EU:s oansvariga politik leder till ekonomisk kollaps och den hycklande Greta är ovanligt tyst

Domedagsprognoserna för tysk industri fortsätter strömma in och enligt en ny studie av tyska Hans Böckler-stiftelsen, kan den tyska bruttonationalprodukten (BNP) kollapsa med upp till tolv procent inom det första året om ryska gasleveranser skulle upphöra omedelbart. Industriproduktionen skulle minska med 114-286 miljarder Euro och bara detta skulle leda till en BNP-nedgång på tre till åtta procent, som skulle öka med ytterligare två till fyra procent eftersom de högre energipriserna minskar konsumenternas ekonomiska utrymme för andra utgifter.

Men EU med Ursula von der Leyen i bräschen har vägen utstakad framför sig och har helt släppt allt sunt förnuft. De ignorerar såväl experters analyser som industritungviktares varningar om hur deras oansvariga politik kommer slå mot Europa.

Den österrikiska politikern Gerald Grosz passade för övrigt nyligen på att ge det svenska klimathelgonet Greta Thunberg, som varit ovanligt tyst den senaste tiden, en känga;

-”Man hör så lite om Greta, den lilla klimatsirenen från Sverige. Inget skrikande om ”hur vågar du”, inget rop på våra gator, den blonda flätade flickan har ägnat sig åt inre emigration. Sekten Fridays for Future, ekosocialisternas radikala arm, spelar strutsen. Höften Greta har tystnat inför den hedervärda upprustningen av den västerländska vapenindustrin. Ja, den goa tjejen tror att F16 flyger på ett e-batteri på väg till Ukraina. Eller tror hon att atombomberna driv av solpaneler och att det bara växer sojabönor av ”organiskt gör dig vackert” efter nedslaget och att artilleripjäserna rör sig på rapsolja?”

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2022/05/10/german-industry-faces-economic-ruin-with-highly-dangerous-gas-ban/

4 reaktioner till “EU:s oansvariga politik leder till ekonomisk kollaps och den hycklande Greta är ovanligt tyst

  1. Vore ju bra om masshysterin med den unga flickan, som tydligen används av de infantila ”gröna” som en klimatprofet, avslutas nu.

    Gillad av 2 personer

  2. Det är väl i denna riktning Miljöpartiet, Fridays for Future, ekosocialisterna men även globalisterna vill att det ska ta. Vi ska ”straffas” med högre energipriser, högre livsmedelspriser, högre inflation, högre arbetslöshet och högre räntor allt för att vi ska ”tryckas tillbaka” och inte ha råd att leva det liv vi alla vill, när vi inte ens har en fungerande krisberedskap, än mindre ett försvar att tala om men likt förbannat så ska vi straffas med världens högsta skatt. Hade inte sagt något om detta om vi hade haft världens bästa skola, världens bästa polis, väldens bästa äldrevård osv men vi har inte ens ett riktigt fungerande brandförsvar, utan vi fick tacka Polen för den hjälpen vi fick för några år sedan, om någon kommer ihåg.

    Ändå ska vi skicka pengar till hela djävla världen som någon moder Teresa, fast de pengarna hade kommit mycket bättre till användning i Sverige här hade de kunnat satsa pengarna på allt från pensionärer till vår framtid nämligen barnen. Men då är viktigare att en liten politiker står och lovar ”guld och gröna skogar” till alla andra medan vi ska straffas, precis enligt elitens plan.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s