Gates varnar för att världen ännu inte sett det värsta av pandemin

Vaccinförespråkaren Bill Gates som varken är en certifierad medicinsk expert eller ens har avslutat college, har tack vare sin enorma förmögenhet under lång tid effektivt dominerat global hälsopolitik via Gates Foundation som den största privata bidragsgivaren till det globala hälsoorganet WHO.

I en intervju som publicerades i gårdagens Financial Times, deklarerade Gates att Världshälsoorganisationen (WHO) för närvarande är det enda organ som kan skapa och hantera ett ”top-notch” multidomänteam av hälsoexperter för att upptäcka, förebygga samt bekämpa framtida pandemier samtidigt som han beklagade dess underfinansiering trots att hans bolag är i toppen av givare.

Gates varnade också för att det är möjligt att världen ännu inte har sett det värsta av pandemin som hittills beräknas ha bidragit till att 6,2 miljoner människor avlidit.

-”Vi riskerar fortfarande att denna pandemi genererar en variant som skulle kunna vara ännu mer transmissiv och ännu mer dödlig. Jag vill inte vara en röst för undergång och dysterhet, men risken är stor att vi inte ens har sett det värsta av den nuvarande pandemin och det är av stor vikt att vi utvecklar nya vacciner som håller längre.”

Gates upprepade även sin uppmaning att upprätta ett globalt räddningsteam som verkar under förkortningen GERM (Global Epidemic Response and Mobilization), med en årlig budget på minst 1 miljard dollar. Gates sa att mängden pengar som behövs för initiativet är mycket liten jämfört med nyttan och kallade det ett test på världsledarnas förmåga att ta på sig nytt ansvar. Han förväntar sig att gruppen kommer bestå av minst 3.000 läkare, epidemiologer, policy- och kommunikationsexperter samt diplomater som verkar under ledning av WHO.

Som av en händelse släpper Gates en ny bok i dagarna med titeln ”Hur man förhindrar nästa pandemi”. Tänk att Gates även kan förutse framtida pandemier.

#followthemoney

https://www.rt.com/news/554833-bill-gates-pandemic-task-force/

13 reaktioner till “Gates varnar för att världen ännu inte sett det värsta av pandemin

  1. Menar Du vad jag tror, att inleda massvaccineringsprogram under ett influensautbrott, och här tillämpa samhälleliga nedstängningar, detta accelererar mutationshastigheten hos virusstammen och förvärrar situationen till neverending.

   Gilla

   1. Kort JA…. Då viruset möter motstånd kommer an annan variant att ”gå vidare” och då miljoner smittade finns det goda möjligheter. och om man vaccinerar med endast ett enda protein kommer antikroppar mot detta att skapas och när nästa variant av viruset dyker upp ignorerar immunförsvaret det eftersom det ser så lika ut osv….. och trots allt
    1. Det har dött flera gånger fler under denna pandemi pga rökning än med viruset trots att vården inte räckte/ville vårda
    2. Bland unga under 20 har det avlidit 23 personer med viruset under drygt 2 år….. och man jagar för att vaxa barnen…….

    Gillad av 2 personer

  2. B.Gates har fått ett eget personligt dokument från Dr. Geert och han går nu ut och förbereder världen som om han vore den ende att lista ut detta…kan inte bli mer äcklad av det uppenbara som sker och flocken ser absolut ingenting….

   Gilla

 1. Han ”förutspådde” 2019 att det skulle komma ett Corona-utbrott, vilket egentligen inte är konstigt. Sitter man med förhandsinformation, så är det lätt. Vilket av alla klass 3/4-laboratorier kommer det att ”läcka” ifrån denna gång …? Kanske flera?

  Gillad av 1 person

  1. Förra gången, covid, vet vi nu vad som hände. Två av USAs gäst forskare skapade ett nytt virus i labbet i Wuhan. Sedan ville dom släppa ut det för att studera hur det spreds. Både Kina och USA sa blankt nej. Då flyttade man till USA, hittade ett annat coronavirus och arbetade med Professor Ralph S. Baric’s lab vid The University of North Carolina (UNC) at Chapel Hill. För att inte stoppas igen förlade man officiellt arbetet till Fort Detrick, som är militärt, och där behövs inga tillstånd. Man ljög och fuskade helt enkelt för att kringgå lagstiftningen. Förmodligen helt olagligt. Viruset rymde, eller släpptes, från Fort Detrick och spreds över världen och först identifierades i Wuhan, men då hade det redan spridits i USA, Spanien och Italien med flera platser.

   Detta ser ut att vara mänsklighetens största bedrägeri. Först skapa ett monopol vaccin, sedan skapa ett virus, sprid det, och kamma hem pengarna.

   Gillad av 1 person

 2. ”Gates varnar för att världen ännu inte sett det värsta av pandemin” man kan ju undra hur det kommer sig att just han vet om detta? Är det kanske så att det är han som ligger bakom allt? För visst är han med de ”stora pojkarna” som så gärna vill bestämma? Det som är mest fantastiskt är att ingen inom media som ifrågasätter honom eller är det så enkelt att ingen av dem vågar kapa handen som matar dem? Detta är en man som gärna vill ha världen för sig själv eller på sin höjd dela den med eliten, men inga andra finns med på den kartan.

  Gillad av 1 person

  1. Vad Gates arbetar på är att upprepa Microsoft, men nu med vaccin. Microsoft byggde han till ett monopol med politisk hjälp, förföljelser och hotelser. Det skulle naturligtvis bara tillåtas en leverantör av vaccin till hans organisation GERM, nämligen han själv.
   USA har redan byggt upp en hel armé av biovapen laboratorier, närmare 330 stycken, och man forskar i hur man med hjälp av migrerande fåglar, vind och vattendrag skall kunna sprida alla dessa nya virus, och naturligtvis är de Gates GERM som har monopol på vaccinen mot USAs nya virus.
   Covid var nog det första experimentet, där USAs BigPharma tjänade tusen dollar i sekunden, och det påstås att Ebola var ett annat led i USAs utveckling av sådana här system.
   Först utvecklar man vaccinet, sedan viruset och sedan sprider det. Det perfekta brottet mot mänskligheten.
   https://www.8dagar.se/2022/04/flyttfaglar-nytt-massforstorelsevapen.html#more
   Allt detta passar ihop med USAs biolabb. En slug amerikansk plan genomförd i små steg för att härska över världen.

   Gillad av 2 personer

   1. Hur illa det än låter så har du nog sammanfattat det pågående bedrägeriet med några få meningar ….det går inte att bortförklara alla dessa ”sammanträffanden” som sker med en ”kirurgisk precision”

    Gillad av 2 personer

 3. Är det sk virus eller vaxxinerna, som förorsakar ev kommande problem?
  Tror någon att MSM kommer att peka på det sistnämnda?

  Gillad av 1 person

 4. OT:Tror någon att spannmålspriserna kommer att gå ned, taget den hungersnöd man vill skapa?
  Samma MO som med tex Volfram, innan WW II….
  Alla drev upp priset något vansinnigt, mig veterligen.
  Vilka tjänade på det?

  Man skördar vad man sår, va?
  $år man nåt i Ukraina?

  F’låt mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s