Nu vänder vi blad igen

När man misslyckats med att destabilisera Ryssland samt kriget inte går Ukrainas väg samtidigt som alltmer oegentligheter kommer i ljuset som inte gynnar den politiska eliten, måste man hitta på något nytt ”hot” och som av en händelse har ett nytt virus börjat sprida sig via kroppskontakt som massmedia haft stort fokus på de senaste dagarna trots att målgruppen främst är homosexuella män och dödligheten låg.

På rekordfart har man nu dessutom klämt ur sig ett nödgodkänt vaccin mot apkopporna, bara dagar efter att de första sjukdomsfallen rapporterats från Europa och USA.

Food and Drug Administration (FDA) har gett grönt ljus till IV-versionen av TPOXX, ett smittkoppsläkemedel som kan användas för att behandla apkoppor. Totalt har viruset upptäckts i 11 länder i Nordamerika och Europa.

Det måste vara slumpen igen.

#followthemoney

https://www.dailymail.co.uk/health/article-10837547/FDA-approves-smallpox-drug-believed-able-treat-monkeypox.html?ito=native_share_article-masthead

5 reaktioner till “Nu vänder vi blad igen

 1. Med tanke på hur snabbt (några få veckor) det lyckats sprida sig till 11 länder runt klotet, så verkar ”målgruppen” tillhöra den mest beresta ”folkgruppen” på jorden! 🙂 Tror nog mer på ett planerat ”utsäde”. 😦

  Gillad av 3 personer

 2. Inom 1-2 månader är lagren med produkter från väst slut i Ryssland och då kommer alla Ryssar att verkligen känna av sanktionerna som finns pga Putins krig mot ett grannland. Redan idag så märker många ryssar av kriget inte minst alla 10000-tals ryssar som mist en anhörig som tvingats strida i det fullständigt misslyckade kriget. Putin hade räknat med att ta över stora delar av Ukraina på ett par veckor, i Kiev fick hans armé storstryk, stora delar av armén klarade inte ens av att ta sig fram. Nu har man kraftsamlat styrkorna till Donbass och har stora problem med att hålla områden man erövrat.
  Den stora frågan är väl hur länge Putin tillåts hålla på, antalet missnöjda ryssar ökar för varje dag, inte minst bland hans tidigare anhängare bland den politiska och ekonomiska eliten.
  Apkoppor är i sammanhanget fullständigt meningslöst att diskutera, ytterst få fall och de flesta återhämtar sig inom två veckor.

  Gilla

  1. Johan, Ingen från Ryssland, Putin eller någon annan, har sagt att man avsåg att ta över Ukraina. Tvärt om. Målsättningarna har varit helt uttalade och tydliga.
   1. Stoppa folkmordet och den etniska rensningen av ryssar i Donbass.
   2. Stoppa USAs krigsförberedelser att invadera och plundra Ryssland med Ukraina och NATO som bas.
   3. Demilitarisera Ukraina.
   4. Denazifiera Ukraina.
   5. Befria Donbass från ockupationen.
   6. Göra Ukraina neutralt.

   På alla punkterna har Ryssland lyckats eller är på väg att lyckas. Mariupol en tydlig vändpunkt.
   ”missnöjda ryssar” Fortfarande ett stöd på 67%, sista jag såg.
   Apkopporna passar precis in på de planer som de USA finansierade biovapenlabben hade. Typiskt förlopp, snabb spridning, och så kommer BigPharma snabbt med räddningen i form av ett vaccin, som kanske fanns innan spridningen började, för ett saftigt pris förstås. BigPharma kammade hem USD 1,000 i sekunden på covid.

   Produkterna från väst är redan ersatta med produkter från Kina. Ingen sakna något. Förstås, nogon saknar säkert USAs skräpmat.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s