Gates ”sjuk” i Covid

I dag lät Bill Gates meddela via Twitter att han testat positivt för Covid-19 med milda symptom och isolerar sig i hemmet enligt de föreskrivna rekommendationerna.

Så lämpligt att det sammanfaller med utgivandet av hans senaste bok ”How to prevent the next pandemic”, där han driver tesen att pandemin är långt ifrån över och vi måste fortsätta massvaccineringen mot Covid – något som för övrigt verkar ha hakats på av det svenska etablissemanget som varnar för höga smittotal nu i maj samtidigt som EU verkar för att införa tvångsvaccinering.

Det skulle inte alls förvåna mig om vi sitter med nya coronarestriktioner i höst och undrar var vår frihet tog vägen. Den politiska eliten har gjort det förr och de kommer lyckas igen tack vare den godtrogna befolkningen samt massiv uppbackning av media.

#followthemoney

https://english.alarabiya.net/coronavirus/2022/05/11/Bill-Gates-tests-positive-for-COVID-19

4 reaktioner till “Gates ”sjuk” i Covid

 1. Eller så får vi en större möjlighet att exponera sanningen nu när Jupiter gjort sitt inträde i Väduren! Ur ett astrologiskt perspektvi kommer visdomens mästare från Jupiter, och Väduren handlar om mod att gå framåt 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Gates har en hel del vaccin kvar att sälja, liksom lagren i Sverige som finns kvar, därtill skrämmer man folket till att åtlyda pogromer från staten och oligarker. Dessa injektioner, borde inte få kallas vaccin, de hindrar ingen sjukdom, kanske tvärtom.

  Gillad av 2 personer

 3. Tvivlar, då ”Covid” har av olika anledningar används som svepskäl, för att hålla sig undan något eller någon. Han har däremot ett antal andra symptom, som han borde adressera. I detta fall uppvisas snarare narcisism och patomimi …

  Gillad av 2 personer

 4. Dr Geert vanden Bossche har skickat ett personligt brev till bla mr Gates och eftersom mr Gates tidigare har haft dr Geert i sitt team så vet han att dokumentet är i sin ordning och därför varnar nu mr Gates världen för nästa våg av covid men undanhåller att de som nu valt att vaccinera sig är de som befinner sig i störst fara….nu skall mr Gates agera forskare/läkare samtidigt som han har något att sälja in till flocken men som bara gör saken värre och värre….snart måste flocken vakna…eller ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s