När ska svenska vaccinoffer få upprättelse?

Baksidan av massvaccineringen pratar man sällan om i svensk media och nu när allt fler allvarliga biverkningar kommer i dagen tillsammans med inkorrekt statistik från Folkhälsomyndigheten gällande antalet döda i corona, är det locket på eftersom big pharma-bolagen vill kränga mer vaccin trots att covidpandemin officiellt är över.

Sedan vaccinationerna började i Sverige har Läkemedelsverket rapporterat in ett tiotal dödsfall där personerna fått Astra Zenecas vaccin respektive ett hundratal dödsfall där de fått vaccin från Pfizer Biontech, men ingen nystar i detta och någon officiell ursäkt till dödsoffrens familjer har heller inte uttalats varken från regeringen eller vaccinföretagen som hellre fokuserar på att deras vinst växer ytterligare.

I Norge har fem norrmän som arbetade inom vården avlidit efter att förra året ha fått AstraZeneca-vaccinen som hos en del utlöste en oväntad immunreaktion som triggade systemet hos de sjuka patienterna och skapade blodproppar. Företaget beklagar att oskyldiga och friska människor drabbats samt anser i efterhand att de hade kunnat kommunicera annorlunda. Företaget har bett de norska familjer som tagit kontakt med dem om ursäkt.

När ska de svenska vaccinoffren få någon form av erkännande och hur många fler ska behöva få allvarliga biverkningar eller få sätta livet till samt hur många familjer ska förlora en anhörig innan man på allvar undersöker om nyttan överväger konsekvenserna av massvaccineringen, där även etablissemangets vaccinhets bör sättas under lupp?

#followthemoney

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0G813A/astrazeneca-snakker-ut-om-vaksinedrama-beklager-til-ofrene

2 reaktioner till “När ska svenska vaccinoffer få upprättelse?

  1. Dödlighet från/pga vaccin en bit ner på sidan… 250ppm för de äldsta och sedan sjunkande med ålder…. 70+ 1,5 miljoner blir 375 har läst ungefär 400 totalt så där är vi… 11% i åldersgruppen avled… under pandemin… 150.000 smittade och 17.000 dog dvs drygt 5.000ppm blir 11% av de smittade avlider men endast 10% har smittats… så i befolkningen 11.000ppm av viruset i den åldersgruppen 40 ggr farligare med viruset….. MEN om man vårdat rätt hade kanske siffran blivit 5ggr farligare….. nu verkar ju de allra flesta i åldersgruppen haft hemtjänst eller bott på speciella boenden… så kan det vara så illa att med en vård som skyddar de äldre från smitta så blir det jämna puckar vaccin–virus?

    länk: https://vaersanalysis.info/2022/05/14/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-5-6-2022/

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s