Mänskliga experiment med barn och EU-länder involverade i de biologiska experimenten

Mer i ämnet de ukrainska biolabben – nu hävdas även att Kiev delade ut falska pengar infekterade med tuberkulos till barn i en by i folkrepubliken Lugansk 2020 och tillät Pentagon att utföra mänskliga experiment på Kharkovs psykiatriska avdelningar. Under en briefing om resultaten av det ryska försvarsministeriets utredning av de påstådda USA-finansierade biovapenlabben i Ukraina, hävdade chefen för Rysslands radioaktiva, kemiska och biologiska skyddsstyrkor generallöjtnant Igor Kirillov att ryska styrkor hade skaffat bevis som tyder på att Kiev försökte infektera invånare i Slavyanoserbsk-distriktet i Lugansk People’s Republic (LPR) med en högpatogen tuberkulosstam 2020.

Man pekar även ut Tyskland och Polen som medverkande i de hemliga biologiska experimenten i Ukraina.

På grund av censuren samt tidsbrist så jag inte hinner översätta och sammanställa, får det bli skärmdumpar × flera som ni kan läsa nedan.

https://www.rt.com/russia/555333-ukraine-biolabs-inhumane-experiments/

https://www.rt.com/russia/555326-germany-poland-ukraine-biolabs/

14 reaktioner till “Mänskliga experiment med barn och EU-länder involverade i de biologiska experimenten

 1. Tack
  Nu förstår jag vad Du menar med Censur.
  Den ”globala” Tjänsten jag har använt tidigare fungerar inte bakom den i väst upprättade digitala järnridån.

  Gillad av 1 person

   1. Var naiv, sökmotorn Chrome översätter annars momentant till önskat språk, icke här, länkarna är ”blockade” ej presente.

    Gilla

   2. Det är vi i väst som är utestängda, väl skyddade, nu även med svensk nyinvigd myndighet med uppgiften skydda oss i landet från ”desinformation”.

    Enligt Morgan Johansson ska den nya myndigheten också hjälpa andra svenska myndigheter att bemöta de ”falska” budskapen som sprids på nätet.

    Psykologisk krigföring är något som Ryssland nu sysslar med, fortsätter han.

    Vidare menar han att påverkansoperationer i dag framför allt bedrivs på sociala medier.

    Vilket SVT nyheter passande behandlat i några reportage nyligen t.e.x indirekt utpekat kritiker som nobelpristagare, forskare och läkare som vilseledare i alternativmedia.

    Gillad av 2 personer

 2. Jaha. Nu är det väl bara för Ukraina att välja ny flagga som kan glädja Dr. Mengele?
  Via Yandex hittade jag en liten kille i fint helskägg med ett förslag som säkert kommer tillfredsställa alla som hade morfäder och farfäder som slaktade polacker, judar, handikappade, ryssar och romer vid tiden för Hitlers härjningar: https://e-news.su/uploads/posts/2019-10/1572114277_e-news.su_azv-03.jpg …och det kommer sannolikt även tillfredsställa alla de fula journalister som nyligen fick den fantastiska Ekis avskedad från ETC. De tillhör förmodligen samma Stockholmsklägg som applåderade diktatorn Zeleinskyj i Riksdagen nyligen, tror jag. Den s.k. ”godheten”. 🙂

  Gilla

 3. Alltmer läcker ut i olika slutsatser. Att man delade ut TBC infekterade låtsaspengar var en del av de experiment och utveckling som pågick i dessa USA sponsrade biovapenlabb. Man ville studera, inte sjukdomen själv, utan man ville studera hur den sprids för att utveckla metoder i militärt syfte att sprida biovapen. Avsikten var att studera hur sjukdomar sprids. Nu sägs det även att covid var ett experiment avsett att studera hur sjukdomar sprids. Man utvecklade alltså ett virus i laboratoriet och avsåg att släppa det fritt för att studera hur smittsamma virus sprids. Man tog ett existerande virus, manipulerade det för att göra det mer smittande, och samtidigt kunde man spåra det. Förmodligen läckte det viruset ut från den amerikanska militära forskningscentret Fort Detrick vid fel tillfälle omkring mars 2019. Om det är rätt betyder det att covid är resultatet av ett av USAs biovapen utvecklings projekt. Det förklara i så fall även varför USA har locket på, och USA nästan fanatiska ansträngningar att sprida fejk om virusets ursprung.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s