EU:s coronafond – en täckmantel för den stora återställningen och en total omvandling av vårt sätt att leva

Jag har tidigare uppmärksammat EU:s coronafond, utsedd till årets värsta slöseri med skattemedel av Slöseriombudsmannen (SlösO), där 750 miljarder euro ska delas ut till Europas länder under sju år – ett enormt lån som skuldsätter medlemsländerna ända fram till år 2058 och kostar oss svenska skattebetalare cirka 150 miljarder kronor samtidigt som den inte genererar någon behållning till oss, men som ändå röstades igenom av en majoritet av riksdagspartierna.

När det holländska representanthuset i veckan debatterade den europeiska så kallade ”Corona-återvinningsfonden”, ville den holländska riksdagsledamot Pepijn van Houwelingen (FVD) med all rätta veta vad Corona har med denna fond att göra och han får med många viktiga poänger.

-”Det fanns planer på att reformera bilskatterna, prata om energiskatter, om omorganisation av grisfarmer och om CO2-skatter. Det kommer inte som någon överraskning för de människor som har följt debatten om en planerad ekonomisk rivning under en tid att Corona-återvinningsfonden är en ulv i fårakläder.

Det är en ekonomiskt röd marxistisk plan i grön klimatjacka. The Great Reset har sålts som en trängande nödvändighet för att ”återställa” vår ekonomi. Reform av energiskatter läser vi, men det betyder mer skatt på gas och mindre på el. Alla med en centralvärmepanna är därför förlorare – med andra ord, den vanliga holländaren.

En annan åtgärd är införandet och skärpningen av CO2-skattebranschen står det, vilket betyder att industrin skulle behöva betala mer pengar för varje ton CO2. Det förs naturligtvis vidare till den nederländska medborgaren, med andra ord till oss alla. Slutligen bidragssystemet för sanering av grisfarmer, vilket innebär att man minskar på boskapen eftersom man måste äta mindre kött.

Vad i helvete har den här typen av åtgärder med Corona att göra? Ser ni vad som händer? Den så kallade Corona-krisen används för att permanent och grundligt förändra vårt sätt att leva. Med andra ord, den här fonden missbrukas – föga överraskande – av EU för att uppnå globalistiska mål.

Nederländerna måste som land hoppa igenom alla typer av ringar för att kunna göra anspråk på den här fonden, en fond som är fylld med holländska skattepengar. Hur absurt är detta? Det är hinder och krav som inte har någonting, absolut ingenting att göra med ekonomisk återhämtning.w³

I brevet som regeringen skickade till kammaren den 28 mars läser vi till exempel följande: ”Till exempel måste 37% av utgifterna vara klimatrelaterade och 20% av utgifterna ska vara inriktade på den digitala omställningen.”

Skaparna av den europeiska Corona-återhämtningsfonden har kommit på sex pelare för att rädda ekonomin i EU. Det här är sex krav som ställs på den holländska Corona-återhämtningsplanen som måste lämnas in i Bryssel för att kunna göra anspråk på våra egna skattepengar, sex ringar som kabinettet och kammaren måste hoppa igenom. Grön omställning, digital transformation, smart, hållbar och inkluderande tillväxt, social och territoriell sammanhållning, hälsa och ekonomisk, social samt institutionell motståndskraft och slutligen politik för nästa generation. Med andra ord ett genomförande av de globalistiska hållbara utvecklingsmålen. Alltså den stora återställningen, en total omvandling av vårt sätt att leva. Det är den sanna naturen hos denna så kallade Corona-återvinningsfond.

Det handlar inte längre om Corona eller lockdowns eller masker, det handlar om den större bilden. Det handlar om kontroll över alla aspekter av livet. Om och om igen nya symtom, nya manifestationer och materialiseringar av samma underliggande trend; den ständigt ökande kontrollen av en allt mäktigare stat som reser sig över den permanent lilla och sårbara individen för varje steg. Denna så kallade återhämtnings- och motståndsplan passar också in i denna bild. Det handlar om överföring av makt och kontroll från individen till staten.”

Kloka ord och man önskade att någon av våra välbetalda EU-delegater skulle ha ryggrad att öppet våga säga som det är till svenska folket. Danmark har den EU-kritiske parlamentsledamoten Peter Kofod, men vad har Sverige förutom högavlönade ja-sägare? Bedrövligt och att vi är så lättduperade i det här landet är tragiskt, men etablissemanget tackar och tar emot.

#followthemoney

#swexit

https://freewestmedia.com/2022/05/13/dutch-mp-bemoans-true-nature-of-red-eu-corona-recovery-fund/

3 reaktioner till “EU:s coronafond – en täckmantel för den stora återställningen och en total omvandling av vårt sätt att leva

  1. Samtidigt går det allt sämre för ”väst”. Tidigare var det Tyskland som varnade för ”svält”, idag läser jag att nu även England varnar för ”matbrist” och att innevånarna inte skall kunna värma sina hem. Samtidig går propaganda media som DN ut för full maskin och ljuger grovt om vad som pågår på andra ställen i världen. DN har en riktigt grov lögnaktig rövarhistoria idag om hur folk i Kina lever och far illa under diktatoriska nedstängningar, men det stämmer inte. Lögn. Ren nazipropaganda till formen. Det är ren förbannad grov lögn. Det kinesiska tecknen för att skriva ”lockdown” betyder att ”stänga av”. Det är alltså en väldig vid betydelse. DN gör en en islamist/muslim översättning och talar om att folk inte får gå ut utan låses in. Jag bor just nu i ett bostadsområde, grindstad, som är under ”lockdown”. Vi som bor här går och kommer precis som vi vill, alla elektroniska grindar fungerar, det är bara att hålla den elektroniska nyckeln mot läsaren och grinden är öppen. Den som inte bor här har ingen elektronisk nyckel, så dom går till den enda bevakade ingången, registrerar sig, tar tempen, och kan komma in. När DN beskriver det blir dt något helt annat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s