Risk att immunsystemet utvecklar tolerans och börjar avveckla sig själv

Det många av oss sagt under lång tid med hänvisning till såväl visselblåsare som forskare, det vill säga att boostersprutorna mot Covid-19 slår ut det naturliga immunförsvaret på människor, har visat sig stämma. Enligt en ny studie som publicerats i The Lancet, stimulerar nämligen coronavaccin (som exempelvis Pfizer och Modernas vacciner) så kallad T-cellsimmunitet mot Covid-19 som kan bryta ned kroppens naturliga immunförsvar.

Det man har sett är att efter den fjärde vaccindosen från Pfizer eller Moderna ökar mängden antikroppar mot Covid-19 kraftigt – så kraftigt att andra delar av kroppens immunförsvar, de så kallade T-cellerna, får allt svårare att reagera på naturliga sjukdomar.

Läkaren Jennifer Ashton har i ett uppmärksammat TV- inslag om studien slagit fast att det inte kommer som en överraskning att man får en kraftig ökning av sina antikroppsnivåer, men hur länge de nivåerna håller i sig är oklart.

-”Det finns en potentiell risk att immunsystemet utvecklar vad vi kallar tolerans. Det vill säga att när du redan har höga antikroppsnivåer och tar ännu en boosterdos, så kan ditt immunsystem uppleva att det inte längre behövs och börja avveckla sig själv.”

Enligt Ashton bör enbart riskgrupper för Covid-19 låta sig vaccineras med tilläggsdoser av vaccinet eftersom nackdelarna annars överväger fördelarna rent medicinskt.

Att studien inte uppmärksammats i svensk media borde vara en väckarklocka och att den politiska eliten i många länder försöker förmå människor att ta ännu en boosterdos samtidigt som man ämnar fortsätta med diverse restriktioner som inskränker människors frihet är mycket beklämmande.

Man undrar vad de kommer skriva om oss i historieböckerna i framtiden när vi så lättvindigt köpt medias lögner om såväl pandemin och vaccinen som Ukrainakrisen och nu Nato.

#followthemoney

https://www.friatider.se/coronavaccin-kan-avveckla-ditt-immunforsvar

6 reaktioner till “Risk att immunsystemet utvecklar tolerans och börjar avveckla sig själv

 1. Det är väl dit amerikanska BigPharma syftar. Avskaffa människan eget immunförsvar så de måste betala var tredje månad för BigPharma’s fabriks tillverkade.

  Gilla

 2. Jag har under två års tid under Corona inte varit sjuk en enda gång. Jag kände mig tvingad att ta en spruta eftersom flera av mina jobb som kulturarbetare/frilans krävde vaccinpass. Tog sprutan 13/2 och har sedan dess haft 4 omgångar med svåra biverkningar. Jag har aldrig under mitt 69-åriga liv varit så sjuk och jag känen rmig fortfarande trött och sliten. Har uttryckt flera ggr att det känns som om mitt immunförsvar trasats sönder. Hade jag vetat hade jag hellre varit arbetslös..

  Gilla

 3. Ursäkta stavfelen men en av biverkningarna är att jag har fått svarta skuggor på sidan i ögonen efter sprutan. Det gör att bokstäverna hamnar lite tokigt

  Gillad av 1 person

  1. Ta kontakt med din ”hus läkare” innan du ev. följer mitt råd men jag tar höga doser av vitamin D3,C och A samt zink och magnesium. Ca 300mg vitamin D3/dag för en vuxen tillsammans med vitamin K2(obs ca 75-100mcg), 1-3 g C vitamin,(askorbinsyra),20-50mg Zink(100mg vid sjukdom),350-700mg magnesium och ca 500mg Vitamin A ca varannan dag. Jag var tidigare allergisk mot pollen och medans flera av mina bekanta blivit pollen allergiker på gamla dar så har mina problem försvunnit helt…..det kan väl inte ha något samband med dessa testade, säkra och effektiva preparat som människor prackas på med diverse påtryckningsmetoder ? Kanske är det klimat krisen som gör folk så sjuka…..Vaccin samordnaren Richard Bergström går nu ut och påstår (lite försiktigt) att covid 19 kan ev. försämra vårt immunförsvar…..undrar vad den gubben får sin information ifrån….kan det möjligen vara från Big pharma ….via WHO….bedrägeriet fortsätter och korruptionen har förankrat sig på bred front.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s