Återvandringsbidrag som morot – men bara för vissa

Regeringen har idag gett Migrationsverket i uppdrag att hitta lösningar för att förmå flyktingar att återvända till sitt hemland, där man ska analysera behovet av insatser för att stödja ett frivilligt återvändande – bland annat kan återvändarersättning eller hjälp med att finansiera resan bli aktuellt. Äntligen! Tänka sig att även regeringen nu insett att den nuvarande situationen med ett ständigt inflöde av asylsökande som vi inte har råd att försörja är ohållbar.

Nej då, så klipska är de inte och dessutom behöver de behålla sina bidragsberoende väljare i landet så att de kan ge syltryggarna makten i ytterligare fyra år. Det är nämligen inte alla flyktingar det gäller, invandrare från tredje världen som kostar mest eftersom majoriteten aldrig kommer att komma i jobb ska man inte försöka förmå att åka hem, utan det gäller bara ukrainska krigsflyktingar.

Självklart ska Svensson fortsätta att betala år ut och år in, det räcker inte att vi redan har ett mycket högt skattetryck samt tampas med skyhöga priser på såväl energi som drivmedel och numera även livsmedel samtidigt som bostadsbubblan är på väg att spricka. Snart ska även vår upptrappning av försvaret bekostas. Inflationen slår i taket medan restauranger och butiker måste höja priserna för att gå runt. Det är dömt att misslyckas när vi dessutom ska försörja hundratusentals andra som inte drar sitt strå till stacken.

Men våra makthavare ser inga problem, istället kommer man hela tiden på nya sätt att suga ut medborgarna för att dra in pengar till staten. Plastskatten var en sådan och en annan som hängt med länge samt genererat många sköna skattekronor till farbror staten är mervärdesskaten.

För att bekosta våra politikers oansvariga politik måste vissa av oss som är arbetsföra arbeta längre. I december 2017 kom partierna i den så kallade pensionsgruppen överens om långsiktigt höjda pensioner, där åldersgränserna i pensionssystemet skulle höjas stegvis år 2020, 2023 och 2026. Nu har regeringen föreslagit till riksdagen att från och med nästa år höja åldersgränserna i pensionssystemet med ett år.

Inte nog med att vi får det sämre överlag – dessutom måste vi slita ut oss på ålderns höst för att betala för den politiska elitens galna politik som förstör landet, medan de kan gotta sig med att gå i pension tidigt med förmånliga fallskärmsavtal. Vidrigt och sjukt att vi medborgare accepterar det samt låter deras nedmontering av landet fortsätta utan protester!

#vibetalar

https://www.friatider.se/regeringen-storsatsar-pa-atervandring-ukrainare

https://www.friatider.se/pensionsaldern-hojs-nasta-ar

4 reaktioner till “Återvandringsbidrag som morot – men bara för vissa

 1. Om man har ett folk som invånarna i Sverige som aldrig klagar och gör uppror, samt aldrig samlas och gör uppror och samlas i massor på gator och torg och skriker ut sitt missnöje, så blir det aldrig någon förändring.
  Svenska folket är en stor kraft, men ingen orkar göra något.

  Gillad av 1 person

 2. Låt mig få förklara hur socialdemokraterna tänker och hur deras bild eller om man vill säga vinst av invandring är, som alla vet är det skillnad på invandrare och invandrare. Med andra ord så tycker de att invandring från MENA-länderna är bra medan invandring från grannländer är dåligt, kan bero på att Ukrainare är vita, kristna, förhållandevis hög utbildande, vill sköta och göra rätt för sig, vill inte leva på bidrag och de är nästan uteslutande kvinnor och barn som söker asyl, den största orsaken är att de hatar socialister efter ha blivet förtryckta av just dessa.

  Redan nu borde alla se ett mönster!

  Nu till MENA-länderna det är oftast inte vita, oftast muslimer, oftast bidragstagare, låg utbildningsnivå, ser inget fel i att leva på bidrag, lever gärna efter sina egna lagar och värderingar, ser man nu till vem en sosse skulle du vilja ha i landet? Så kanske folk kan genomskåda dom, allt för socialdemokraterna handlar om är BIDRAG och LÅG UTBILDNING/INGEN UTBILDNING detta är en nyckel till att kunna behålla invandrarna i ett bidragssystem, ju högre utbildning ju mindre hjälp av staten behöver de och ju mer oberoende av staten blir de och detta är en socialdemokraternas stora dilemma det andra stavas partiet Nyans.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s