morgon på dig också

Trevligt att vakna till det här, men finns inte så mycket mer att säga än god morgon på dig också. Om fler missnöjda medborgare hade vågat höja sin röst offentligt kanske fega råttor som ”Per” hade haft vett att tänka efter innan de börjat hamra på tangentbordet.

#youhaveavoiceuseit

26 reaktioner till “God morgon på dig också

 1. Tack Jenny för att du vågar skriva.
  Jag läser dig varje dag..kanske inte håller med om allt men får då ett annat perspektiv på saken vilket jag tycker är lärorikt.

  Gilla

 2. Det finns tyvärr idioter inom alla nationaliteter, de kommer fram när man minst anar de. Det du gör är väldigt viktigt och mycket uppskattat hos oss som läser dig. Själv brukar jag tänka när man springer dessa sinnesslöa personer ”En idiot ser inte samma träd som en klok man” inte mycket till tröst när saker och ting händer men det du gör är viktigt vi är många som stöttar dig.

  Gillad av 3 personer

 3. Så är det när man är en snygg sexig vacker slipad kvinna. ???????????? Svaga patetiska feminina kräk klarar inte av det

  Hämta Outlook for Android ________________________________

  Gillad av 1 person

 4. Så låter ångesten hos människor som ej vill jobba med sig själva.
  Låt det rinna av dig som vattnet på en gås.
  Du gör ett fantastiskt jobb i upplysningens syfte!
  Ljus och kärlek på din väg!

  Gillad av 2 personer

 5. Tack Jenny dina kommentarer är fantastiska.❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Den per andersson är sosse idiot.Subba och cloun.

  Gilla

 6. Skratta eller gråta?
  Den mannen är antagligen hjärntvättad, eller har en grav hjärnskada…
  Fortsätt med din pod och vi är många som följer och njuter av dina inlägg… 👏👏👏

  Gillad av 2 personer

 7. Jag har sagt det hela tiden ,,,, visa dessa kommentarer ,, dom gör massor med nytta för oss som inte går på propaganda media ,,, folk kommer in här o ser vad sansade vi är ,,, tar upp ämnen på ett bra vis ,,,, sen kommer det en representant för vansinnet i sverige ,,, o han skriver osakligt ,, o utan att ha argument ,,, det är klart att nån som kommer in o läser här för första gången börjar undra o ta till sej det som jenny skriver när motparten gör ett sånt labilt uttryck ,,,, man undrar ju direkt o får sympatier för vår sida

  Gillad av 2 personer

 8. Tyvärr så finns det människor till allt och i det här fallet verkar det vara en som har vaknat på fel sida och inte gillar yttrandefrihet.
  Tack Jenny för att du skriver rakt upp och ner vad du tycker i olika frågor.

  Gillad av 1 person

 9. Förmodligen är denna varelse så tappad i golvet av sin mor som liten så alla försök och prata han tillrätta är totalt lönlöst som vuxen!

  Stå på dig, jag tycker i alla fall du har sunda idéer!

  Gillad av 1 person

 10. Herregud,hur vore det ifall människan hade vänt sitt hat mot de som skapat detta samhälle istället för mot oss som enbart reflekterar och förfasas över utvecklingen. Det är nog ingen chans i helvetet att Sveriges ”försvarare” skulle ha en chans ifall det blev allvar. Vi ser hur korruption och rädsla breder ut sig bland myndigheterna. Poliserna backar när det får lite motstånd från obeväpnade men starkare samhällen,typ det muslimska parallellsamhället. Det som gör en riktigt rädd är att kunskapskraven sänks för poliser och det är ju så att åklagare rekryteras bland poliser. Jag har en längre tid funderat över varför åklagare driver mål som de inte lyckas vinna. Nu är svaret förstås begåvningsbrist hos åklagarna. Dumheten breder ut sig.

  Gilla

 11. Man skall nog aldrig gå i polemik med hjärntvättade medborgare så låt de kasta skit på oss som ”lyft på stenar” och låt de få leka tillsammans i sin ”sandlåda” . Bara fortsätt med att belysa båda sidorna av myntet och på så sätt bidra till att få fler att vakna…..förhoppningsvis gör många det men somliga hinner sannolikt inte innan ”rigor mortis” inträder….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s