Än är inte sista ordet sagt

Se där ja, ännu ett land som aviserar att man kommer lägga in sitt veto mot Sverige och Finlands planerade Natomedlemskap. Förra veckan var det Kroatiens president Zoran Milanovic som markerade att man inte tänker låta Finland och Sverige gå med och nu aviserar också Turkiets president Recep Tayyip Erdogan i turkisk TV att han inte vill se Sverige och Finland i Nato eftersom Sverige blivit en fristad åt PKK (Kurdiska arbetarpartiet) samt andra terroristgrupper.

Att man skulle känna tacksamhet mot Turkiet hade man väl aldrig trott, men här gör de faktiskt en välgärning om de gör verklighet av sitt hot. Kanske behöver vi inte oroa oss över hur den korrupta politikereliten kör över befolkningen om det här kan sätta käppar i hjulet.

Fortsättning lär följa, men plötsligt ser jag lite ljusare på tillvaron och så är det snart helg! 🌞

https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/turkiet-vill-inte-ha-sverige-i-nato-1.72636523?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1652445090

13 reaktioner till “Än är inte sista ordet sagt

  1. Grejen är ju att Sverige kan anses som en säkerhetsrisk med alla terrorister som man har tagit hit och en säkerhetspolis som leds av en gammal tannalös kärring. En fördel med NATO skulle väl vara att kanske utländska säkerhetstjänster fick ta över säpos viktigare uppgifter. SÄPO kan då ägna full kraft åt pensionärer som på nätet uttrycker oro för samhällsutvecklingen.

   Gillad av 3 personer

 1. Kom att tänka på att Erdogan tydligen glömt vad han själv ägnat sig åt – utpressningsförsöken mot EU med hjälp av migrationsströmmen och alla attacker mot Grekland. Klirr!

  Gillad av 1 person

 2. Vill dessutom berätta för muslimen Erdoğan att svensk lag, polis och myndigheter tillåter Koranbränning.

  Gilla

 3. Erdogan säger.

  – Sverige har blivit ett hem för PKK och andra terrorgrupper. Vi ser inte positivt på deras
  medlemskap, säger Erdogan.

  Detta är ett stort problem. Sverige har tagit emot en stor mängd terrorister som tillåts gömma sig i landet och skyddas som ”flyktingar” av den svenska regimen, bland annat från Kina. I Sverige kan dom under skydd av den svenska regimen fortsatta att rekrytera terrorister, planera och finansiera terrorism. Det gäller till exempel i Syrien USA utbildad Xinjiang terrorister på flykt undan rättsväsendet. Kina har naturligtvis stor anledning att övervaka deras aktiviteter, men då kallar Sverige det spioneri. Sverige sponsrar alltså terrorism.

  Gilla

 4. Det jag tycker är otäckt med Sveriges ansökan till NATO är att Ryssland har sagt att dåblir det konsekvenser för Sverige och Finland. Men vår tycks leva i tron att de har fullt upp med Ukraina just nu. Jag tycker inte att det är värt att ta den risken. Jag tror inte att konsekvensen är atombomber men det finns andra läskiga bomber.

  Gillad av 1 person

 5. Hej

  Tyvärr är nog deras hot om veto bara ett sätt för dem att kräma ut någon form av ersättning. Vi får naturligtvis betala även detta….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s