Vad används de pengar och vapen som EU strösslar över Ukraina egentligen till?

Svensk media fortsätter gulla med nynazisterna i Ukraina samtidigt som man avfärdar de allvarliga uppgifterna om de skadliga biolabben, där såväl Pentagon som Hunter Biden samt flera europeiska länder varit inblandade i både finansieringen och planeringen, som rysk desinformation – allt för att upprätthålla den okritiska politiskt korrekta bilden som svenska folket till varje pris måste förses med.

Den ukrainska officeren Maksim Zhorin, som tidigare fört befäl över det ökända nynazistiska Azovregementet, hyllade i går grafiska bilder på döda medlemmar av ett oppositionsparti i ett nu borttaget inlägg på Telegram som visade de svårt vanställda ansiktena på tre män och en kvinna i kroppsväskor.

Aktivisterna försvann från den ukrainskhållna staden Severodonetsk i början av mars och verkar ha avrättats på ett brutalt sätt. Maksim Zhorin antydde i sitt inlägg på sociala medier med en leende emoji att ett sådant öde väntar alla förrädare; ”Så här ser ”Patriots for Life” från Severodonetsk ut nu. De försvann den 7 mars och nu har deras nya bilder dykt upp. De ser ut så här. Jag skulle inte bli förvånad om utredningen visar att de sköt sig själva i huvudet när de insåg hur dumma de var när de valde att samarbeta med [Ilya] Kiva.”

Zhorin syftade på den ukrainska parlamentsledamoten som flydde till Ryssland i januari. Åklagare i Kiev hade åtalat Kiva, som är en uttalad kritiker av landets president Volodymyr Zelensky, för förräderi den 6 mars – dagen innan aktivisterna ”försvann”. Kiva hade flytt landet efter att ha blivit utsparkad av sitt parti, ”Oppositionsplattform – för livet.”

Det räddade dock inte partiet och inte heller ett dussin andra partier från att tillfälligt förbjudas av Zelensky den 20 mars. En lag som för övrigt blivit permanent i det ”demokratiska” landet när den antogs den 14 maj. Så nu behöver den frihetstörstande hjälten Zelensky inte längre frukta kritiker i landet utan kan härja fritt som en riktig diktator – något som överhuvudtaget inte har belysts i svensk massmedia där man fortsätter sätta en gloria på presidentens huvud.

Mer vapen och pengar fortsätter rulla in i Ukraina i EU:s regi utan att vi har en aning om vad det används till. Det enda vi med säkerhet vet är att vi behöver pengarna i våra egna problemtyngda länder där medborgarna blir allt fattigare, mycket tack vare den oansvariga politik som Bryssel tvingar på oss.

Det är även fastställt att sanktionerna mot Ryssland slagit tillbaka på oss själva och att vi bidrager till att förlänga såväl kriget som lidandet genom vårt okritiska tänkande samt passivitet gentemot våra styrande politiker, men eftersom gemene man endast konsumerar den propaganda som statsstyrd media rapporterar blir resultatet därefter.

#vibetalar

https://www.rt.com/russia/555714-azov-kharkov-opposition-executions/

4 reaktioner till “Vad används de pengar och vapen som EU strösslar över Ukraina egentligen till?

 1. Re: ”.. man avfärdar de allvarliga uppgifterna om de skadliga biolabben,..” detta stämmer ju… vid senatsförhören sade en av experterna på Ukraina, VN att dessa biolab var säkra så länge ”man” hade kontroll medan om de hamnade i Rysslands kontroll blev de farliga….. så farligheten sitter i betraktarens ögon….
  ”Det enda vi med säkerhet vet är att vi behöver pengarna i våra egna problemtyngda länder där medborgarna blir allt fattigare, mycket tack vare den oansvariga politik som Bryssel tvingar på oss.” sedan så sker det en omfördelning mellan de 27 medlemsländerna…. där Sverige leder i vad vi tillför såväl som att vi beviljar flest UT per capita…. utomeuropeiska sådana…

  Om man sätter upp en brandvägg som ställer 27 länder, 500miljoner, utanför nyheter direkt från Ryssland
  OCH om man inte i MSM gör reklam för detta…..

  Gillad av 1 person

 2. Nu börjar det klarna vad alla dessa biovapen labb i Ukraina är om och varför Biden’s är så angelägna att investera i dom. Planen tycks vara att först ta fram vaccin, sedan utveckla virus och bakterier som dessa vaccin exklusivt biter på. Sedan sprida dom så nationerna tvingas att köpa deras patenterade falska vaccin, och håva in pengarna. USAs BigPharma har tjänat USD 1,000 per sekund på Covid. Att en miljon har dödats i bara USA är förstås bara ”collaterals” ¨Covid var tydligen att pilotprojekt som inte helt gick som BigPharma och Bill Gates hade tänkt sig. Idag vet vi vad som hände, men USA har locket på och är i full kontroll av propagandaapparaten. Sedan driver USAs BigMedia, som DN, Expressen, osv, dagligen propaganda att den gyllene lösningen är att betala USAs BigPharma pengar, och allt annat är värdelöst. Mänsklighetens någonsin största dödliga bedrägeri.

  Gilla

 3. Frågan man kanske borde ställa sig är, vill man verkligen veta? Tror det är smutsigare är smutsigt bakom den frågan. Ibland är det bättre att vara lyckligt ovetande än att veta, men sanningen kommer (nästan) alltid fram så fram till dess får vi vänta.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s