Fler bokbål att vänta i helgen

Knappt har svallvågorna efter de våldsamma kravallerna i samband med påskupproren hunnit lägga sig innan det är dags igen. Polisen som förväntar sig en hektiskt helg i samband med Valborgsmässofirandet, får nog steppa upp ytterligare ett steg i och med att den kontroversiella partiledaren för Stram Kurs Rasmus Paludan kommer till Sverige för att bränna fler koraner

Även om polisen avslagit Paludans ansökningar om tillstånd för att hålla valmöten i bland annat Stockholm, Uppsala och Örebro i helgen, har Paludan meddelat att han redan imorgon kommer till Sverige ”för att bränna jättemånga koraner vid olika moskéer runt om i Sverige och det blir jättekul”.

Enligt beslut från åklagare är det nämligen inte olagligt att bränna koraner och det krävs heller inget tillstånd från polisen för att få göra det.

Så det är väl bara att ladda vattenkanonerna och vapnen så att man är förberedd på det som troligen kommer att ske när Paludan på nytt kränker de bokstavstroende i landet i sin strävan efter att utmana yttrandefriheten. Den här gången kanske vi kommer få se Annie Lööf stå och skräna samt kasta sten på polisen tillsammans med kvinnor och barn eftersom hon är av den uppfattningen att islamkritiska demonstrationer ska förbjudas under Ramadan?!

Egentligen hade vi enkelt kunna avdramatisera alltihop genom att inte bry oss och låta honom bränna böckerna i tysthet utan någon uppmärksamhet så hade det varit över sedan, men media vill ha sina klick, politikerna vill ha vind i seglen inför höstens val och visa att man ”tar ansvar” samt fundamentalisterna kan inte acceptera att det bara är en bok som man genom landets yttrandefrihetsförordning har rätt att elda upp.

#aldrigbacka

Bildkälla: Fria tider

6 reaktioner till “Fler bokbål att vänta i helgen

 1. Låt fanskapet bränna sina skitböcker. Han blir ihjälslagen, och då kan vi landsförvisa hela islamiska brödraskapet

  Gilla

  1. En dansk har nio liv.Självklart kommer han inte att slås ihjäl ty han är en nyttig idiot för de kriminella att få en anledning att kasta sten och visa sitt hat mot det svenska folket för det är det som det handlar om,en rasism mot svenskar från en del utlänningar. Tro inget annat. Kan man linda in sitt svenskhat i religion så vips har man dessutom fått sympati från kärringar som Annie Lööf et al. Muslimerna älskar Paludan för de och han är i symbios med varandra.

   Gilla

 2. Och hur reagerar alla muslimer när man deletar en pdf-version av denna våldsbeskrivande sagobok? Är det också något som framkallar stenkastning, våld mot polis och räddningstjänst samt förstörelse av privat allmän och privat egendom?

  Om det i en annan bok citeras ur denna sagobok, och denna först nämnda bok förstörs (t. ex. pappersinsamling), är det också något som utlöser våldsamheter?

  Gilla

  1. Muslimerna kommer att kravalla och det behövs att polisen får känna var gränsen går för vad de klarar av. Precis som att levande småfisk som transporteras under lång tid i tankar behöver rovfisk som sällskap för att hålla sig alerta och i trim behöver svensk knäböjande polis ett motstånd som skärper polisens sinnen. Ett budskap till svensk skitpolis är att bättre fly än illa fäkta. Jag har bevisligen för egen del upplevt hur svenska poliser ogärna numera hjälper svenskar som blivit utsatta för brott av aggresiva utlänningar. Man gör allt för att inte provocera och man agerar domstol på brottsplats till förmån för de aggresiva utlänningarna. Må fan ta de som försatt vårt samhälle i denna situation. Expo,Expressen med flera som sprungit runt på våra arbetsplatser och i våra hem och letat rasister och nazister. Aschberg inte att förglömma. Djävla folkfiender.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s